Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 86

Téma: Jakou velikost herního lcd zvolit?

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    160

    Jak velký LCD na hry je to pravý?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Takže: co hraješ, jakou máš sestavu (hlavně GPU).
    Každý to vidí jinak. Např. mě by asi stačila 22". U 24" jsem si připadal jako v první řadě v kině.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Co třeba napsat aspoň kolik na to je peněz? To je jako bys napsal: jaký auto na závodění je nejlepší? (jasně že na okruh F1 a na šotolinu Citroen C4 WRC ale oboje stojej šílenou dardu..)

    uvedu příklad: Za 7 tisíc se dá sehnat 22" značkové TN i PVA LCD. Taky ale noname 24"LCD. A taky 19" 5:4 LCD..

    Myslim že nějakej 22" Samsung s DVI kolem 5-6tisíc bude bohatě stačit. Objednej přes internet at muzes do 14 dnů vrátit kdyby ti to přišlo pomalý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Použij takový monitor jaky ti vyhovuje... Někomu stačí 20" nebo 26"... je to relativní... Přesně jak píše deeean Osobně mi stačí široká 20"
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele disruptor
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    111

    Chces radit monas na hry a nepises grafiku? Pokud mas nejakou slabotu tezko ti v necem novym zvladne nativ na 20" a vyse.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    160

    Ahoj grafiku mám asus 8800gts 512mb,a hraju hlavně Call of duty 4 multiplayer a jinak hlavně střílečky ,peněz dotoho v razim okolo 10000 tisíc.A líbí se mě tyto, http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51617
    , http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=59745 ,Ahoj díky.
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 06-10-2008 v 13:17 Důvod: oprava linku
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér Avatar uživatele disruptor
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    111

    No to HP je solidni, jen nevim jak moc plynule ti pobezi COD4 v nativu 1920×1200 na rozumnou koukatelnost. Sice 8800gts solidni zaklad, ale v takovym rozliseni bych to na moc detailu ve hre nevidel a hrat to v jinym jak v nativu, tak nejak pres prepocet bodu, neni ono (aspon pro me)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Mám GTS 8800 (taktlou) a COD4 mi dává při 1680x1050 cca 60FPS. Jak říká Disruptor, při 1920x1200 by to asi bylo na hraně a utrácet x za HD monitor, na kterém potom budeš hrát interpolovaně na nižší rozlišení je hloupost. Nemluvě o tom, že H-IPS-ka nejsou zrovna herní panely, a kdyby se měl ještě navíc zpomalovat interpolací....
    Ten NEC je hezkej a já mám NECky rád, ale plnohodnotný herní monitor seženeš mnohem laciněji. Třeba tenhle Samsung nebo jiný, který se ti bude líbit víc (2ms, DVI).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    160

    Ahoj lidi děkuji za vaše názory ,a ještě kté grafické kartě myslel jsem že by neměl být problém ani se 24"palcovým monitorem a kdyby byl tak koupim jinou grafiku nebo ještě jednu do SLI,ale kupoval jsem jí před vánocema tak si říkam že by to měla utáhnout,monitor mám 4 roky 19"palcovej ACER AL1916W,tak ten už chci vyměnit ne proto že by sním byli nějaký problémi to chraň bůh , ale chci prostě větší.Potíž je jen se rozhodnout jestli 22" nebo 24" palců.Děkuji ahoj.


    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    CPU AMD A64 X2 6400+ (s.AM2,2MB) Box BlackEd,RAM A-DATA 4x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition,
    COOLER SCYTHE SCNJ-1100P Ninja PLUS Cooler Rev.B,DVD-R/+R Pioneer DVR-212 černá SATA,Zdroj CORSAIR VX550, 550W,2 x COOLER Noctua NF-S12-800, 120mm,MB Asus M2N-SLI Deluxe FW/2PCIe/2GL, AM2, NF570SLI, DDR2,2 x HDD Hitachi Deskstar P7K500 500GB, Serial ATA/300, 16MB cach,Asus EN8800GTS/HTDP/512M, PCI-E,XP PROFESIONAL SP .
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér Avatar uživatele matheasek
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    145

    já osobně bych šel do 22" a výrobce bych volil SAMSUNG :-) hele koukat do 26" třeba 4 hodiny, to taky není to pravé ořechové, ale to je na jednotlivci! Hlavně odezva tak 2 až 4ms a není problém
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    No sli bych nedoporučoval,to je lepší kartu prodat a koupit novou.Máš kartu přetaktovanou?I to by ti trochu výkonu navíc přineslo..Ale záleží na teplotách..Být tebou tak bych koupil 22" po netu a kdyby ti to přišlo malí tak můžeš do 14 vyměnit za větší jak psal speed...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    160

