Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: 64 bit firewall pro Vistu

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    149

    Dobrý den, nevíte o nějakém free 64 bitovém firewallu pro Vistu? Nejlíp něco na styl Kerio Personal Firewall, se stejnými možnostmi paketového filtru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    198

    Packet filtering ma i interni Vista firewall.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    149

    U integrovaného firewallu mi chybí možnost nastavit rozsah zakázaných adres, portů pro veškerou komunikaci. A hlavně se celé nastavení nedá tak snadno exportovat a importovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Speda
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    154

    co Eset smart security? ten mám a ten se fakt esetu povedl ale ty chceš pravděpodobně něco FREE že
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    149

    Jak už jsem psal, free. Hledám náhradu za Kerio.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    202

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Hmm, tak přesně ten mi nefungoval
    Často se vůbec nespustil, nefungoval log, padal...

    Podotýkám, že na 32bit používám Comodo k plné spokojenosti už 2 roky a ve Vistách to byl první program do čisté instalace. Prostě 64bit se jim moc nepovedla
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    198

    Citace Původně odesláno od IXOXI Zobrazit příspěvek
    U integrovaného firewallu mi chybí možnost nastavit rozsah zakázaných adres, portů pro veškerou komunikaci. A hlavně se celé nastavení nedá tak snadno exportovat a importovat.
    Mozna mate jine Visty, ale to co rikate samozrejme ve Vistach lze. Musite ale pristupovat na nastaveni pres MMC consoli, Windows Firewall with Advenaced Security. Lze nastavit pravidlo s rozsahem i na specificke porty. Vista firewall v podstate umi to same jako dnes volne dostupne firewally, ale to UI pro nastaveni neni vylozene user noob friendly.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    149

    O těchto možnostech integrovaného firewallu jsem netušil. Nicméně po pár pokusech jsem naznal, že to asi nebude nejstabilnější část windows vista.

    Hledám něco jako zmiňovaný Comodo Firewall Pro, akorát mě znepokojuje vyjádření uživatele Aigor. Radši ještě na nějaký komentář počkám.

    Každopádně všem zúčastněným děkuji za dosavadní rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    202

    Citace Původně odesláno od IXOXI Zobrazit příspěvek
    Hledám něco jako zmiňovaný Comodo Firewall Pro, akorát mě znepokojuje vyjádření uživatele Aigor. Radši ještě na nějaký komentář počkám
    Pokud Comodo znáš, doporučuji ti ho vyzkoušet - je klidně možné, že na tvojí konfiguraci se bude chovat lépe. Ale je lepší, pokud se v něm vyznáš, abys uměl poznat jestli je problém v nastavení, nebo haluzí samotný Comodo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Aigor Zobrazit příspěvek
    Hmm, tak přesně ten mi nefungoval
    Často se vůbec nespustil, nefungoval log, padal...

    Podotýkám, že na 32bit používám Comodo k plné spokojenosti už 2 roky a ve Vistách to byl první program do čisté instalace. Prostě 64bit se jim moc nepovedla
    Poslední aktuální build (3.0.25.378) řeší problémy právě s UI na 64-bit Vistě. Takže doporučuji zkusit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    202

    Ten jsem zkoušel 3.0.25.378 (release 30.05.2008)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    A zkoušel jsi instalovat jenom čistej firewall, nebo i to jejich antispyware co je v tom? (Defense+ nebo tak nějak, i když člověk zatrhne jenom čistej fw tak pořád nabízí nějakou část toho Defense+ a musí se to ještě odškrtnout) - mně blbnul i na XP SP3 (korektně se neukončoval, padalo to atd.) ale pak jsem nainstaloval jenom čistej firewall bez dalších funkcí a od tý doby to chodí dobře.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    202

    Jenom FW,.. prostě musím chvíli počkat než doladí další release. Stejně nemůžu na Visty kvůli dalším ovladačům HW, tak mě to tak nepálí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér Avatar uživatele Magnatt
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    146

    No nvm jestli Defense+ je čistý antispyware, slouží hlavně pro hloubkovou kontrolu. Ale rád bych věděl o něm víc od někoho znalejšího, třeba je vskutku zbytečný, jestli uživatel krom FW využívá i jiný antivir a spyware.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Software: Xp na vistu
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-02-2009, 23:50
  2. Ako instalovat XP na Vistu
    Od Roderic v sekci OS Windows
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 18-09-2008, 20:10
  3. XP nebo Vistu?
    Od honzarejlek v sekci OS Windows
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 09-09-2008, 08:48
  4. Přechod z XP 32 na Vistu 64
    Od drakin v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-03-2008, 08:17
  5. Protipirátský update pro Vistu
    Od Maximus12 v sekci Aktuality
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 04-03-2008, 13:27