Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Oplati sa 4850?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    19

    Chcem sa spytat, ci sa oplati kupit R4850, ak hravam v rozliseni 1440x900?
    A ktory 4850 by ste odporucili ako najvyhodnejsi? S alternativnym chladenim, o riesenie typu "referencny chladic vymen za accelero" nemam zaujem.
    Co poviete na tento (4 586 Sk s DPH):
    http://shop.zive.sk/?detail&pid=16282

    Dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Zalezi na tom co hrajes. Ja jsem s ni spokojen. Akorat je teda pravda, ze v zatezi je referencni chladic slusne receno "velmi hlucny". Hluk srovnatelny s tichym vysavacem. Ale kdyz mas hru pustenou v bednach, tak to ani nevnimas.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    dnes je mozna ta karta na takove rozliseni zbytecne silna, ale za zato dyl vydrzi, kdybys dnes vzal treba 4670, tak by ji za pul roku mohl dojit dech kdezto 4850 bude jeste porad zvladat...

    grafika je hodne nevyhodna investice vzdy, za rok je to pokazdy stary krap takze ja bych tolik neinvestoval...

    to ze nektery chladic vypada kůúl neznamena ze je dobry. je potreba najit v testech teploty konkretniho provedeni

    btw co mas proti acceleru?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Předpokládám tedy správně, že tu HD4850 chceš vyměnit za svou stávající HD3870? Na co proboha? js. imho sa neoplatí.
    Raději si prve kup pořádný 20", či 22" LCD a tu svou 19tku prodej. Mám také HD3870 a 20" LCD a COD4 jsem hrál na max., Crysis na max. bez vyhlazování a jsem spokojen.

    EDIT: Viz. dnes rychlejší mech13
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    V tomhle rozlišení si zahraješ,ale nepočítal bych u nových her nejvyšší detaily a vyhlazování..Spíš buď jedno nebo druhé..Řešení s Accalerem by bylo opravdu nejúčinější a nejtižší,ale když nemáš,tak tě nemůžu nutit.Referenčí chladič podle toho testu až tak hlučný neni,ale ty teploty bych teda nechtěl....Ostatní výrobci nabízí už vylepšené chlazení,ale okolik je lepší nevím..Zkusím najít nějaký test..Ovšem opakuji,že vzít nejlevnější kartu klidně s referenčním chladičem a dát na ní accalero a fan by bylo nejlepší řešení..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od kane.shw Zobrazit příspěvek
    Mám také HD3870 a 20" LCD a COD4 jsem hrál na max., Crysis na max. bez vyhlazování
    Crysis na max? Ja som ho hral neco na high, neco medium, 1440x900 a drzalo sa to nad 30fps. Skusal som to na max, ale nedalo sa to hrat. Stalker Clear sky - musel som dost znizit detaily, aj ked podla mna je ten engine dost blbe optimalizovany. A teraz som stiahol demo Sacred 2, ktore tiez nie je bohvieako plynule.

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    to ze nektery chladic vypada kůúl neznamena ze je dobry. je potreba najit v testech teploty konkretniho provedeni
    Tento Sapphire ma nezaujal "kool" chladicom, ale nizkou cenou. Aspon v spominanom eshope, v alze je o 600 Sk drahsi. Len ma zaujimalo ci s tou kartou niekto nema skusenosti. Podla recenzii je fajn - chladnejsia, tichsia a rovnako draha ako stock.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od Luki.R33 Zobrazit příspěvek
    O riesenie typu "referencny chladic vymen za accelero" nemam zaujem.
    Ta rada je tak rozsirena proto ... ze je to stale jedno z nejlevnejsich a nejucinejsich reseni ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Luki.R33 Zobrazit příspěvek
    Crysis na max? Ja som ho hral neco na high, neco medium, 1440x900 a drzalo sa to nad 30fps. Skusal som to na max, ale nedalo sa to hrat. Stalker Clear sky - musel som dost znizit detaily, aj ked podla mna je ten engine dost blbe optimalizovany. A teraz som stiahol demo Sacred 2, ktore tiez nie je bohvieako plynule.
    To bude taky zbytkem sestavy.... kane má E8200 (a věřím že pořádně přetočenej) a 4GB ramek
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele flanker
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,589

    Myslim, ze taky nedni prilis vyhodny upgrade z HD3870 na HD4850, ano, je tam zhruba 1/4 vykonu navic, s vyhlazovanim hran snad i 1/3, ale HD3870 je na dane rozlisen i dostatecna, ma nizke teploty, coz je take plus. Mozna pokud chces opravdu upgrade, jeste mesic pockej na hd4830, ktera by nemela byt o mnoho slabsi nez hd4850 a tajne doufam v rozumne teploty
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Upgrade pc, oplati sa?
    Od basti v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 26-04-2011, 20:49
  2. GeForce: oplati sa gts 250 pre moj PC?
    Od mmaareekk v sekci Grafické karty
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 01-12-2010, 20:30
  3. Radeony: ATI 4670-Oplatí sa?
    Od THE-END v sekci Grafické karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-06-2010, 08:33
  4. Centurion 5 - este sa oplati kupit?
    Od milan.b v sekci Skříně
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-01-2009, 11:56
  5. Radeony: Oplati sa Sapphire X1650 Pro DDR3 AGP
    Od hacker9 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-06-2007, 16:59