Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Jak se dostat k datům na CD

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Dostalo se mi do ruky CD, na kterém jeden mentoš (pardon za ten výrarz, ale je to tak) vypaloval data, ale tak, že přidával další a další stopu (vždy po týdnu zálohoval různé dokumenty a pod.) a teď se potřebuje dostat k těm stopám, co již vypálil dříve, protože zjistil, že ten dokument strašně nutně potřebuje.
    Vím že existoval plugin do Totalcommanderu. Poradí mi někdo kde jej najít, nebo jak se dostat k těm datům??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    No, tušim, že nero umí navázat vypalování na libovolnou stopu, takže pokud nenajdeš jinou možnost, tak zkopírovat aktuální data, a vypálit další stopu, která naváže na tu danou stopu, která obsahuje ten soubor... (jestli to teda dobře chápu co chceš).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    JSem to blbě napsal... pardon. Prostě vypaluje další a další stopu. Normálně je viditelná jen ta poslední. Já bych potřeboval se dostat k datům o pár stop zpátky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    No nero právě umí vypalovat tak, že naváže na libovonou stopu, do který lze přidávat a ubírat soubory. Když teda navážeš na tu starou, tak by měl bejt soubor zas vidět. Ale přijdeš zas o tu nejnovější stopu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    No právě.... A teď jak na to.... Tedy k nim
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    No dyk to řikam :-) Vem Nero, dej vypalovat na ten disk v režimu pokračovat v multisession, zobrazí se ti seznam stop, na který můžeš navázat, vyber tu, ve který je požadovanej soubor. Na CD nic nepřidávej a dej vypálit. Vypálí se nová stopa, která bude obsahovat i soubory ze starý stopy (jen odkaz na ně v alokační tabulce samozřejmě).
    Jen tim znepřístupníš aktuální stopu - ale na ni můžeš po zkopírování souboru zas navázat a tim ji obnovit. Ale radši bych si ji někam na disk nejdřív pro sychr zkopíroval.

    PS: Určitě je i jednodušší možnost (třeba ten plugin) - je otázka, jestli se vyplatí ji schánět...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Ach tááááááááááááááááááááááááák. Tak to jsem dělal a prd. k těm starým datům jsem se nedostal. Má ty CD nějaké zadrbané. No jdu vyndat uzené z udírny. Jsem douzoval. Najím se a pak data třeste se
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele KEOSAN
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    976

    Tusim napr. z ISOBUSTER sli extrahovat data z jednotlivej session. Mozno aj WinISO.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Počkej, to jsi dělal a nic? Ta session tam nebyla? Nebo tam byla, ale v ní ten soubor nebyl? Nebo nero ten soubor ukázal, ale po vypálení nové session tam zas nebyl?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Logout Zobrazit příspěvek
    Počkej, to jsi dělal a nic? Ta session tam nebyla? Nebo tam byla, ale v ní ten soubor nebyl? Nebo nero ten soubor ukázal, ale po vypálení nové session tam zas nebyl?
    Nebo nero ten soubor ukázal, ale po vypálení nové session tam zas nebyl - to je ono, správná trefa. Promiň mám plnou pusu uzeného.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    To je divný... Zkusils ten isobuster?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Logout Zobrazit příspěvek
    To je divný... Zkusils ten isobuster?
    Ještě nee, zkusím zítra. Už toho mám dost.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od astec Zobrazit příspěvek
    Ještě nee, zkusím zítra. Už toho mám dost.
    Isobuster pomohl. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Banned
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    359

    Existuje varianta programu "Isobuster" v licenci FREE/GPL ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Našel jsem pouze demo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Problém s externím HDD, nelze se dostat k uloženým datům
    Od veverka73 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 14-10-2014, 11:47
  2. skáče nesmyslné datum ve Windows
    Od thaavi v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 17-10-2011, 16:14
  3. Problémy s PC (HW/SW): nestálý čas a datum
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-03-2011, 10:14
  4. Dell - záruka, datum u Dellu a prodejce
    Od Strajk v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-07-2008, 10:26
  5. Datum a čas - oprávnění
    Od Dusty007 v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-04-2008, 20:11