    Ahoj kartu chci řešit po vánocích,asi si koupím tenhle kousek http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=58343,no u toho monitoru mě jěště vrtá hlavou jestli,TN NEBO PVA,S-IPS,S-PVA panel ?
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------

    CPU AMD A64 X2 6400+ (s.AM2,2MB) Box BlackEd,RAM A-DATA 4x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition,
    COOLER SCYTHE SCNJ-1100P Ninja PLUS Cooler Rev.B,DVD-R/+R Pioneer DVR-212 černá SATA,Zdroj CORSAIR VX550, 550W,2 x COOLER Noctua NF-S12-800, 120mm,MB Asus M2N-SLI Deluxe FW/2PCIe/2GL, AM2, NF570SLI, DDR2,2 x HDD Hitachi Deskstar P7K500 500GB, Serial ATA/300, 16MB cach,Asus EN8800GTS/HTDP/512M, PCI-E,XP PROFESIONAL SP 3.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od sixx Zobrazit příspěvek
    Ahoj kartu chci řešit po vánocích,asi si koupím tenhle kousek http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=58343,no u toho monitoru mě jěště vrtá hlavou jestli,TN NEBO PVA,S-IPS,S-PVA panel ?
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------

    CPU AMD A64 X2 6400+ (s.AM2,2MB) Box BlackEd,RAM A-DATA 4x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition,
    COOLER SCYTHE SCNJ-1100P Ninja PLUS Cooler Rev.B,DVD-R/+R Pioneer DVR-212 černá SATA,Zdroj CORSAIR VX550, 550W,2 x COOLER Noctua NF-S12-800, 120mm,MB Asus M2N-SLI Deluxe FW/2PCIe/2GL, AM2, NF570SLI, DDR2,2 x HDD Hitachi Deskstar P7K500 500GB, Serial ATA/300, 16MB cach,Asus EN8800GTS/HTDP/512M, PCI-E,XP PROFESIONAL SP 3.
    Máš to na hry, takže bohatě stačí TN.
    Jestli budeš kupovat tohle hovado (GPU), připočti si výdaj za nový zdroj. Vybírat můžeš z tohohle seznamu: http://game.amd.com/us-en/crossfirex_components.aspx?p=3#ATI Radeon™ HD 4870 X2 . Nejlepší asi Enermax 625. BTW, s touhle kartou už můžeš v klidu myslet na 24". To už bych ten monitor, být tebou, řešil až zároveň s ní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    160

    Ahoj deeeane potíž je v tom že najednou to nepůjde musím chvíli šetřit,ale chtěl jsem se tě zeptat v čem taktuješ tu kartu v tom asus smartdoctor?Ještě si myslí že po vánocích půjdou ceny grafických karet dolů.S 22" palcovej lcd se mě líbí tyto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52341
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51616
    http://www.suntech.cz/produkt/60812/...6ms-1000-1.htm

    ahoj děkuji.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------

    CASE Middletower ATX AplusCase CS-3060 XClio II,CPU AMD A64 X2 6400+ (s.AM2,2MB) Box BlackEd,RAM A-DATA 4x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition,COOLER SCYTHE SCNJ-1100P Ninja PLUS Cooler Rev.B,
    DVD-R/+R Pioneer DVR-212 černá SATA,Zdroj CORSAIR VX550, 550W,2 x COOLER Noctua NF-S12-800 120mm,2 x HDD Hitachi Deskstar P7K500 500GB, Serial ATA/300, 16MB cach,MB Asus M2N-SLI Deluxe FW/2PCIe/2GL, AM2, NF570SLI, DDR2,
    Asus EN8800GTS/HTDP/512M, PCI-E,XP PROFESIONAL SP .
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. GeForce: Jakou kartu zvolit
    Od Jones- v sekci Grafické karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-06-2012, 16:10
  2. GeForce: Jakou graf. kartu zvolit do 4300,-
    Od Jimikim v sekci Grafické karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-07-2011, 22:30
  3. DDR2: Jakou frekvnci a casovani zvolit?
    Od godfather v sekci Operační paměti
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-06-2009, 18:45
  4. DDR2: Jakou zvolit paměť
    Od StOs v sekci Operační paměti
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-10-2008, 11:33
  5. Jakou platformu zvolit?
    Od DHride v sekci PC - archiv
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 29-10-2006, 01:32