Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 28 z 28

Téma: Výměna Intel Celeron 2GHZ za Intel Pentium 4 2,6GHz

  1. #16
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    No IMHO když se nerozběhne, tak je teprvr čas restartovat CMOSKu (když PC nenaběhne, nic se nestane, prostě ho vypneš, restartneš cmosku, a je to).
    Ten EC, pokud Ti ho opravěj, by moh stačit, za podmínky, že ho do dvou let vyměníš a budeš ho považovat za 350W zdroj (tzn. radši na něj nevěšet nějakou hladovou grafiku).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    66

    Citace Původně odesláno od Logout Zobrazit příspěvek
    No IMHO když se nerozběhne, tak je teprvr čas restartovat CMOSKu (když PC nenaběhne, nic se nestane, prostě ho vypneš, restartneš cmosku, a je to).
    Ten EC, pokud Ti ho opravěj, by moh stačit, za podmínky, že ho do dvou let vyměníš a budeš ho považovat za 350W zdroj (tzn. radši na něj nevěšet nějakou hladovou grafiku).
    no grafiku mám HD 3850 512, 256bit

    ten LC myslíte že stačit nebude?mno snad vydrží zatim než mi ho vyreklamujou a vrátí prachy tak koupim ten Fortron
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Jako nouzovka jo. Nevim teda, jestli bych hrál hry - obzvlášť pak s tim 2.6Ghz. No asi nějkakej čas jo, ale nezatěžovat dlouho a opravdu vyměnit při nejbližší příležitosti. 14 dní by přežít snad moh :-)

    PS: A seš si jistej, že Ti vrátěj prachy, dost často daj jen novej zdroj.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    66

    Citace Původně odesláno od Logout Zobrazit příspěvek
    Jako nouzovka jo. Nevim teda, jestli bych hrál hry - obzvlášť pak s tim 2.6Ghz. No asi nějkakej čas jo, ale nezatěžovat dlouho a opravdu vyměnit při nejbližší příležitosti. 14 dní by přežít snad moh :-)

    PS: A seš si jistej, že Ti vrátěj prachy, dost často daj jen novej zdroj.....
    no to právě nevim....ten Eurocase nevim co by vydržel sice je to 450W ale kdybych ho měl často puštěnej přes den a i by jel někdy v noci tak nevim tenhle LC 350W ATX co mám to vše zatim vydržel 2 roky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    LC je kvality podobné eurocase.
    Dost velkej problém lowend zdrojů jsou mj. kondenzátory pochybný kvality, který časem degradujou. Takže ty dva roky u LC je akorát čas, kdy by bylo dobrý ho vyměnit - a stejně pak s případnym EC, jestli ti zůstane - dva roky dobrý, ale dýl bych se bál...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    66

    Citace Původně odesláno od Logout Zobrazit příspěvek
    LC je kvality podobné eurocase.
    Dost velkej problém lowend zdrojů jsou mj. kondenzátory pochybný kvality, který časem degradujou. Takže ty dva roky u LC je akorát čas, kdy by bylo dobrý ho vyměnit - a stejně pak s případnym EC, jestli ti zůstane - dva roky dobrý, ale dýl bych se bál...
    nejsou ty eurocase pochybný se bojim to nechat přes noc aby mi to neshořelo celý pc....jestli maji vůbec nějakou ochranu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Nejsou žádnej zázrak ale ve spoustě kancl PC (rozuměj s malou spotřebou) vydrží řadu let bez problémů. Takže i ten cos koupil nějaký čas pojede s celkem malým rizikem že se něco posere. Ochrany mají také, musí splňovat specifikace. Myslím že jsi něco říkal o novém PC na jaře, do té doby s ním vydržíš a pak to stejně celé prodáš.
    Když ti PC jede přes noc tak se grafika i procesor stejně flákají, spotřeba je nízká a i nároky na zdroj, takže není pravděpodobné že se něco v tuhle dobu stane.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    neo87, hele co kdybys fakt prestal blbnout a zacal nas poslouchat konecne?

    provozovat 3850 agp a p4 2,8ghz je blbost. Ta karta bude mega brzdena tim cpu. radsi ju prodej dokud muzes, respektive dokud ma nejakou cenu a vrat se znova k te x1650 nebo cos to mel, pripadne ji kup nejakou z bazace. Tohle co chces delat je blbost prvni tridy, pac na jare tu 3850 stejnak prodas, ale s nejvetsi pravdepodobnosti jeste levneji nez za kolik bys ju prodal ted.

