Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Externí disk WESTERN DIGITAL 2.5"?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    24

    Zdravim,kdybych si koupil tenhle externi disk muzu ho rozebrat a zapojit ho do myho notebooku?bude to fungovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    A co třeba napsat jaký máš notebook? Ale i kdyby tam šel, nevidím důvod proč to dělat, kup si 500 GB disk rovnou a hotovo. Nebo snad, když potřebujdeš marmeládu na palačinky, tak si jdeš koupit koblihy a vymačkáš ji z nich?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    to johny__g:
    myslim ze idea je v tom ze ten extern je levnejsi nez samostany disk a jeste muzes do toho obalu strcit disk cos mel v ntb

    to tuananhcz: bez typu ntb ti to nikdo nerekne
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od matyyy Zobrazit příspěvek
    to johny__g:
    myslim ze idea je v tom ze ten extern je levnejsi nez samostany disk a jeste muzes do toho obalu strcit disk cos mel v ntb

    to tuananhcz: bez typu ntb ti to nikdo nerekne

    tady je ten typ notebooku.. http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv6940-d96312.htm

    jinak chci to udelat takhle protoze je to o par stovek levnejsi a mam k toku i ten obal....a ten 500gb externi 2,5 neni skladem...
    Naposledy upraveno uživatelem tuananhcz: 05-10-2008 v 10:41
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Uvnitř je disk WD Scorpio Blue, ovšem jestli jde kuchnout bez ztráty záruky a rozjet v noťasu netuším.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    24

    co myslite pojede mi tenhle 500gb HDD na tenhle notebook
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Citace Původně odesláno od tuananhcz Zobrazit příspěvek
    co myslite pojede mi tenhle 500gb HDD na tenhle
    notebook
    Nevidím jediný důvod proč by neměl...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    24

    Citace Původně odesláno od SamecP Zobrazit příspěvek
    Nevidím jediný důvod proč by neměl...
    a je potreba neco nastavit v biosu atd?nebo staci zapojit a pojede to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Tak to ti na 100% nepovim.Já to beru podle specifikací produktů v popisu,ale přímo jsem ještě HDD v NB neměnil.Ale myslím,že by se v biosu nic nastavovat nemělo..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    24

    A nevite neahodou kdybych treba chtel skopirovat windows...z jednoho HDD do druheho a aby mi jelo v notebooku....neznate na to nejaky program?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér Avatar uživatele matheasek
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    145

    záloha a reinstal je jistější, s kopírováním win zkušenosti nemám, ale moc tomu nevěřím, jde taky o to kolik tam máš SW nainstalováno. Jinak si ještě zjisti kolik ten externí HDD žere energie ohledně baterky:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    281

    Na prenost systemu z jednoho disku na druhy je nejlepsi northon ghost kde mas moznost prenest celej disk na druhy disk (vsechny partition) nebo prenest jen urcitou partition + toho umi jeste mnohem vic.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od matheasek Zobrazit příspěvek
    záloha a reinstal je jistější, s kopírováním win zkušenosti nemám, ale moc tomu nevěřím, jde taky o to kolik tam máš SW nainstalováno. Jinak si ještě zjisti kolik ten externí HDD žere energie ohledně baterky:-)
    Pokud máš k dispozici jiný stolní PC tak by to šlo bez nebezpečí ztráty datpomocí toho ghostu. Uděláš si image tvého současného systémového disku, uložíš na druhé PC, pomocí redukce připojíš ten nový disk a přeneseš image na něj. Pak disky prohodíš. Tohle je 100% bezpečné, pokud se něco podělá tak o nic nepřijdeš, původní disk zůstává stále nedotčený a můžeš ho kdykoli vrátit.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Externí disk-Western Digital 160GB
    Od losss v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-03-2010, 09:50
  2. Externí HDD: Externí harddisk Western Digital - My Passport
    Od Numb v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-09-2008, 17:50