Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Asus G50v

Figa (300)|5.9.2008 21:03
Ahoj, nevíte kdy tento NB dorazí na náš trh? Máte s ním nějaké zkušenosti? Předem děkuji za odpověď.
rhox (1)|17.9.2008 10:02
Notebook bude dostupný v polovině října
Figa (300)|24.10.2008 18:16
Tak půlka října za námi a NTB nikde. Nemáte někdo nějaké informace o tomto NTB? Jaký je kontakt na asus pro komunikaci se zákazníky nikde to nemůžu najít. Předem děkuji za jakékoliv reakce.
Clarquel (7)|29.10.2008 12:47
Ahoj. Jsem také jedním z těch, kteří čekají na ASUS g50v, ale jak tu pišeš nikde ani muk o něm. Byl jsem na INVEXU tento rok, kde tyto verze ROG (Republic of Gamers) měli vystavené. Měl jsem je v ruce a můžu říci, že lepší a hezčí notebooky jsem ještě neviděl. Samozřejmě jsem se lidí od asusu zeptal, jak to bude s prodejností v ČR a ti mně tvrdili, že g50v se již prodává a druhá verze g71v, že se bude prodávat až v prosinci.Invex byl přibližně v polovině října a hned na to pár dní šel u nás do prodeje ten asus g71v, takže si myslim, že ty data asi prohodili a asusu g50v se dočkáme až v prosinci nebo možná i dříve, ale to fakt nedokážu říci, pač ty informace nejsou skoro žádné. Kontakt na asus CZ jsem našel pouze zde : http://www.asus.cz/aboutasus.aspx?show=3 . Ještě jsem je nezkoušel kontaktovat, ale až tomu tak bude, dám sem ještě nejaké info.
Figa (300)|29.10.2008 12:58
Moc děkuji budeš tam volat?
Clarquel (7)|30.11.2008 03:51
Tak s timto notebookem g50v a celou řadou ROG to vypadá nějak zajímavě. První týden v listopadu se objevila v ochodech verze Asus G50V-T (g50vt), což byla oproti planovaný verzi g50v asi o 10 tisíc Kc dražší, měla 2x 320GB disky a misto grafické karty geforce 9700gt měla geforce 9800gs. No takže cena se vyhoupla nečekaně na 40tisíc+. V obchodě Mironet, kde jsem tento model spatřil prvně, jsem se dozvěděl, že by měl byt v prodeji už v polovině listopadu, ale kde nic tu nic. Poté datum 3.12.08 a to má být tuto středu, ale když jsem se dnes kouknul znovu do obchodu Mironet a i jiných, kde měli tento model g50vt v nabidce, tak jsem zjistil, že ho stáhli z nabídky. Netušim co se děje, ale při kontaktovaní hlavního prodejce Asus mi řekli, že je chyba na straně Asus v dovozu a že dokud ho nebudou mit oni v nabidce tak nebudou vedět datum prodeje. Kolikrát pochybuju jestli se vůbec tento model dostane spolu s ostatními z řady ROG do České republiky. Uvidíme jak se to vyvine tento týden. Pokud máš ICQ, tak se mi ozvi na číslo 328-121-559. Přeci jen sem moc nepíšu a na ICQ je to jistější.
Bangla (37)|5.12.2008 11:56
Dnes jsem nasel Asus G50VT a cena je cca 42.000Kc.
Jedna se o rychlejsi verzi s grafikou 9800M GS a procesorem T9400.
Nepochopim, proc do tak draheho notebooku nacpali ten nejhorsi mozny displej, ktery lze do notebooku sehnat. V nabidce je zatim WXGA+. To je opravdu low end a vice nez hodne by bodl WSXGA+.
Potom nevim proc je dostupna pouze konfigurace s pomalymi disky 5400RPM. Herni stroj by mel mit spise mensi kapacity ale za to rychle. No nevim zda je to dobra koupe za cenu pres 40 000kc.
M860TU, ktery prodava UMAX, BAKEMONO (rockdirect) atd je zda se lepsi koupi. Cena je o 4000 vyssi, nicmene dostanete lepsi grafiku 9800M GTS, lepsi displej a vyber disku s 7200RPM. Rad bych rozvinul diskusi ktery herni stroj je lepsi :)
Nizsi model 9700M GT bych moc nezminoval. Ma 3x mene shaderu nez 9800M GT (2x mene nez GTS) a vykonove neni srovnatelna. Takze bych se bavil o high-endu :)