    Jako je to tvuj boj, ale kdybys nas zacal poslouchat prestal delat blbosti tak si z tech penez cos utratil za projekt "3850 agp" mohl mi uz davno pulku novyho pc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    66

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    neo87, hele co kdybys fakt prestal blbnout a zacal nas poslouchat konecne?

    provozovat 3850 agp a p4 2,8ghz je blbost. Ta karta bude mega brzdena tim cpu. radsi ju prodej dokud muzes, respektive dokud ma nejakou cenu a vrat se znova k te x1650 nebo cos to mel, pripadne ji kup nejakou z bazace. Tohle co chces delat je blbost prvni tridy, pac na jare tu 3850 stejnak prodas, ale s nejvetsi pravdepodobnosti jeste levneji nez za kolik bys ju prodal ted.

    Jako je to tvuj boj, ale kdybys nas zacal poslouchat prestal delat blbosti tak si z tech penez cos utratil za projekt "3850 agp" mohl mi uz davno pulku novyho pc...
    tak jsem to tam dal..mám to na 2.8GHz a crysis mi jede krásně s vyhlazováním 8x někdy se mírně sekne jinak čistá hra....takže se nic nebrzí...jsem spokojenej....a procesor mi najel hned jen jsem ho přehodil....ještě tam dám ten zdroj a je vše OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od NEO87 Zobrazit příspěvek
    tak jsem to tam dal..mám to na 2.8GHz a crysis mi jede krásně s vyhlazováním 8x někdy se mírně sekne jinak čistá hra....takže se nic nebrzí...jsem spokojenej....a procesor mi najel hned jen jsem ho přehodil....ještě tam dám ten zdroj a je vše OK
    Jo jo, to ti bastime...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    66

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Jo jo, to ti bastime...
    nevim proč bych to tady říkal schválně....prostě mi jede v pohodě...a je to...jinak díky za rady...mějte se lidi
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Jo jo, to ti bastime...
    Věřím že po výměně Celerona za P4 se mu ten výkon ve hrách zvedl opravdu znatelně, i když pořád ta karta nejede naplno. Celeron Northwood je na hry až neuvěřitelně pomalý procesor. To FAA 8x je asi nějaká blbost, navíc nepíše jaké detaily a rozlišení, ale určitě to teď pojede mnohem líp. Hlavně že je spokojený.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    Věřím že po výměně Celerona za P4 se mu ten výkon ve hrách zvedl opravdu znatelně, i když pořád ta karta nejede naplno. Celeron Northwood je na hry až neuvěřitelně pomalý procesor. To FAA 8x je asi nějaká blbost, navíc nepíše jaké detaily a rozlišení, ale určitě to teď pojede mnohem líp. Hlavně že je spokojený.
    Ja nerikam ze mu to nejede, ale neverim tomu ze to jede s rozumnyma detailama v rozumnem rozliseni s rozumnym fps. Navic vim jak jelo crysis na a64 3000+ a 3650 a uz jen z toho duvodu si dovolim pochybovat o hratelnosti na teto vyrazne slabsi sestave (krom grafiky teda)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Procesor Intel Celeron 2,6GHz
    Od honzee v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 44
    Poslední příspěvek: 01-04-2010, 21:56
  2. Socket 423/478: Výměna 1,7 Celeron za 1,6 Intel Pentium?
    Od SPL v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 20-04-2009, 22:35