Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Red Alert 1 freeware

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Zeli
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    419

    KONECNE! legenda mezi RTS C&C Red Alert se stal freewarem. Okamzite sem si ho stahnul, ale nejak se mi nedari ho nainstalovat pod iXPeckama.

    Zkousel sem to instalovat podle k tomu pripojeneho postupu(s tim rozdilem, ze sem to nevypaloval, jen sem nacet image v Alcoholu 120), ale nic se nestalo...

    "Install instructions:
    • You must have Administrator Rights on Windows XP in order to install Red Alert. (This is a Windows 2000 and Windows XP setting.) Please contact your system administrator or Microsoft for instructions on setting your administrator privileges.
    • To find out if you are logged in as the Admin follow the following steps:
    Click the Start button on the Windows Taskbar.
    Select Settings.
    Click on Control Panel
    Select User Accounts. Under the user tab you should see the user name as Administrator.
    • To install the game, follow these steps:
    Insert the Red Alert disk into the CD-ROM drive. (Close the installation window that appears if Autoplay is turned on.)
    Click the Start button on the Windows Taskbar.
    Select My Computer.
    Right-click the CD-ROM Drive with the game in it and select Explore.
    Double-click the Setup95 folder.
    Right-click the install.exe file and select Send to.... Select Desktop from the drop-down menu. (This will create a shortcut on the Desktop.)
    Right-click the shortcut and select Properties.
    Click the Compatibility tab.
    Check the Run this program in compatibility mode for: box.
    Select Windows 95 in the drop-down window below.
    Click Apply, then OK.
    Double-click the shortcut to install the game.
    "

    ...jen ve spravci uloh "cosi" pribyde (mozna toho tam je vic, ale tohodle sem si hned vsimnul)...



    ...kdyz dam tyto ulohy ukoncit, tak to hodi tuto hlasku:



    Poradte mi nekdo, jak mam Red Alert nainstalovat a zprovoznit, diky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele adolfik
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    238

    tuhle hru na 2000/XP těžko rozjedeš
    Použij dosbox či jiný emulator
    Nainstaluj poslední verzi a Re95.exe přetáhni na ikonku dosboxu. Mělo by se to samo spustit. Pomocí CTRL+F11/F12 měníš cycly
    Naposledy upraveno uživatelem adolfik: 14-09-2008 v 18:30
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Citace Původně odesláno od adolfik Zobrazit příspěvek
    tuhle hru na 2000/XP těžko rozjedeš
    Použij dosbox či jiný emulator
    Tohle mě taky napadlo, ale tam to bude pouze asi 320x240.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele adolfik
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    238

    můžeš také zkusit WMvare, Bochs...
    Možná by pomohl VDMsound ale jeho nastavení je pro pokročilé
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    387

    pod XPčkama to funguje. byl na to nějaky patch. Možna ti pomužou tyto stranky:
    CC Red Alert for Windows XP
    ftp.westwood.com
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Zeli
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    419

    Nejakej patch pro to aby to slo v XP tam je, ja ale nemuzu opatchovat to, co ani nenainstaluju...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele adolfik
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    238

    některé patche...přesněji potřebné dll atd mohou udělat pěknej maglajz v OS
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele adolfik
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    238

    Citace Původně odesláno od Zeli Zobrazit příspěvek
    Nejakej patch pro to aby to slo v XP tam je, ja ale nemuzu opatchovat to, co ani nenainstaluju...
    Zkus Start/Spustit "cesta k instalaci" -lgntforce
    třeba to pomůže
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Zeli
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    419

    Citace Původně odesláno od adolfik Zobrazit příspěvek
    Zkus Start/Spustit "cesta k instalaci" -lgntforce
    třeba to pomůže
    taky nic, nechce se to nekomu stahnout (500MB) a vyzkouset to, prosim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    120

    Nazdar, mě fungovala naprosto jednoduchá věc, otevřel jsem si přes "tento počítač" CD (v deamonu) a na všechny exe soubory aplikoval režim kompatibility pro Windows 9x, hru nainstaloval, to samé pak udělal s nainstalovanými exe soubory a bez jakýchkoliv problémů spustil. Ostatně více se dozvíš zde (ke konci článku): http://www.freegame.cz/game.php?id=9323
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Zeli
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    419

    Citace Původně odesláno od Vezir Zobrazit příspěvek
    Nazdar, mě fungovala naprosto jednoduchá věc, otevřel jsem si přes "tento počítač" CD (v deamonu) a na všechny exe soubory aplikoval režim kompatibility pro Windows 9x, hru nainstaloval, to samé pak udělal s nainstalovanými exe soubory a bez jakýchkoliv problémů spustil. Ostatně více se dozvíš zde (ke konci článku): http://www.freegame.cz/game.php?id=9323
    tohle mi taky nefunguje , nemuze to byt verzi Win XP s SP3?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    120

    Abych pravdu řekl nevím, já mám momentálně Visty a RA mám nainstalovány právě pomocí VirtualBoxu ve WinME, kde mi i přes emulaci ovladačů grafiky a zvuku jede naprosto v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček Avatar uživatele jonmar
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    39

    Mne to funguje bez patchů jak Red Alert 1 tak i ještě starší Command and Conquer Gold Edition na WinXP SP2.Akorát jsem musel u všech exe souborů zněnit kompabilitu.Jinak ten CaC GE se dá taky stáhnout zdarma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    24

    Mam xp s poslednimi updaty a beha to.
    Jedine co jsem udelal, ze jsem pustil patch. Instalaci i hru je nutno poustet v rezimu kompatibility s Win95.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Zeli
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    419

    hmmm, tak to vypada ze problem bude na mojem prijimaci, protoze na dalsich dvou PC, kam sem to instaloval, to beha v pohode..., tak nic no
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Red Alert 2 pod Win 7 Ultimate x64
    Od )aguar v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 13-02-2012, 09:44
  2. Javascript - reload + alert
    Od kanabis v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-03-2009, 14:55
  3. freeware benchmark
    Od petr.svec v sekci Benchmarky a diagnostika
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-01-2009, 12:39
  4. Freeware program pro DVD-VR na DVD-RAM
    Od snehulak2006 v sekci Video a TV
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-01-2009, 18:11
  5. Red Alert 3
    Od chesterfield v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 18-11-2008, 19:54