Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 38 z 38

Téma: Diskuze k anketě na SHW (Mají se na nových deskách objevovat řadiče pro disketovky?)

  1. #31
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Citace Původně odesláno od boboco
    Já mám na sériovém portu UPSku a to, že nemám kam připojit svůj oblíbenej Gamepad, jelikož DS4 už nemá GamaPort mě taky zamrzelo... Vývoj holt nezastavíš...
    No vidis to, uplne jsem zazdil nazornej a u beznych uzivatelu asi i nejcastejsi priklad vyuziti seriovyho portu Gameport se da prinejhorsim dodat tim, ze tam soupnes nejakou zvukarnu. Ale zalezi na tom, nakolik jsi mel ten gamepad oblibenej
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od tequilla
    No vidis to, uplne jsem zazdil nazornej a u beznych uzivatelu asi i nejcastejsi priklad vyuziti seriovyho portu Gameport se da prinejhorsim dodat tim, ze tam soupnes nejakou zvukarnu. Ale zalezi na tom, nakolik jsi mel ten gamepad oblibenej
    No jo, když já blbec prodal svojí Audigy 2, bych ten problém teď neměl Časem něco vymyslím, teď mi stačí klávesnice a mouse
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    je to sice prezitek, ale stejne si myslim, ze disketovky jeste chvili vidat budeme :-D Naposled jsem si pouzil... eeeee... hm.... pri nejakym memtestu, ale ten sel udelat i na CDcko...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS
    je to sice prezitek, ale stejne si myslim, ze disketovky jeste chvili vidat budeme :-D Naposled jsem si pouzil... eeeee... hm.... pri nejakym memtestu, ale ten sel udelat i na CDcko...
    jak dostanes memtest na CD? docela bych to uvital... obraz ktere jenom vypalim a primo nabootuju a testuje
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    377

    Citace Původně odesláno od mech13
    jak dostanes memtest na CD? docela bych to uvital... obraz ktere jenom vypalim a primo nabootuju a testuje
    Na stránkách memtestu je bootovatelný iso image. Rovněž některé distribuce Linuxu (např. Gentoo) nabízejí spustit memtest namísto instalace.

    Jinak není problém vytvořit bootovatelné CD, pokud mám obraz bootovatelné diskety, viz např. man mkisofs.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    13

    1) FDD je pravda přežitek, ale chápu, že se může hodit při hraní si s bootem a diag. utilitama (neustále přepalovat při malé změně RWčko je fakt humus)

    2) rozhodně nerušit COM, není pravda, že USB redukce jsou řešení. Bohužel. Pracuji s RS232 denně a s USB redukcemi jsou časté problémy a výrazně horší diagnostika v případě problému. Tragédie u nových notebooků

    3) rušení IDE mě taky deptá - volovina na n-tou. Přece nevyhodím starý HDD a druhou vypalovačku, která na rozdíl od primární zase lépe čte poškozená média? Naštěstí výrobci (bohužel jen u některých MB) přidávají řadič.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele wthulmann
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    242

    Citace Původně odesláno od MiR
    ......Pokud chcete instalovat wokenice na SATA disky, tak se bez diskety neobejdeme. .....
    Tohle nějak nechápu. Jsem si jistý že IDE disk mám jen v notebooku, zato ve všech PC co s nima mám co dočinění jsou S-ATA disky. A určitě jsem disketovku potřeboval jen k flashi biosu. Proč by win neměly jít instalovat na SATA disk bez použití diskety?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od wthulmann
    Tohle nějak nechápu. Jsem si jistý že IDE disk mám jen v notebooku, zato ve všech PC co s nima mám co dočinění jsou S-ATA disky. A určitě jsem disketovku potřeboval jen k flashi biosu. Proč by win neměly jít instalovat na SATA disk bez použití diskety?
    Tiez sa mi este nestalo, ze by som niekedy musel pouzit disketu pri instalacii win na SATA disk (a nebolo ich malo), ale uz som o tom probleme niekedy davno pocul a dalej som sa tym nezaoberal, kedze nebolo treba
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Diskuze k anketě na SHW (Jakou vlastníte tiskárnu?)
    Od Karel Polívka v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 13-08-2008, 14:30
  2. Diskuze k anketě na SHW (Jaký je váš postoj k PDA zařízením?)
    Od Karel Polívka v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-12-2007, 09:39
  3. Diskuze k anketě na SHW (Srovnávací test LCD)
    Od Karel Polívka v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 12-05-2007, 22:50
  4. Diskuze k anketě na SHW (Jak velký je Váš LCD panel?)
    Od Karel Polívka v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 29-08-2006, 21:08
  5. Diskuze k anketě na SHW (Kolik stál Váš zdroj?)
    Od Karel Polívka v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 15-08-2006, 11:40