Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: nefunguje DVI

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3

    Před pár dny jsem si koupil LCD Viewsonic vx2025wm, pripojil ke své geforce 6600 přez dvi a zároveň jsem si nechal na d-subu pripojeny stary crt monitor.. vše krásně fungovalo celý týden, ale dnes jsem přišel domů, zapnul počítač a ejhle co se nestalo.. displej se ani nespustil, a když na crtčku naběhly windowsy, tak se chovaly jako by nebyl dispej připojený.. prošel jsem všechny kabely a přípojky a nikde jsem žádný vypadlý kabel nenašel.. pokud připojím displej přez d-sub (ať už přímo, tak přez redukci do dvi) tak funguje v pohodě .. netušíte někdo prosímvás čím by to mohlo být? děkuji, Honza
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Frog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    537

    ak som to správne pochopil, používaš súbežne dva monitory. LCD cez DVI a CRT cez D-sub. A skúšal si aj Viewsonic pripojiť samostatne cez DVI alebo D-sub ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3

    pokud ho pripojim samostatne prez D-Sub tak funguje, ale pokud ho připojím přez DVI tak ne
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Jestli to fungovalo a teď už ne tak to je nějaké divné, nepřeinstalovával jsi ovladače na Grafiku? Není to jen nějaké špatné nastavení? Ten LCD když máš zaplý PC svítí oranžově nebo píše něco ve smyslu "kable not connect"? A do monitoru používáš jaký vstup? taky DVI?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3

    Je to divné. ovladače jsem nepřeinstalovával.. teď jsem ted zkoušel jestli to nepomůže ale nic.. teď mám monitor připojený pomoci dsub kabelu přez redukci do toho dvi, a lcd do dsubu ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    377

    Tento monitor neznám, ale napadá mě, jestli jsi na něm omylem nenastavil vstupní signál natvrdo na analogový. Jiná možnost mě už nenapadá.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. GeForce: MSI GTX 280 nefunguje
    Od Cpt._Redeemer v sekci Grafické karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-01-2014, 07:11
  2. Windows 7: S.M.A.R.T. nefunguje
    Od Sommer v sekci OS Windows
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-07-2012, 15:44
  3. DVD Fab nefunguje
    Od lacream3 v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 25-09-2009, 08:10
  4. pc nefunguje
    Od zita132 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-08-2009, 18:04
  5. Nefunguje PC.
    Od pavelson v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 08-03-2009, 19:52