Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HW Monitor blbne?

Deee-aN (3834)|9.9.2008 15:10
Dnes jsem si z tadyma stáhnul novou verzi mého oblíbeného diagnostického prográmku CPUID HW Monitor, konkrétně v1.1.1. A že ho hned vyzkouším. Na první pohled žádný rozdíl, nic navíc. Zkusmo jsem si tedy spustil zároveň starší verzi (v1.10.0) a při pohledu na hodnoty teplot jader jsem se zarazil, viz obrázek. Čím to může být? Pro kontrolu jsem přispustil Everest a ten se shoduje se starší verzí.:runaway
Screenshot 2008-9-9_14-54-51.png
Millisx (131)|9.9.2008 22:11
Řekl bych, že to je konečně verze, která to odečítá správně. Nebo snad věříš těm 27°C na CPU :notsure
Deee-aN (3834)|9.9.2008 22:30
No, všiml jsem si ještě, že hodnoty "System" a "CPU" jsou prohozené. BTW, co znamená "System" a co "CPU"?
Každopádně, zde všeobecně doporučovaný Everest dává za pravdu starší verzi. Dělal jsem Screen s NextSensorem, ale ten z fotky záhadně zmizel. Ale můžu říct, že ukazoval jako nová verze HWM. Taky jsem zapnul SpeedFan, ale tomu už vůbec nerozumím a v poslední době ani nedůvěřuji.
Co je teda správně?:runaway:runaway:runaway
Millisx (131)|9.9.2008 22:46
System bývá North Bridge.(ten everest je taky starší verze co :p ) Já tyto programy používám spíš orientačně, než abych věřil. Nejvíce v tomto věřím CoreTempu.
Deee-aN (3834)|9.9.2008 23:07
Takže jsem stáhnul poslední verze Everestu a CoreTempu a oba se shodují s novějším HWM. Takže mažu starý HWM. Díky!:thumb

EDIT: pro případné šťouraly - děkuji tady, protože na RB mě to nepustí.:cry
EDIT 2: @husky - provedeno, samozřejmě odsud :thumb!
husky14 (4214)|9.9.2008 23:08
[QUOTE=deeean;160035]Každopádně, zde všeobecně doporučovaný Everest dává za pravdu starší verzi.[/QUOTE]
A co na to CoreTemp?