bzuceni ze zakladni desky
ahojte, mate nekdo tuhle desku http://www.intel.com/cd/channel/reseller/emea/ces/sales/394534.htm
??
ste sni spokojny?
Prva deska mi po zapojeni vubec nenabehla, po zapnuti sa hned vypla, respektive stale dookola sa restartovala. Po vyreklamovani mam druhu desku a ta dela divne pisklave zvuky, kdyz se preklesluje grafika
napriklad. chytim okiknko myskou a presuvam ju po ploche.
To bzuceni jde zo system speakeru a jeste odknekud jinud z desky.
Asi dalsi reklamace?
Edit: Kurna teraz ma napadlo zatlacit na civky a pozatlaceni na jednu sa ten zvuk stlmi resp. zmeni intenzitu.
??
ste sni spokojny?
Prva deska mi po zapojeni vubec nenabehla, po zapnuti sa hned vypla, respektive stale dookola sa restartovala. Po vyreklamovani mam druhu desku a ta dela divne pisklave zvuky, kdyz se preklesluje grafika
napriklad. chytim okiknko myskou a presuvam ju po ploche.
To bzuceni jde zo system speakeru a jeste odknekud jinud z desky.
Asi dalsi reklamace?
Edit: Kurna teraz ma napadlo zatlacit na civky a pozatlaceni na jednu sa ten zvuk stlmi resp. zmeni intenzitu.
Nic si z toho nedělej, mě takto "bzučí/píská" notebook, ne že by mi to bylo příjemné, ale nic s tím nenadělám a reklamovat už nemůžu. Každopádně v tvém případě bych se o reklamaci pokusil, popř. požádal o jinou desku (typ).
Jestli se nepletu, tak bzuceni nevydava deska, ale grafika, muze za to civka (vetsinou byva na grafice a je hodne vyrazne videt), ktera pri zvysenem vykonu vibruje. Me to doma dela take, na internetu radili zakapnout lepidlem, ale to jsem si netroufl.
Zdravím,
mám podobný problém. Něco mi začne bzučit v case pokud zapnu tv tuner (AVer TV Hybrid+FM PCI,RC,DVB-T+analogTV - A16D). Docela mi to vadí; pokud nastavím nahrání pořadu, vypnu pc, jdu spát pak se pc zapne, pořad nahraje, ale člověka to bzučení vzbudí. Taktéž je to velice rušivé i při běžném sledování TV. Netuší někdo co s tím? Na TV kartě přece nemá co bzučet/pískat...
mám podobný problém. Něco mi začne bzučit v case pokud zapnu tv tuner (AVer TV Hybrid+FM PCI,RC,DVB-T+analogTV - A16D). Docela mi to vadí; pokud nastavím nahrání pořadu, vypnu pc, jdu spát pak se pc zapne, pořad nahraje, ale člověka to bzučení vzbudí. Taktéž je to velice rušivé i při běžném sledování TV. Netuší někdo co s tím? Na TV kartě přece nemá co bzučet/pískat...
Co jsem zbezne koukal, tak bzucet muze v pocitaci mnoho, zdroj, MB, grafarna. Vzhledem k prvnimu dotazu, ze to bzuci kdyz se hybe oknem (me take), tak bych typoval grafarnu. Doporucuje se pri tom, kdyz to bzuci dotknout nejakym izolantem civky (napadla me drevena tuzka) na grafarne, nebo na MB a kdyz to prestane je o ona. Pry to jde zakapat nejakym specialnim voskem ci co ... ja to nezkousel jen jsem lehce googloval a uz pred tim jsem se s tim setkal. Pokud je to zdroj, tak nevim.
Me bzucela od zacatku nova GF8800GT ve 3D. Zjistil sem ze staci na civku nalepit ctverecek izolepy a piskani prestane. Izolepa uz drzi pres pul roku a zadny problem (nejdriv sem mel strach ze se bude pomalu tavit:))
Raději silikonem z tavné pistole, to se dá v případě potřeby odstranit. Cívka by neměla mít tak vysokou teplotu aby se ten silikon tavil.
Me "septaly" civky na DFI NF2Ultra Infinity ale jen v DX9 hrach. Spejli jsem si napred "ocekoval" ktera z nich to je a pak jsem ji umyl lihem, nicmene po mesici to zacala delat znova tak jsem ji zalil tavnym lepidlem a po stranach dal slidu aby to nevypadalo prasecky, deska frci dodnes a bez septani ;-)