Ja nakupuji v OK copmuters a preferuji osobni prevzeti....jinak jak tu byla rec kde nektere firmy vyrabej PC tak napriklad HP a ACER v CR v Pardubicich
Ja nakupuji v OK copmuters a preferuji osobni prevzeti....jinak jak tu byla rec kde nektere firmy vyrabej PC tak napriklad HP a ACER v CR v Pardubicich
alza*cz nebo czc*cz ohledně dílu na hlavní pc snažím se to pokud možno udržovat na rozumné urovni, tedy ne uplně high end nabušená mašina ale pořád použitelná,druhé pc tam mám starý celeron D 346-jádro prescot a deska je tam msi rc-410 s x-200 vga ati 3450 z aukra ...obecně mám s tímhle aukčním serverem dobré skušenosti,jako vše je i tohle o lidech na které narazíte .....
nakupuju v alfacompu a pak v jednom malym bazarku (DUK PC) na slovakove :-)
Nový HW většinou osobně přebírám v pobočce e-shopu, je jich tu dost (Alfa Computer, Softcom, Alzasoft, Hifishop, Giga Computer, Mironet, Barbone), starší všude možně...
V práci, protože potřebuji velmi dobré rady, a pracuje tam jeden týpek, co tomu rozumí.![]()
![]()
![]()
Hardware nakupuji pouze přes eshopy. Když mám zvolený produkt, jdu na servery které mi vyhledají nejlepší cenu daného kousku. Potom se dívám na to jestli je prodejna v Praze, kde se pohybuji a zda je skladem. Zboží přebírám osobně. Většinou to jsou obchody softcom, czc, nebo barbone.
Já nakupuju v prověřených obchodech, kde mám jistotu zaručeného zboží, jelikož kdybych koupil někde něco v menší obchudků co by mělo větší cenu 5000kč+ tak asi nemám pravděpodonou a plnou záruku..někde to možné je ale nevěřeím tomu..potrpím si taky ale na kvalitě..![]()
Nakupuji pouze v e-shopech, převážně v czechcomputeru, a pro objednané zboží chodím na sklad, nejsem fanda doručení domů.
Na e-shopu, pripadne na inzerat na foru, v nouzi i v bazaru.
oblibeny e-shop je alfacomp, mensi mnozstvi osobne, vetsi nechavam posilat.
casto kupuju i z druhe roky, treba procesory, obcas i grafiky... takove ty nemechanicke veci (disk ani mechaniky bych jety nekoupil)