Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Problem se zdrojem

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele Lamak
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    97

    Vcera mi prisel konecne zbytek compu, ale zjistil jsem jednu nemilou zalezitost...jen kdyz zapnu sitovy prepinac na zdroji, zacne podivne vysoko piskat. Napdalo me ze to bude asi civka, ale nejsem elektromechanik a nechci to tvrdit, kazdopadne je to asi na reklamaci....
    Nevimte nekdo cim by to mohlo byt popripade, jestli mam valit hned reklamovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Zeli
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    419

    I kdyby to nebyla zavazna vada, tak jestli to vydava hodne neprijemnej zvuk tak bych to sel hned reklamovat a nebo si nacpi vatu do usi
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Zdroj pískat nemá! A jestli už píská tak je něco špatně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    eraser

    Jednoznačne reklamuj...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele Lamak
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    97

    Citace Původně odesláno od eraser
    Jednoznačne reklamuj...
    To chci, ale ted me sere, ze budu muset byt bez zdroje, pokud me ho hned nevymeni za jinej .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    Citace Původně odesláno od Lamak
    To chci, ale ted me sere, ze budu muset byt bez zdroje, pokud me ho hned nevymeni za jinej .
    jestlis to bral pres net, tak mas pravo do 14-ti dni vratit bez udani duvodu - takze jestli s nema je domluva, tak okamzite posilaji navy zdroj a nebudes muset mesic cekat na reklamaci
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW Avatar uživatele BlackFrog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    589

    me obcas pri zapinani kompu piska hodne vysoko monitor, ale je to tak 1 z 10 zapnuti...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od BlackFrog
    me obcas pri zapinani kompu piska hodne vysoko monitor, ale je to tak 1 z 10 zapnuti...
    Já když zapnu studenej kompík (třeba ráno, když je vypnutej), tak když nabíhá, je slyšet jemně vysokofrekvenční tón (tipnul bych tak kolem 11-12kHz) ale trvá to zhruba 2-3minuty a jakmile se PC ohřeje, je kompík 100% tichej i při jakékoliv zátěži (při max zátěži krapet bzučí zdroj - síťový brum), ale to není tak hrozné, možná ho ale stejně vyměním. Ale co za studena vydává ten vysoofrekvenční tón, to netuším, možná deska, možná zdroj, v úvahu připadá i grafika, ale spíš deska nebo zdroj. Naštěstí je ale kompík při běžném provozu tichej a to je hlavní
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér Avatar uživatele Lamak
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    97

    Citace Původně odesláno od mech13
    jestlis to bral pres net, tak mas pravo do 14-ti dni vratit bez udani duvodu - takze jestli s nema je domluva, tak okamzite posilaji navy zdroj a nebudes muset mesic cekat na reklamaci
    Problem je, ze ja jsem to bral na firmu a tam se to neridi obchodnim zakonikem, ale uz jsem tam volal a domluva uplne v pohode, ze to mam donest a mam domluvenou vymenu kus za kus, takze bez cekani atd....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW Avatar uživatele BlackFrog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    589

    mě když se utiší monitor tak začnu slyšet vibrování skříně a všechny větráky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od BlackFrog
    mě když se utiší monitor tak začnu slyšet vibrování skříně a všechny větráky
    Tak to já mám ULTRA-QUIET PC 8cm AKASA/800rpm, 12CM SCYTHE/700rpm, 14cm OEM ve zdroji/600rpm. Taková malá reklama na ticho
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    259

    No a co tak napsat co je to za zdroj?? Ne každý zde je jasnovidec
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček Avatar uživatele RuThaN
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    28

    Tohle mi dělal jeden supersilent Eurocase a jen s jednou deskou Socket A(přepojení kabelů sem zkoušel mockrát). Taky to může bejt rezonují izolace u součástek. Psal sem tehdy na podporu Eurocase a psali mi, že se to může stát, že je to nějaká nekompatibilita a že mi to případě vymění, ale s jinou deskou to jede fajn..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém se zdrojem
    Od dvae v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 29-10-2014, 11:22
  2. Problém se zdrojem
    Od mutinek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 02-04-2013, 09:57
  3. Problem asi se Zdrojem
    Od KopecCZ v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 28-01-2010, 23:11
  4. problém se zdrojem
    Od marekpevný v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-09-2008, 22:19
  5. Problém se zdrojem
    Od NoFaker v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-06-2007, 17:36