Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Video z her

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    Zdravim. Muzete me poradit ti kteri nahravaji video z her v jakym to delate programu? Popripade co je k tomu jeste potreba?

    Napriklad kdyz jsem delal movie ze Starcraftu tak sem to nahraval pomoci camtasia studio,ale bez zvuku. Nevim proc neslo to se zvukem. Ted sem zkousel treba CSS nebo HL2 pomoci camtasia. To nejde (strasne to laguje) Pomoci frapsu to jde,ale zase ten zvuk je nejakej uchylnej a obcas aji ten obraz se hafo trha. Vim ze se da nahrat demo do obrazku jpg a pak to nejak ve virtualdubu dat dohromady,ale myslim ze by to mohlo jit aji jen pomoci snimani z obrazovky.

    Proto se ptam treba tech zkusenejsich kdo uz nejaky to movie delal.
    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele noegoncz
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    336

    osobně mám zkušenost zejména se zmiňovaným FRAPSem. Měl jsem občas problémy (při zaplém fraps mi nefungoval Xfire,atd..) tak jsem odzkoušel různé verze, což bych tako doporučil. zejména novější verze jsou vychytané. je možné nahrávat až 60fps (a více) - v nastavení lze lehce poladit i nahrávání zvuku. Osobně si myslím,že FRAPS je jeden z nejlepších softů v tomto směru. Tj odzkoušej více verzí...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Jj. Tohle by mě taky zajímalo. Fraps je sice gut, ale není zdarma. Ve free verzi jde nahrát pouze 30 sec a to ještě nekomprimovaného videa. Tady ještě pán píše o nějakém ZD Soft Game recorder. Sice je taky shareware, ale umožnuje i kompresi videa pomocí kodeků nainstalovaných v systému, tak se na to mrkni. Zkusím ještě vygooglit něco ve free licenci.

    EDIT: Tak tady to je.
    Naposledy upraveno uživatelem Sikil79: 11-09-2008 v 17:09
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    Tak sem to zkusil. Ten free nic moc. Nejak to problikava. Ten druhej je na tom asi stejne jak fraps,ale zvuk zase hroznej. Takze bud neco udelat se zvukovkou. Nejaky kodeky nebo co? Anebo zkusit na nahravani zvuku jinej program na stejny tlacitko a pak to spojit. Nic jinyho me nenapada.
    Kdyz vidim nektery ty videa,tak by zajimalo jak to delaj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    Tak sem na to trochu prisel. Staci stahnout "master" zvuk skoro na nulu a potom to zni celkem dobre,ale neni to porad ono.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele noegoncz
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    336

    hele, možná je to blbost,ale zkus třeba mrknout po novějších driverech na zvukovku, nebo tak něco. Protože většina lidí si myslím opravdu využívá právě FRAPS. Jo a zkoušel jsi přepnout ve FRAPS zdroj zvuku na výstup z Windows či právě naopak ? Jinak pokud se nemýlím, tak FRAPS ukládá pouze nekomprimované video (AVI). Tj je potřeba mít opravdu rychlý PC (I když třeba u CS:S nebo HL2 to nebude zas tak horký) a disk v NTFS formátu...ono pár vteřin náhrátého videa leze do stovek MB dat... Osobně průběžně nahrávám právě FRAPSem scény z Battlefield 2142 a na disku mi to zabírá cca 50GB dat
    Naposledy upraveno uživatelem noegoncz: 12-09-2008 v 08:25 Důvod: pravopisné chyby :/
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    Citace Původně odesláno od noegoncz Zobrazit příspěvek
    hele, možná je to blbost,ale zkus třeba mrknout po novějších driverech na zvukovku, nebo tak něco. Protože většina lidí si myslím opravdu využívá právě FRAPS. Jo a zkoušel jsi přepnout ve FRAPS zdroj zvuku na výstup z Windows či právě naopak ? Jinak pokud se nemýlím, tak FRAPS ukládá pouze nekomprimované video (AVI). Tj je potřeba mít opravdu rychlý PC (I když třeba u CS:S nebo HL2 to nebude zas tak horký) a disk v NTFS formátu...ono pár vteřin náhrátého videa leze do stovek MB dat... Osobně průběžně nahrávám právě FRAPSem scény z Battlefield 2142 a na disku mi to zabírá cca 50GB dat
    Je to narocny na misto na HD s tim problem nemam. Potom to prevedu nebo smazu

    Podivam se po tech driverech,ale co sem se tak dival po netu tak hodne lidi ma v "sound input" napsany what u hear. Ale ja tam mam default. Akorat nevim kde to zmenit.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: fraps.JPG 
Zobrazení: 142 
Velikost: 31.4 KB 
ID: 6792  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    Tak sem zkusil snizit hlasitost primo ve hre a taky to nahrava v pohode. Na nic lepsiho sem neprisel. Budu to muset trochu vosolit na vezi abych neco slysel ve sluchatkach
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér Avatar uživatele Millisx
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    133

    Já doporučím FastCapPro. Fungoval mi naprosto spolehlivě, dělal jsem s ním moje arcade game video. viz podpis.,Co jsem potřeboval jsem stihnul v 10denním trialu.
    http://www.ejoystudio.com/
    Naposledy upraveno uživatelem Millisx: 12-09-2008 v 10:30
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    Citace Původně odesláno od )aguar Zobrazit příspěvek
    Tak sem zkusil snizit hlasitost primo ve hre a taky to nahrava v pohode. Na nic lepsiho sem neprisel. Budu to muset trochu vosolit na vezi abych neco slysel ve sluchatkach
    Nekdo ma lepsi napad? Mam zkouset dal ruzny verze frapse? Ma to smysl? Vypada to ze kazda dela to samy.

    btw: jak zmenim ten vstup? na tom obrazku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Citace Původně odesláno od )aguar Zobrazit příspěvek
    btw: jak zmenim ten vstup? na tom obrazku.
    Musíš ale zvolit možnost use Windows input a pro změnu restartovat FRAPS.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: rec.jpg 
Zobrazení: 124 
Velikost: 77.6 KB 
ID: 6820  
    Naposledy upraveno uživatelem Sikil79: 14-09-2008 v 22:11
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    No tak sem to tak udelal,ale porad stejny.

    Navic nemuzu ovladat u jakyhokoliv vstupu hlasitost.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: ovladani hl.JPG 
Zobrazení: 123 
Velikost: 45.1 KB 
ID: 6821  
    Naposledy upraveno uživatelem )aguar: 14-09-2008 v 22:42
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    A co ty ovladače? Máš nové? Zkus ještě otestovat zvuk v dxdiag.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    238

    Tak se me to podarilo,ale zaznam je skoro na nule. viz obr.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: hlasitost skoro na nule.JPG 
Zobrazení: 122 
Velikost: 33.9 KB 
ID: 6822  
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    To máš nějaké zajímavé, že ti nejdou ovládat ostatní posuvníky. A co v panelu Realteku, tam by něco nešlo překonfigurovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PC hry/video
    Od SkyVessel v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 25-11-2010, 00:26
  2. MKV video - na DVD -R DL
    Od hovnar v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-08-2010, 08:07
  3. Jak na video ze hry?
    Od Deee-aN v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 80
    Poslední příspěvek: 01-06-2009, 15:39
  4. s-video
    Od Marekdv v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 06-11-2008, 14:47
  5. video z VHS do PC
    Od puck v sekci Volná témata
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 18-08-2008, 15:50