Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Otevřená dvířka jednotky A: ?

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele OdMajkla
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    359

    Zdravím. Můj bratr si pořídil nové PC a při vypínání mu naskakuje chyba viz obrázek. Mohl by mi někdo říct kde je problém ?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Obraz008.jpg 
Zobrazení: 163 
Velikost: 73.0 KB 
ID: 6967  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    192

    A to nové PC mělo nainstalovaný systém nebo si jej instaloval sám? Spíše to vypadá na odkaz z registru nebo nedokončenou operaci (např. instalaci driverů z mech. "a"). Je vůbec PC vybaveno mechanikou FDD? Stávalo se, že pokud byl PC předinstalován u výrobce, občas použil floppy na flash BIOSu, když se mu nedařilo vše korektně přiřadit a pak ji jednoduše mechanicky odpojil a systém si zapisuje přístupy k mechanikám nebo diskům - naposledy spuštěné apod. Nejsnažší bude použít nějakou utilitku jako CCCleaner a pročistit registry od neplatných záznamů nebo to dohledat ručně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele OdMajkla
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    359

    Systém si bratr instaloval sám.Zkusím mu doporučit aby to projel CCleaner a uvidím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele adolfik
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    238

    takovou chybu dělali známýmu nelegální okna...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele OdMajkla
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    359

    Mimochodem FDD tam vubec nemá
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Citace Původně odesláno od OdMajkla Zobrazit příspěvek
    Mimochodem FDD tam vubec nemá
    A má ji zakázanou v BIOSu? Mělo by to být Legacy Diskette A:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW Avatar uživatele OdMajkla
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    359

    Ano v BIOSU ji udajně zakázal
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Zákaz diskety v biosu asi nepomuže, toto je odkaz v registrech...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. zákaz jednotky
    Od martin155 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 17-07-2010, 00:50
  2. Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 08-10-2009, 16:27
  3. Připojení disketové jednotky
    Od moo v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 15-05-2008, 22:22
  4. Jednotky hlučnosti?
    Od Petr S. v sekci Chlazení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 06-11-2007, 05:10
  5. Vylomené dvířka
    Od Neregistrovaný v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-10-2007, 13:38