Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 31

Téma: Ati 4870, 512mb/1gb ???

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Aha jasně moje chyba.... ale o tom horším časování sem stejně přesvědčenej
    To si taky nemyslim, respektive je to mozne, ale rozhdne ne nic co by nejak dramaticky zamavalo s vykonem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    S výkonem ne, ale se stropem frekvence při OC, na který se Stoupa7 tak třese....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Unika mi smysl oc teto karty ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    112

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    S výkonem ne, ale se stropem frekvence při OC, na který se Stoupa7 tak třese....
    Ja se netřesu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Stoupa07 Zobrazit příspěvek
    Ja se netřesu
    Citace Původně odesláno od Stoupa07 Zobrazit příspěvek
    S 1GB verzí teto karty by se mělo dát dostat na takty 800/4000, že?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    112

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    To ještě neznamená že se třesu. Někdo řika že 1GB ma vyznam od 24" výš. Když koupim 1GB musim koupit ještě chladič, mam zalusk na taktovanou grafiku od powercolor s nereferenčním chlazenim, 512MB za cca 5800 s dopravou. Ale jako furt nejsem rozhodlej
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Stoupa07 Zobrazit příspěvek
    Když koupim 1GB musim koupit ještě chladič, mam zalusk na taktovanou grafiku od powercolor s nereferenčním chlazenim, 512MB za cca 5800 s dopravou. Ale jako furt nejsem rozhodlej
    Na ten tvůj 22" ti fakt bude ta 512MB verze stačit.... a jakou konkrétně je celkem na tobě a už to tu bylo rozebráno

    1. za OC se nevyplatí připlácet, když si to doma přetaktuješ sám a líp/výš
    2. referenční chlazení za moc nestojí co se týče hluku a teplot, všechny ostatní alternativní chladiče budou imho lepší....

    Já bych vzal nejlevnější HD 4870 a k tomu Accelero S1 s turbo modulem nebo nějakým 120mm fanem
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od Stoupa07 Zobrazit příspěvek
    mam zalusk na taktovanou grafiku od powercolor
    Pod honosnym nazvem taktovat se dneska skryva hejbani soupatkem Opravdu se to nevyplati ..
    Udelej presne to co ti radi husky (nejlevnejsi 512 verze ) Usetrene penize ti v pohode budou stacit na twin turbo ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    112

    Citace Původně odesláno od pas!k Zobrazit příspěvek
    Pod honosnym nazvem taktovat se dneska skryva hejbani soupatkem Opravdu se to nevyplati ..
    Udelej presne to co ti radi husky (nejlevnejsi 512 verze ) Usetrene penize ti v pohode budou stacit na twin turbo ..
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...0&SearchType=1
    za ty penize ... neseženete nějak vyrazněji levnějši a chladiš to prej neni nejhorší
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Nejake testy teplot v zatezi ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Stoupa07 Zobrazit příspěvek
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...0&SearchType=1
    za ty penize ... neseženete nějak vyrazněji levnějši a chladiš to prej neni nejhorší
    Jo navypadá nejhůř.... tak jí kup a pak poreferuj zkušenosti.

    Btw. a co ten fan, je regulovanej? Je tam třížílovej kablík, není ten třetí jen na monitoring rpm a nejede to třeba pořád na plný otáčky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    112

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Jo navypadá nejhůř.... tak jí kup a pak poreferuj zkušenosti.

    Btw. a co ten fan, je regulovanej? Je tam třížílovej kablík, není ten třetí jen na monitoring rpm a nejede to třeba pořád na plný otáčky?
    To fakt netušim, koupim ho a ozkoušim. Pak vám dám snad vědět
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Nasel sem nejlevnejsi 4870 za 4100 s dph ale nemam odvahu ti ten obchod doporucit protoze je to krajne podezrele
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    68

    Ahoj já sem si do kompu koupil taky Ati HD 4870 512Mb a sem s ní na výsost spokojenej. Crysis hraju na max úplně f pohodě při rozlišení 1280*1024. OC této karty je taky možný. Zatím můj strop na jaký sem se stabilně dostal bylo 835Mhz na jádře a 4800Mhz na pamětech. Já dru se moc nahorů už nechtělo, když sem nastavil takty na 850Mhz už házela artefakty tak sem nelaboroval s každým jedním Mhz a dal to rovnou na 350Mhz. Paměti by šli určitě ještě víc, ale nechtělo se mi s tím už moc hrát, na to musí být nálada. Myslím že propustnost pamětí je při origo taktech 130Gb/s a po zvednutí taktů jak sem psal to bylo asi něco přes 150Gb/s. Sem v práci tak to nemůžu testnout a pžípadně poslat fotky. Jinak sem si upravil chlazení, koupil Accelo S1 jeden 120mm fan od arcticu a 120mm Noctuu (nebo jak se to píše ). Teploty mi klesly ze základních 71°C v idle na 40°C a při maximální zátěži grafiky sem se nedostal přes 55°C. Noctua mi valí na max otáčky a ten druhej fan na PWM regulaci. Ještě sem si dokoupil hliníkové pasívky na ramky a přilepil je tam, hlavně na napěťové regulátory a jejich blízké okolí . 5ekl bych že super kartička a až klesne cena třeba za půl roku a budou prachy du určitě do crossfire, ale to už budu muset zase měnit chlazení protože zabírám i druhej PCIe slot
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Citace Původně odesláno od xlukinek Zobrazit příspěvek
    Ahoj já sem si do kompu koupil taky Ati HD 4870 512Mb a sem s ní na výsost spokojenej. Crysis hraju na max úplně f pohodě při rozlišení 1280*1024. OC této karty je taky možný. Zatím můj strop na jaký sem se stabilně dostal bylo 835Mhz na jádře a 4800Mhz na pamětech. Já dru se moc nahorů už nechtělo, když sem nastavil takty na 850Mhz už házela artefakty tak sem nelaboroval s každým jedním Mhz a dal to rovnou na 350Mhz. Paměti by šli určitě ještě víc, ale nechtělo se mi s tím už moc hrát, na to musí být nálada. Myslím že propustnost pamětí je při origo taktech 130Gb/s a po zvednutí taktů jak sem psal to bylo asi něco přes 150Gb/s. Sem v práci tak to nemůžu testnout a pžípadně poslat fotky. Jinak sem si upravil chlazení, koupil Accelo S1 jeden 120mm fan od arcticu a 120mm Noctuu (nebo jak se to píše ). Teploty mi klesly ze základních 71°C v idle na 40°C a při maximální zátěži grafiky sem se nedostal přes 55°C. Noctua mi valí na max otáčky a ten druhej fan na PWM regulaci. Ještě sem si dokoupil hliníkové pasívky na ramky a přilepil je tam, hlavně na napěťové regulátory a jejich blízké okolí . 5ekl bych že super kartička a až klesne cena třeba za půl roku a budou prachy du určitě do crossfire, ale to už budu muset zase měnit chlazení protože zabírám i druhej PCIe slot
    To mas 19" monitor, ze jedes 1280x1024? V tom pripade crossfire nevyuzijes.
    Muj nazor nemusis souhlasit. I ta HD4870 je asi predimenzovana.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Radeony: hd 4870 512mb vs hd5770 1gb
    Od ferry6 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-03-2010, 16:08
  2. Radeony: HD 4870 512mb nebo 1gb ?
    Od flejk v sekci Grafické karty
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 29-08-2009, 21:06