Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Fortron Blue Storm II 400W

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    Tak jsem byl donucen koupit do práce Fortrony...bohužel..chtěl sem 350W Seasonic..ale nebylo k zbytí...a pořídil sem tyhle (celkem 2).

    Nafotil jsem, rozebral..prostě jak už to mám ve zvyku ..
    tentokrát šla pečet sundat velice jednoduše...stačilo na ni párkrát dýchnout a sloupla se skoro sama ...
    žádný sundávání jako u Enermax Pro82+ (rychlovarná konvice - pára z ní stoupající)

    malé plus: má červený flexo na PCIe
    VELKÉ MÍNUS: má jen jednu větev s SATA konektory!!! kterje soudruh tohle vymyslel...


    resizoval sem fotky na 1024x768..pokud chcete, můžu poskytnout i v původním rozlišení 3504x2336
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_3149.jpg 
Zobrazení: 155 
Velikost: 241.8 KB 
ID: 6892   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_3150.jpg 
Zobrazení: 130 
Velikost: 230.6 KB 
ID: 6893   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_3156.jpg 
Zobrazení: 153 
Velikost: 184.1 KB 
ID: 6895   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_3158.jpg 
Zobrazení: 162 
Velikost: 222.7 KB 
ID: 6896   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_3160.jpg 
Zobrazení: 165 
Velikost: 281.2 KB 
ID: 6897   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_3163.jpg 
Zobrazení: 157 
Velikost: 391.4 KB 
ID: 6898   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_3165.jpg 
Zobrazení: 156 
Velikost: 242.7 KB 
ID: 6899   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_3166.jpg 
Zobrazení: 217 
Velikost: 283.0 KB 
ID: 6900   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_3167.jpg 
Zobrazení: 169 
Velikost: 231.2 KB 
ID: 6901   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_3168.jpg 
Zobrazení: 256 
Velikost: 320.9 KB 
ID: 6902  

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    a ještě poslední fotky...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_3170.jpg 
Zobrazení: 182 
Velikost: 236.7 KB 
ID: 6903   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_3172.jpg 
Zobrazení: 189 
Velikost: 290.5 KB 
ID: 6904   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMG_3173.jpg 
Zobrazení: 157 
Velikost: 351.2 KB 
ID: 6905  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    hm, plnej capxonu a na vstupu Teapo, bleeeee.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    149

    Úplně stejný zdroj jako Gigabyte GE-R460-V1, akorát s flexem v modým kabátku. Gigabyte ovšem stojí cca. o 1/3 méně...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Encore1106
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    430

    Citace Původně odesláno od Sieben Zobrazit příspěvek
    VELKÉ MÍNUS: má jen jednu větev s SATA konektory!!! kterje soudruh tohle vymyslel...
    Se Seasonicem by si si moc nepomohl, aspoň co se týká větví. Muj Seasonic SS-350ET má bohužel taky jenom jednu SATA větev.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    měl sem to napsat trošku lépe...

    má pouze jeden kabel(větev), na které sjou všechny SATA konektory...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    Buď rád za fortron já mám na 300 stanicich ec a podbné shity
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    já bych tam nejradši dal seasonic, jenže nebyl skladem proto tam je fortron...já mám v počítačích to, co si do nich dám
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    14

    Mám tento zdroj a na 12V větvi mi napětí celkem dost osciluje, 11,65 do 12,3. Je tento rozsah normální? Musím dodat, že měřeno v Everestu.
    Sestava Sempron přetakt 45% na 2000MHz, GPU 1650.. 2disky, 2mechaniky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    jednak je ten rozsah normalni, ve specifikacich a za druhy pokud to nebudes merit nejakym aspon trochu schopnym voltmetrem tak to jsou nevypovidajici cisla...

    pokud se ale jedna o rozdil 12.3 vklidu ->11.65 v maximalni zatezi tak bych to radsi poradne promeril - sice ty cidla ne desce casto kecaji ale nekdy muzou mit pravdu...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Fortron Blue Storm II
    Od Frater Omega v sekci Zdroje
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-01-2012, 09:30
  2. Fortron Blue Storm II 500W
    Od Fuckaroo v sekci Zdroje
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-06-2011, 14:31
  3. Stačí Fortron blue storm 2 500w
    Od haCR v sekci Zdroje
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 04-12-2007, 12:12
  4. Fortron FSP500-GLN 500W Blue Storm II
    Od o.n.y.x. v sekci Zdroje
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 17-09-2007, 15:32