Problem z nalogovanim/virus
Dobry den. prejdem hned k veci. mal som v pocitaci virus tvariaci sa ako antivir /antivirus xp 2008/ po odstraneni v inom pocitaci sa mam teraz problem prihlasit ako uzivatel a zaroven aj ako admin. Proste vyberiem si ucet pod ktorym sa chcem prihlasit nasledne ma zacne prihlasovat, preblikne plocha a v momente ma odloguje na prihlasovaciu obrazovku. skusal som aj v nudzovom rezime sprava sa to rovnako.
Skusal som aj core instal, ale nepomohlo. pravdepodobne napriek tomu ze som odstranil virus, zostal/li/ prepisane nejake registre. skusal som aj prezerat registe na cistom picitaci /ntuser.dat/ z toho pocitaca, ale nic normalne nemozem najst resp. neviem vlastne aky kluc v reg. hladat. Prosim surne o radu kto by vedel aky kluc prepisat, alebo ako to napravit format hdd nepripada douvahy!!! prosim piste. MSN- vasho2211_hotmail.com, skype- vasho2211. Ide o to ze je tam instalovany program ktoreho licencia je viazana na HDD a nakolko uz firma ktora software vyvinula, neexistuje a opätovna registracia tudiz nieje mozna :(
Skusal som aj core instal, ale nepomohlo. pravdepodobne napriek tomu ze som odstranil virus, zostal/li/ prepisane nejake registre. skusal som aj prezerat registe na cistom picitaci /ntuser.dat/ z toho pocitaca, ale nic normalne nemozem najst resp. neviem vlastne aky kluc v reg. hladat. Prosim surne o radu kto by vedel aky kluc prepisat, alebo ako to napravit format hdd nepripada douvahy!!! prosim piste. MSN- vasho2211_hotmail.com, skype- vasho2211. Ide o to ze je tam instalovany program ktoreho licencia je viazana na HDD a nakolko uz firma ktora software vyvinula, neexistuje a opätovna registracia tudiz nieje mozna :(
[QUOTE=vaclav2211;158563]Dobry den. prejdem hned k veci. mal som v pocitaci virus tvariaci sa ako antivir /antivirus xp 2008/ po odstraneni v inom pocitaci sa mam teraz problem prihlasit ako uzivatel a zaroven aj ako admin. Proste vyberiem si ucet pod ktorym sa chcem prihlasit nasledne ma zacne prihlasovat, preblikne plocha a v momente ma odloguje na prihlasovaciu obrazovku. skusal som aj v nudzovom rezime sprava sa to rovnako.
Skusal som aj core instal, ale nepomohlo. pravdepodobne napriek tomu ze som odstranil virus, zostal/li/ prepisane nejake registre. skusal som aj prezerat registe na cistom picitaci /ntuser.dat/ z toho pocitaca, ale nic normalne nemozem najst resp. neviem vlastne aky kluc v reg. hladat. Prosim surne o radu kto by vedel aky kluc prepisat, alebo ako to napravit format hdd nepripada douvahy!!! prosim piste. MSN- vasho2211_hotmail.com, skype- vasho2211. Ide o to ze je tam instalovany program ktoreho licencia je viazana na HDD a nakolko uz firma ktora software vyvinula, neexistuje a opätovna registracia tudiz nieje mozna :([/QUOTE]
Vyzkoušej ještě postup a remover k odstranění z těchto stránek:
http://www.removeonline.com/remove-antivirus-xp-2008-antivirusxp2008-removal-instructions/
Skusal som aj core instal, ale nepomohlo. pravdepodobne napriek tomu ze som odstranil virus, zostal/li/ prepisane nejake registre. skusal som aj prezerat registe na cistom picitaci /ntuser.dat/ z toho pocitaca, ale nic normalne nemozem najst resp. neviem vlastne aky kluc v reg. hladat. Prosim surne o radu kto by vedel aky kluc prepisat, alebo ako to napravit format hdd nepripada douvahy!!! prosim piste. MSN- vasho2211_hotmail.com, skype- vasho2211. Ide o to ze je tam instalovany program ktoreho licencia je viazana na HDD a nakolko uz firma ktora software vyvinula, neexistuje a opätovna registracia tudiz nieje mozna :([/QUOTE]
Vyzkoušej ještě postup a remover k odstranění z těchto stránek:
http://www.removeonline.com/remove-antivirus-xp-2008-antivirusxp2008-removal-instructions/
pozrel som ten link, ale ten vir som uz odstranil predtym. ide o to ze sa nemozem prihlasit do win a potrebujem poradit ako to osetrit.
Inac na tej stranke na ktoru si poslal link, tak tam je ten removal tool ktory obsahuje trojana!!!
Inac na tej stranke na ktoru si poslal link, tak tam je ten removal tool ktory obsahuje trojana!!!
Co nouzový režim? dostaneš se do mašiny? když ne, tak třeba zkus disk dát do druhé mašiny a projet třeba suprantispywarem
Já bych zkusil Ultimate Boot CD, vytvořit nový uživ. profil, jestli by to pomohlo. Možno by šlo opravit i stávající účet. Pokusil bych se udělat zálohu všeho co jde a přeinstalovat Widle. Následně do nich přenést svou zálohu. Uživ. profil jde zrušit se zachováním tvých souborů.
[QUOTE=vaclav2211;158752]pozrel som ten link, ale ten vir som uz odstranil predtym. ide o to ze sa nemozem prihlasit do win a potrebujem poradit ako to osetrit.
Inac na tej stranke na ktoru si poslal link, tak tam je ten removal tool ktory obsahuje trojana!!![/QUOTE]
Udělej to dle tohoto postupu:
http://support.microsoft.com/kb/307545/cs
Dobře si to přečti a postupuj přesně podle návodu. Pokud si pamatuješ, kdy se ti objevil v OS poprvé, pak by to šlo takto vrátit zpět na některý z funkčních bodů obnovení. Je to sice nádeničina z příkazového řádku, ale to jistě zvládneš! Dobré bude, když si to vytiskneš a pak už stačí jen postupovat podle instrukcí.
Nod32 nic nedetekuje. Je pravdou, že si to může něco stáhnout, ale pokud by tomu tak bylo, pak by byl snadno identifikovatelný heurisitikou AV nebo Antispyware.
Inac na tej stranke na ktoru si poslal link, tak tam je ten removal tool ktory obsahuje trojana!!![/QUOTE]
Udělej to dle tohoto postupu:
http://support.microsoft.com/kb/307545/cs
Dobře si to přečti a postupuj přesně podle návodu. Pokud si pamatuješ, kdy se ti objevil v OS poprvé, pak by to šlo takto vrátit zpět na některý z funkčních bodů obnovení. Je to sice nádeničina z příkazového řádku, ale to jistě zvládneš! Dobré bude, když si to vytiskneš a pak už stačí jen postupovat podle instrukcí.
Nod32 nic nedetekuje. Je pravdou, že si to může něco stáhnout, ale pokud by tomu tak bylo, pak by byl snadno identifikovatelný heurisitikou AV nebo Antispyware.
dakujem za ochotu pomoct mi , ale zatial som to vyriesil dual bootom systemom. aby som ozrejmil situaciu, zavirene to uz neni ale neda sa nalogovat do win. ucet je bez hesla/nejde to ani v nudzovom rezime ako som pisal vyssie/ klik logon nacita plochu a ta len preblikne a odhlasi ma z win na prihlasovaciu obrazovku :(
Tak ako som vravel nemozem format koli registracii softu v MBR :(
Tak ako som vravel nemozem format koli registracii softu v MBR :(