Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 42

Téma: chci si nechat slozit PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    22

    caute, poradi mi nekdo se sestavou PC? dival jsem se na nejaky fora a takhle a nejak jsem si nasel dily na alze,no a nevim jestli to vsechno do sebe bude sedet a jestli je to proste dobry na hry a jestli se treba neda na necem slevnit, ramky nebo skrin nebo tak nejak.diky predem :-)
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: objednavka.JPG 
Zobrazení: 230 
Velikost: 225.9 KB 
ID: 7139  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Zdroj 350W je slaby. Dej tam aspon 400W. Jinak by to asi slo. Nevim jestli by slo za tu cenu postavit neco lepsiho. Snad ti to jeste nekdo dalsi zhodnoti.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    A máš cenovej limit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Na tudle sestavu 350W stačí. Osobně bych vyměnil elite za EC ML5435 (je pevnější), ale to je možná osobní názor. Jinak mě napadá spousta úprav, ale většina by¨chtěla přihodit nějaký stovky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od jarulu Zobrazit příspěvek
    caute, poradi mi nekdo se sestavou PC? dival jsem se na nejaky fora a takhle a nejak jsem si nasel dily na alze,no a nevim jestli to vsechno do sebe bude sedet a jestli je to proste dobry na hry a jestli se treba neda na necem slevnit, ramky nebo skrin nebo tak nejak.diky predem :-)
    tak jsem zkusil jeste poresit ten zdroj a dal jsem ho rovnou s bednou, nevim jakej je rozdil mezi tim jestli koupim zdroj zvlast nebo promi v bedne ale urcite by to bylo levnejsi ano a taky jsem tam supnul jiny ramky a hdd:-) tak treba je to lepsi a treba ne no :-) tak bych byl rad za nejakou radu :-)
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: objednavka2.JPG 
Zobrazení: 123 
Velikost: 228.4 KB 
ID: 7141  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    A máš cenovej limit?
    no tak kolem tech 9000 no, monitor a mechaniky a zbytek mam no.a hlavne abych si na tom zahral ARMU :-) tak to doufam pujde co :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Problem se zdroji KME je kvalita. Podivej se tady do fora na to jake se doporucuji zdroje. To uz byl ten fortron lepsi. Nekvalitni zdroje (vetsinou velmi levne) maji i nekvalitni soucastky a brzo umiraji. Mam to bohuzel vyzkouseno z vlastni zkusenosti. Za 8 let jsem do jednoho pc koupil 2 skrine se zdroji a 2 samostatne zdroje. (dohromady mi teda umrely 4 zdroje) Byt tebou, tak koupim minimalne kvalitni zdroj, ten aspon vydrzi a nebudes ho muset menit. Podivej se treba na enermax. Akorat ze ten je asi 2x drazsi (kolem 1400) Ale, zase te nebude rusit, je uplne tichy a kvalitni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od jarulu Zobrazit příspěvek
    tak jsem zkusil jeste poresit ten zdroj a dal jsem ho rovnou s bednou....
    Tak takhle to rozhodně nedělej! Když už chceš na něčem šetřit, nešetři na zdroji!!!

    Míň než Fortron 400 W do tý sestavy prostě nedávej a ty 3 stovky navíc si radši zkus někde půjčit
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    bych pouzil jinou desku treba
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55032
    grafiku bud hd3850 nebo hd4670
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=59232
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=59927

    zdroj kme by moh i prezit kdyz se tam da min zrava grafika, ale celkove vzato skrine od kme jsou asi to nejhorsi co na trhu je a jejich zdroje nejsou nejtissi
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Wow, omlouvám se, přehlíd jsem grafiku (koukám deska s integrovanou grafikou, tak to 350W stačí - a ona na další řádce 3870... :-( ). Na tudle grafiku bych taky doporučil nejmíň 400W fortron.

    Deska, co navrhuje matyy má lepší chipset (rychlejší southbridge - usb, disky) a míň topící northbridge (jinak je 740 totéž 690, akorát vyrobený novějším výrobnim postupem). Ale teď někdo psal, že biostar dává na desky horší kondenzátory, tak nevím, jestli bych ji doporučil - takhle z fotky nejde poznat, co je tam za kondiky...
    Ale když to koupíš jinde než v alze, tak můžeš ušetřit, že by se Ti tam vešla i nějaká gigabyte se 740.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od Logout Zobrazit příspěvek
    Ale teď někdo psal, že biostar dává na desky horší kondenzátory, tak nevím, jestli bych ji doporučil - takhle z fotky nejde poznat, co je tam za kondiky...
    pokud nechces provozovat desku 5 a vice let s extreme zravym cpu (95W+) tak kondenzatory bych neresil (me jedna deska od biostaru vydrzela 3 roky a pak uz stejne byla stary kram, ktery sem prodal)
    na jiny ultra levny desce od biostaru byli kondiky pro napajeni cpu z trodasovo seznamu dobrych kondiku (to se da povazovat za zazrak vzhledem k tomu jak malo kondiku v tom seznamu je)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od matyyy Zobrazit příspěvek
    pokud nechces provozovat desku 5 a vice let s extreme zravym cpu (95W+) tak kondenzatory bych neresil (me jedna deska od biostaru vydrzela 3 roky a pak uz stejne byla stary kram, ktery sem prodal)
    na jiny ultra levny desce od biostaru byli kondiky pro napajeni cpu z trodasovo seznamu dobrych kondiku (to se da povazovat za zazrak vzhledem k tomu jak malo kondiku v tom seznamu je)
    no to nevim jak to chci dlouho provozovat, ale mrkl jsem na czechcomputer a zase jsem to nejak predelal :-)tak snad to uz bude o neco lepsi :-)
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: objednavka3.JPG 
Zobrazení: 122 
Velikost: 242.1 KB 
ID: 7147  
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od jarulu Zobrazit příspěvek
    no to nevim jak to chci dlouho provozovat, ale mrkl jsem na czechcomputer a zase jsem to nejak predelal :-)tak snad to uz bude o neco lepsi :-)
    no a nebo taky jeste tohle, nikde jsem totiz na foru nenarazil na radeonku 4670, takze nejspis nebude tak zadana a dobra, tak jsem tam dal 3850.protoze o te se pise vic tak by treba mohla byt lepsi hmmm :-P
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: objednavka4.JPG 
Zobrazení: 83 
Velikost: 241.8 KB 
ID: 7153  
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    HD 4670 tam klidně nech, výkonově je na tom +- stejně jako 3850 (s vyhlazováním i trošku líp).... otázka spíš je, kdy bude skladem.

    Co nějakej chladič na CPU? Vydržíš to s tím BOXem? Dej si tam aspoň Freezera 64
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    24

    Já jsem si říkal, že mu tam něco schází :-) Takovej Freezer 64 by měl naprosto stačit a stojí pár korun.
    Nebo třebas něco jinčího v podobné cenové kategorii - pořád to bude lepší než ten z boxu.

    Mně by neurážel např. CM Hyper TX2
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pujde to slozit?
    Od MartyDzeksons v sekci Volná témata
    Reakcí: 51
    Poslední příspěvek: 25-03-2013, 22:11
  2. Nechat Fortron 550W v sestavě?
    Od radus.radek v sekci Zdroje
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-07-2010, 15:36
  3. SSD ?nebo nechat 250AAKS?
    Od lavjoy v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 02-04-2010, 09:42
  4. chybné sektory - reklamovat či nechat...
    Od jan.cz v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 28-10-2009, 19:06
  5. Kde si nechat sestavit PC
    Od Patozzi v sekci PC - archiv
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 04-11-2007, 15:46