Problém s Upevnením CPU na desce
Dobrý večer, mám dost velký problém. Jde o to, že kdyz vložím processor do socketu, počítak zacně hučet, jako by jel ( jeste nemám GK), ale když ho ještě zajistím to kravinou co bejvá u desky, takový železný alby se to nemohlo pohnout, tak to ani za boha nemůžu zapnout Mám desku Asus P5K a C2D E4500. Prostě se to jenom jakoby zapne tak na vteřnu, ale hned to zase vypne. Nevíte co s tím, zítra budu mít GK a potreboval bych to nejak opravit. Díky
[QUOTE=goodfire;161749]Dobrý večer, mám dost velký problém. Jde o to, že kdyz vložím processor do socketu, počítak zacně hučet, jako by jel ( jeste nemám GK), ale když ho ještě zajistím to kravinou co bejvá u desky, takový železný alby se to nemohlo pohnout, tak to ani za boha nemůžu zapnout Mám desku Asus P5K a C2D E4500. Prostě se to jenom jakoby zapne tak na vteřnu, ale hned to zase vypne. Nevíte co s tím, zítra budu mít GK a potreboval bych to nejak opravit. Díky[/QUOTE]
:D:D:D:D kravinou:D packou když tak xD
:D:D:D:D kravinou:D packou když tak xD
No zaprvý byys ten komp měl mít vypnutej když to tam vkládáš zaklapnutý to musí bejt a na tom chladič a nejlíp to dělat s GK najednou :stupid
No pokud jsi to jeste nedelal, tak bude nejlepsi pozadat nekoho znameho aby ti alespon poprve ukazal jak se sklada pocitac. Takhle riskujes, ze neco odpalis. A takove odpaleni neni zadarmo.
.... pokud sem to tam dával tak sem mel Pc vypnutej a kdyz uz sem tam tu packu nemel zadelanou tak sem to skusil jenom zapnout tak na 5 vterin co to udelá, jestli se vetraky roztoci nebo se to hned vypne. a delalo to i s chladičem