Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

BENQ Joybook S32B

Jiziii (796)|14.9.2008 17:57
Hoj
ci se zeptat jestli má někdo skušenosti s timto notebookem nebo obecně se značkou BENQ
bo mi poradte neco lepšího do 15000 s malou uhlopříčkou,
Ale tendhle se mi hodně líbí zvlášt že má hliníkový šasi což je podle mě výhoda že by moh bejt odolnější než plastový xindly :)
speedsnail (4876)|14.9.2008 18:56
e-shop napr: alfa nebo lan-shop.

Abych pravdu rekl, docela se mi libi, jen me udivuje ten obrovsky cenovy rozdil od verze s Celeronem M540.. bluetooth a jedno z nejlevnějších dvoujader za 4500,- ? :stupid
Jiziii (796)|14.9.2008 19:53
Četl jsem i přímo od benq co o něm píšou na stránkách
Na alza.cz ho maj za 14 800 kč (edit by speedsnail: to je problém sem ten [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] pridat, aby to nemuseli vsichni hledat?)
cenový rozdíly sou hlavně v C2D/celer a 120/160HDD
Salamander (6177)|14.9.2008 19:56
ja ho nedavno kupoval s tim celerem pro znamou, jakoze zpracovani me nijak nenadchlo, proste asi jako Acer, drivery na Win XP jsem hledal dohromady snad 5 hodin, to byla fakt hruza (defaultne podpora jen pro Visty), rychlost umerna k pouzitemu HW, jinak za tu cenu docela usel ... az na to zpracovani (prohybal se vazne, kde jen to slo :( )
Jiziii (796)|14.9.2008 20:06
S tim prohýbáním s mě moc nepotěšil sem myslel že když je to hliník tak že to bude pevnější než plast.
I když zs ty prychy furt eště ne moc závažnej problem
Nenapsal bys prosym náký podrobnější skušenost práce na něm, skutečná výdrž a tak ocenil bych to :thumb