Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Problém s Upevnením CPU na desce

goodfire (10)|16.9.2008 22:23
Dobrý večer, mám dost velký problém. Jde o to, že kdyz vložím processor do socketu, počítak zacně hučet, jako by jel ( jeste nemám GK), ale když ho ještě zajistím to kravinou co bejvá u desky, takový železný alby se to nemohlo pohnout, tak to ani za boha nemůžu zapnout Mám desku Asus P5K a C2D E4500. Prostě se to jenom jakoby zapne tak na vteřnu, ale hned to zase vypne. Nevíte co s tím, zítra budu mít GK a potreboval bych to nejak opravit. Díky
gObla (77)|16.9.2008 22:29
[QUOTE=goodfire;161749]Dobrý večer, mám dost velký problém. Jde o to, že kdyz vložím processor do socketu, počítak zacně hučet, jako by jel ( jeste nemám GK), ale když ho ještě zajistím to kravinou co bejvá u desky, takový železný alby se to nemohlo pohnout, tak to ani za boha nemůžu zapnout Mám desku Asus P5K a C2D E4500. Prostě se to jenom jakoby zapne tak na vteřnu, ale hned to zase vypne. Nevíte co s tím, zítra budu mít GK a potreboval bych to nejak opravit. Díky[/QUOTE]

:D:D:D:D kravinou:D packou když tak xD
Jiziii (796)|16.9.2008 22:30
No zaprvý byys ten komp měl mít vypnutej když to tam vkládáš zaklapnutý to musí bejt a na tom chladič a nejlíp to dělat s GK najednou :stupid
mstejska (2912)|16.9.2008 22:33
No pokud jsi to jeste nedelal, tak bude nejlepsi pozadat nekoho znameho aby ti alespon poprve ukazal jak se sklada pocitac. Takhle riskujes, ze neco odpalis. A takove odpaleni neni zadarmo.
goodfire (10)|16.9.2008 22:40
.... pokud sem to tam dával tak sem mel Pc vypnutej a kdyz uz sem tam tu packu nemel zadelanou tak sem to skusil jenom zapnout tak na 5 vterin co to udelá, jestli se vetraky roztoci nebo se to hned vypne. a delalo to i s chladičem
Zoidik (1405)|17.9.2008 06:02
Pořádně zacvakni tou packou CPU do patice, jde to sice blbě, ale jde to, přidělej chladič a pokud to dělá pořád stejný bordel s tím vypínáním, tak reklamuj desku.
pcmaker (354)|19.9.2008 19:48
Mas tam zkrat. Neco jsi odpalil (MB, CPU), nebo pozohybal piny v patici (reklamaci neuznaji).