Zamrzávání Win Vista 32bit SP1 cz
Mám Win Vista 32bit Ultimate SP1 cz. Zničeho nic mi po naběhnutí Win (naběhne kompletně všechno) dojde k zamrznutí systému po cca 0,5 - 1 minutě. V nouzovém režimu vše OK. Kontrolka HD nesvítí, kurzor se změní na točící se kolečko, posouvat jde, ale na nic nereaguje. Mám NOD32, Ad-aware, Spybot SD, Outpost firewall 2009. Včera ráno vše OK, večer po zapnutí PC tento problém.
Vše bez taktování, druhý OS WinXP sp3 cz na tomto PC bez problémů.
DualCore E2180, Asus P5PE VM, 2 GB RAM, GK GeForce 7600 GS, 3x HD, 2x mech
Za všechny rady děkuji.
Vše bez taktování, druhý OS WinXP sp3 cz na tomto PC bez problémů.
DualCore E2180, Asus P5PE VM, 2 GB RAM, GK GeForce 7600 GS, 3x HD, 2x mech
Za všechny rady děkuji.
Podívej se do protokolu událostí, jestli tam něco k není zaznamenáno. Lze to i z nouzáku, takže to půjde zjistit.
V první řadě povypínej všechny programy třetích stran spouštějících se po startu OS, abys vyloučil, že ti to dělá některý z nich. Včetně AV a podobnejch hovadin.
A doufám, že ti ty rádoby antispywarový programy, firewall a NOD32 neběží dohromady. Zásadně pouze jeden program s rezidentním štítem + jeden firewall.
Když i potom, co ti poběží jen systémový věcičky (vydavatel-Microsoft.....to si zkontroluješ třeba v Process Exploreru od Sysinternals:thumb) mrkni do Správce úloh, jestli ti něco nežere výkon CPU.
Taky není od věci vyzkoušet kontrolu narušení integrity. Do přík. ř. zadej SFC/VERIFYONLY. (SP1 umí pěkně zkur.it OS.)
EDIT: SP1 máš doinstalovanej dodatečně, nebo byl už integrovaný v instalačním médiu?
A doufám, že ti ty rádoby antispywarový programy, firewall a NOD32 neběží dohromady. Zásadně pouze jeden program s rezidentním štítem + jeden firewall.
Když i potom, co ti poběží jen systémový věcičky (vydavatel-Microsoft.....to si zkontroluješ třeba v Process Exploreru od Sysinternals:thumb) mrkni do Správce úloh, jestli ti něco nežere výkon CPU.
Taky není od věci vyzkoušet kontrolu narušení integrity. Do přík. ř. zadej SFC/VERIFYONLY. (SP1 umí pěkně zkur.it OS.)
EDIT: SP1 máš doinstalovanej dodatečně, nebo byl už integrovaný v instalačním médiu?