Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: pls pomoc se sestavou

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    22

    zdravim, potrebuju vedet, jestli se to k sobe hodi, a poradit, co k tomu za peknou case, aby se to veslo a nebylo moc hlucne
    + kde to nakoupit nejlevnej?
    MB - Asus P5E3 Deluxe, Intel X38
    zdroj - Fortron Blue Storm II 500W
    PCU - Intel Core2 Duo E8400 3,00GHz 6MB 1333MHz 775pin BOX
    chlazeni PCU - Thermaltake CL-P0391
    GK - Gigabyte GeForce 9800GTX+ (GV-N98XP-512H-B) 512MB, PCI-E
    RAM - OCZ DIMM 4096MB DDR III 1333MHz OCZ3RPR1333C94GK Reaper HPC
    HD - Western Digital Caviar SE16 WD6400AAKS - 640GB SATA II
    hlavne na fps hry, i s case cca 20k Kč
    predem dik
    Naposledy upraveno uživatelem Focusator: 01-10-2008 v 16:10
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Klasika: k čemu to hodláš pužívat, kolik na to máš?
    Potřebuješ tu příšerně drahou desku k něčemu konkrétnímu? To samé platí o RAMkách. Ty už se IMHO nevyplatí vůbec. Zdroj radši Enermax MODU82+ 525W nebo Corsair HX520. Chladič CPU, pokud chceš ticho Noctua NH-U12P.
    Osobně bych doporučil Alfacomp nebo CZC.
    edit: skříň podle rozpočtu - dá se za to utratit 800,- ale i 3000,- (i víc...)
    Naposledy upraveno uživatelem Deee-aN: 01-10-2008 v 16:04 Důvod: edit
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Souhlas s deeeanem. Desku vem nějakou gigabyte s P35 (např DS3), ramky klidně A-DATA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    jestli to máš hlavně na hry tak by to chtělo výkonější grafiku.

    Jádro máš dobré, změnil bych následující.

    GPU: aspon HD4850 ale ideálně Hd4870/GTX260-216sp. Ušetřením na desce a pamětech by ti mělo zbýt dostatek peněz.
    Zdroj: 525+ Enermax
    Desku: P35 nebo P45 Gigabyte DS3

    A samozřejmě obyčejné 800Mhz paměti. Příplatek za 1333Mhz je vyhazování peněz. To ti ve hrách přinese 1% navíc kdežto silnější grafika třeba 50%.

    Hezká case.. co Cooler Master Centurion 534 nebo Dominator? (kvalitní jsou, záleží co si představuješ pod pojmem hezká)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    22

    premyslim o jedne z techto casek:
    AeroCool AeroEngine II - BBA (Aluminium door)
    Thermaltake VJ2000BWS M5
    Thermaltake Swing VB6000BWS

    grafika myslim staci 9800GTX+, hraju hlavne cs 1.6
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    ...a co tedy ten zdroj, paměti a základovka?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    22

    asi ten MODU82+ 525W
    ramky OCZ DIMM 4096MB DDR II 1066MHz OCZ2G10664GK Gold XTC
    MB asi tu DS3 iP35
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od Focusator Zobrazit příspěvek
    premyslim o jedne z techto casek:
    AeroCool AeroEngine II - BBA (Aluminium door)
    Thermaltake VJ2000BWS M5
    Thermaltake Swing VB6000BWS
    Ten Aerocool je pěknej, ale moc tichej nebude. Jenom ta turbína na čele má mít papírově 31dB, ta na boku 33dB a výrobci si většinou dost fanděj... Plechy 0,6mm...
    Ty Tt už vypadaj líp. Zkus se ještě podívat na www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051450890UR1NYIZS (antec 300, recenze: www.svethardware.cz/recenze-antec-three-hundred-herni-low-end/24310), nebo na www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051450890UR1NYFT2 (CM 690), nebo www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051450890UR1NYG7F (Tt M9)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    24

    No tak jsem něco za 20k peněz zkusil. No ještě by se dalo asi možná malinko ušetřit za desku, ale myslím, že to takhle taky není špatné.

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    22

    ok thx, to je z alfacomputer?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    nee, imho to je czc a je to poskladany dobre. jen bych z osobnich spatne oduvodnitelnych sympatii bral gigabyte
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Tohle je z ALFY:
    Je tam navíc DVD, všechno je skladem nebo na cestě. Pokud to budeš chtít i složit, připlatíš 1200,-. Na CZC ne. A co klávesnice a myš?
    Naposledy upraveno uživatelem Deee-aN: 01-10-2008 v 20:09 Důvod: edit
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    22

    vejde se ten obri coolermaster na tu asusku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    22

    Steel Series Ikari a slimkovou geniusku mam
    monitor asi nebude problem vybrat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    24

    Já jsem záměrně nevybíral za alfy - nešlo tu ani o to, že to maj levnější, ale že tam prostě neměli tu powercoloru, která je již od výrobce docela hezky nataktovaná :-) např na tsbohemii mají ještě gigovou taktovanou veri. Mám ji teď ve skříni a příští týden půjde do té počítačové, tak uvidíme :-)

    Edit: Obří soolermaster by se vejít měl :-) pokud vydržíš, tak to snad do hodinky zkusím :-) Je to už doma :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Problémy se sestavou HP
    Od Bacza v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-09-2014, 10:19
  2. Prosim o pomoc se sestavou
    Od vlastouch v sekci PC - archiv
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 10-12-2009, 13:59
  3. Pomožte se sestavou cca 12t
    Od nunyn v sekci PC - archiv
    Reakcí: 131
    Poslední příspěvek: 20-11-2008, 15:28
  4. Pomoc se zdrojem a sestavou..
    Od fluo v sekci Zdroje
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 12-12-2007, 09:12
  5. Poradte mi pls se sestavou!
    Od Stoupa07 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-11-2006, 13:44