Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Blikajíci "_"

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    49

    Ahoj, mám problém nainstaloval na HDD novy windows XP a dal sem ho do PC (instaloval sem ten windows na jinem PC protože když sem jej chtěl nainstalovat tak mi to hazelo nějakou chybu...). Normálně jako by se počítač zpouštěl dám možnost spustit systém běžným způsobem tak mi to házi blikající "_"(viz. video) nic víc a mužu čekat jak dlouho chci. To sáme když dam Stav nouze... díky za rady.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    No to je asi ten zasadni problem. Instalovat system na jinem pc asi nepujde. Je tam jiny hardware a tak si windows nainstaluji drivery pro ten hardware na tom druhem pc a chybi jim drivery pro tvuj hardware.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Tohle by teoreticky mohlo fungovat jen v případě, že by jsi měl dva identické počítače. Raději sem napiš jakou chybu ti to házelo při instalaci na tom prvním PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    49

    Na tom starem PC to hazelou chybu takovou modrou obrazovku nějaky čísilka a nakonci to psalo chyna fyzycké rám... a ještě když sem instaloval ten win na jinem PC tak sem tam ty drivery natahal a i kdyby tam nebyly ty drivery tak by to přeci mělo teoreticky jit...
    Naposledy upraveno uživatelem odanek: 05-10-2008 v 09:22
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    BSOD. Nepomuze ze tam natahas drivery, musi byt v konfiguraci. Pro desku, processor, chipset atd musi byt ty drivery naistalovany aby mohly windows vubec zacit fungovat. Mas opravdu malou nadeji ze to rozjedes. Proc je nenainstalujes normalne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    49

    u prostřed instalace mi to hodilo chybu... nevim proč...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od odanek Zobrazit příspěvek
    u prostřed instalace mi to hodilo chybu... nevim proč...
    Instalace na jiném PC je prostě blbost, nepůjde to, zapomeň na to. Musíš vyřešit tu chybu a instalovat přímo na PC kde to má jet. Zjisti si na netu co je to za chybu, pro začátek bych otestoval paměť RAM třeba Goldmemory nebo memtestem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    49

    Jo skusim nainstalovat znova ten windows...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Citace Původně odesláno od odanek Zobrazit příspěvek
    Jo skusim nainstalovat znova ten windows...
    To se mi nezdá jako dobrý nápad. I kdyby se ti to náhodou podařilo, tak by zřejmě stejně dlouhou životnost neměl, protože zmíněné symptomy ukazují na nějaký HW problém, který je třeba nejprve odhalit a poté odstranit.

    Dobrý výchozí bod je navržený test pamětí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Jednou jsem odobně vypadající problém u našich vyřešil tím, že jsem všechno (RAM, GPU, konektory na MB...) vycvak a zacvak. Za pokus nic nedáš (pokud jsi to už nezkoušel).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    49

    vycvakl jsem to hodil naforatovanej HDD a nahral win všechno v pohodě diky moc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Ovšem když ještě necháš přes noc jet ten memtest, tak tě to nic stát nebude a budeš mít jistotu že se BSOD (snad) nebudou opakovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-09-2013, 15:18
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2010, 06:09
  3. Windows XP: Zmena v registrech systemu XP pro funkce "Slozky" a "Prejmenovani"
    Od Subtech v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-09-2010, 22:08
  4. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 26-04-2010, 12:00
  5. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-08-2007, 22:09