Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

P965-DS4 stále cykluje i po resetu BIOSu....

takito30 (3)|1.9.2008 19:03
Zdravím, po delší době se hlásím s problémem....

Včera PC normálně jelo , pak jsem ho vypnul a od té doby nenaskočí. Stále cykluje. Zkoušel jsem snad vše. Reset jumperem,baterie venku, prostřídání pamětí, různé hard disky.....
Máti říkala, že když ho zkoušela zapnout tak tam naskočilo něco jako update BIOS ..... A´t zkouším restarty, prostě cokoliv, tak nenaběhne ani BIOS, prostě jen cykluje v krátkých intervalech. Budu vděčný za každou radu.... Nevíte někdo co s tím???

CPU E6420
2×1GB+ 2×512MB RAM (Geil)
Seagate 320GB+ 250GB
Win XP na druhém Win Vista
GF 8800GTS
speedsnail (4876)|1.9.2008 19:12
Co zdroj, a kondenzátory na desce?

Jinak když ho máti zapnula tak se asi deska pokoušela obnovit bios ze záložního (pokud to típla, tak tomu taky asi moc nepomohla). Ale příčina bude asi vada desky nebo napájecího zdroje.
takito30 (3)|1.9.2008 19:22
Kondíky jsou v pohodě.... Jiný zdroj nemám možnost vyzkoušet. Ale tento jsem zkoušel ve starším PC a tam to jelo. Ale starší PC má mnohem menší odběr. Tak nevím. Takže nezbývá nic jiného než koupit nový zdroj a když to nepomůže tak desku?

Zdroj je Fortron 650W/PFC/24PIN,EPS, FSP650-80GLC/N(PFC)
kane.shw (1231)|1.9.2008 19:50
Tak pokud ti jel zdroj na jiném PC, tak bude v pohodě, min. pro 2D je víc než dostatečný...

Spíš to bude ta základovka resp. BIOS, už ji nemáš v záruce?

Ještě mě napadlo (spíš je to ale blbost:cry), zkus odpojit tlačítka spouštění, resetu atd. od desky a zkus to spustit přímo spojením těch pinů na desce, třeba je nějaké to tlačítko zkratované :notsure
takito30 (3)|1.9.2008 20:15
O.K. Zatím díky moc. Vyzkouším a dám vědět....