Aký notebook pod 15 000,-Kč?
Rozmyslam nad tymto bookom BenQ Joybook S32B za 13500,-Kč sa mi zda dobra cena. Rozmyslal som nad MSI Wind ale zrejme je to az moc slabe a ten displej je tiez dost maly. Chcem aby mal 13-14 palcov, sirokouhly, 2-jadrovy - jedno aka znacka, integrovana grafika, vydrz nad 3 hodiny, WXGA/+, odolnejsie telo, pod 2.5kg. Je aj niejaka ina alternativa v tejto cenovej kategorii?
Než něco s atomem to raději MSI [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] nebo tak něco ještě by jsi se mohl kouknout na msi VR201 to se mi líbí taky ale má španý touchpad jinak bez problémů . BenQ jak jsem ho viděl tak mi připadá spíš jak haračka pro malý děti
jde o to jakou baterku ti msi k tomu booku pribali (nejak sem nepobral jaka je tam standartne za chvili googleni sem nasel 3kapacity) s vetsi baterkou dava pres 4h.
ten benq bude do 15ti asi jedina volba,jeste je tu umax(ke kterymu by se musela dokoupit baterka) ale nejak sem na netu nevidel jedinou zkusenost mladsi jednoho roku
ten benq bude do 15ti asi jedina volba,jeste je tu umax(ke kterymu by se musela dokoupit baterka) ale nejak sem na netu nevidel jedinou zkusenost mladsi jednoho roku