Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Dojebal jsem si trochu myšku

fanynek (2048)|21.9.2008 00:19
Ahoj všichni!
Mám takový malý problém. Dneska jsem si rozebral klávesnici a myšku z mého setu LOGITECH Cordless Desktop LX710 Laser CZ, abych to pořádně poumýval, vyčistil a seservisoval a páč se mi zdálo, že levé myšítko je jakoby trochu vymačkané, rozhodl jsem se, že mu vrátím jeho původní příjemný zdvih.
Všechno probíhalo výborně, krysičku (obr.1) jsem vyčistil a promazal a jal jsem se "vylepšovat".
Zjistil jsem, že ten šedý plast na straně ukazováčku je 1.trochu pokleslejší (asi únava materiálu) a že už tak nepruží a taky za 2. je trochu vymačkaný plastový trn ze spodu toho plastu, dosedající na mikrokontakt, či jak se to nazývá.
Dobrá, vymačkané místo (cca 0,5mm do hloubky) zalil úspěšně vteřiňák a řekl jsem si, že tomu plastu pomůže lehké nahřátí.:idea Tak jsem to šoupl nad plyňák. Docela se mi to povedlo, říkal jsem si do chvíle, než jsem zjistil, že jsem si roztavil packy (držátka) těch malých tlačítek vedle kolečka ze spodu toho šedýho plastu. Tak jsem je uštíp (stejně je nepoužívám:mistake) a vlepil je tam zpět vteřiňákem na hulváta, aby to alespoň trochu vypadalo.:D
Pak jsem to chtěl ještě vylepšit a při druhém pokusu nahřátí plastu se mi z nevysvětlitelného důvodu začal tavit, :cool: a změnila se velikost těch předních ploch (kde máte bříška ukazováku a prostředníku).:notsure No, ne moc, ale na to, aby teď ta malá nebohá krysička blbla, to stačilo.
Tak jsem to trochu ořezal nožem aby to fungovalo, připravil ženu na možné komplikace s klikáním a začal hledat východisko.

Můj dotaz zní: 1.Existuje možnost, že bych sehnal tuto novou samostatnou myš, když se prodává jen s klávesnicí?
2.Je u nás servis Logitech, nebo něco podobného, kde bych se mohl popř. pídit jen po tom vrchním šedém plastu? (obr.2)
3.Napadá někoho něco jinýho?
:D
Díky všem.
1.jpg 2.jpg
Logout (4018)|21.9.2008 00:42
No, kdybys zkusil reklamační středisko logitechu, možná bys je ukecal, aby ti daly nějakou nefunkční z reklamace (popř. za flašku :-))
fanynek (2048)|21.9.2008 01:05
[QUOTE=Logout;162898]No, kdybys zkusil reklamační středisko logitechu, možná bys je ukecal, aby ti daly nějakou nefunkční z reklamace (popř. za flašku :-))[/QUOTE]
Jo, to by šlo. Taky už jsem na to myslel. Jenom se nějako nemůžu dopátrat toho reklamačního (servisního) střediska Logitechu. U nás asi není. Co? A s cizinou to to bude s mojí angličtinou trochu problém.
Logout (4018)|21.9.2008 13:12
fanynek (2048)|21.9.2008 13:12
Ještě jsem přemýšlel, že bych koupil nějakou jinou myš od Logitechu se stejnou RF technologií na kmitočtu 27 MHz, abych mohl využít stávající klávesnici a ten bazmek do USB. V popisu kompletu Logitech Cordless Desktop LX710 Laser CZ [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] .
To Logout: Nevím přesně, co máš na mysli.....
Logout (4018)|21.9.2008 13:22
No ta firma se stará o servis logitechů v ČR.
(aspoň to teda píše na svejch stránkách...)
fanynek (2048)|21.9.2008 13:25
Aha...díky.:thumb Zkusím.
EDIT:Hej lidičky,pls a co ten post 5? Je to ona?