Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 33

Téma: Pomalé načítanie stranok

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Drobcek23
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    27

    Dobrý deň,

    mám problém z načítaním web stránok. Načítavanie stránok trva strašne dlho.

    Moja sieť vyzerá takto:
    1. cabel router (UPC)
    2. router SMC5004 - pripojený počítač
    3. AP edimax EW-7206APg - pripojený NB

    na počítači nie je žiaden problém, len NB sa často zasekáva.

    Tracert a ping som skušal a tie mi ukazujú všetko v poriadku.

    Pls, help ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    24

    Jake stranky? Vsechny?
    A zkousel si ten notes pichnout do toho smc5004?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele adolfik
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    238

    Často za to může firewall...zkus si ho vypnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Nefro
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    223

    Aký spyware a antivírus máš v PC a aký v Notebooku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele Drobcek23
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    27

    Na SMC nie je problém ...

    Na PC i na NB je to samé:
    Antivír ESET
    Firewall Sunbelt Kerio personal
    Spyware S&D
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Asi blbě nakonfigurovaný AP.
    Jak ho máš nastavený?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele Drobcek23
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    27

    Ešte hľadám najnovšie ovladače pre wifi kartu v NB potom dám vedieť ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Drobcek23
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    27

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Asi blbě nakonfigurovaný AP.
    Jak ho máš nastavený?
    Router 192.168.2.1 / DNS
    AP 192.168.2.153 / DNS
    PC 192.168.2.120 / DNS
    NB 192.168.2.180 / DNS

    DNS si teraz nepamatám ale je všade rovnaké ...

    MAC filter a WEP.
    DHCP off
    Gateway 192.168.2.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    To vypadá OK.
    Zkus jiný kanál (lépe chodí vyšší).
    Mód AP používáš jaký?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele Drobcek23
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    27

    AP-mode

    AP mám ako wifi switch

    Kanál mám 6
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Drobcek23 Zobrazit příspěvek
    AP mám ako wifi switch
    A konkrétní mód (anglicky)?

    Citace Původně odesláno od Drobcek23 Zobrazit příspěvek
    Kanál mám 6
    Doporučení viz výše (zkus 10, či 11).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele Drobcek23
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    27

    Toto sú možné nastavenia AP-čka:


    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    To SMC5004 je co zač? Nemůžu o tom nic najít.

    Předpokládal jsem (pravděpodobně mylně), že SMC a Edimax jsou propojeny vzduchem, ale asi to bude kabelem. To by měnilo situaci.
    Naposledy upraveno uživatelem r34ktor: 24-09-2008 v 15:11
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Ne na to je Universal repeater. AP - Access point je normalni zakladnova stanice pro wifi klienty.

    Jeste me napada. nerusi ti to neco?
    Zkus ping -l 10000 -t www.seznam.cz
    Standartne ping posila 32 bytu, tim -l 10000 posle 10000 bytu. Tim pak proveris to priopojeni. A co kvalita signalu? A sila?

    ten www.seznam.cz neni odkaz ale priklad kam pingnout. nejak tady ten editor automaticky detekuje odkazy
    Naposledy upraveno uživatelem mstejska: 24-09-2008 v 15:16
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček Avatar uživatele Drobcek23
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    27

    Funkciu repeater ma snaď každe AP ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pomalé načítanie
    Od andrejus v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-02-2014, 19:35
  2. Nefunguje historia webovych stranok na PC
    Od najag v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 06-11-2011, 17:36
  3. Načítanie HDD
    Od wili14 v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 03-02-2009, 21:50
  4. Webové prohlížeče: znovuotvorenie stranok v ie7
    Od yxus v sekci Internet
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-10-2008, 15:02
  5. Software: Nezobrazovanie zopár internetových stránok
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 01-07-2008, 01:01