Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: instalace

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    29

    Dnes jsem obdržel zásilku se Spectrou a sděluji první dojmy. Návod k montáži http://www.svethardware.cz/forum/att...5&d=1161808064 není funkční, stažení audio driveru z ftp://202.65.194.18/pc/audio/WDM_R147.exe se mi zatím nezdařilo a v dodávce chybí D "Leadtek Multimedia Software Pack" zmiňované v článku Instalace ovladačů pro Spectra HTPC. věčím, že vše ostatní půjde hladce
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    29

    no ten leadtec odvolávám, mám analog.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    78

    Citace Původně odesláno od boumba
    Dnes jsem obdržel zásilku se Spectrou a sděluji první dojmy. Návod k montáži http://www.svethardware.cz/forum/att...5&d=1161808064 není funkční, stažení audio driveru z ftp://202.65.194.18/pc/audio/WDM_R147.exe se mi zatím nezdařilo a v dodávce chybí D "Leadtek Multimedia Software Pack" zmiňované v článku Instalace ovladačů pro Spectra HTPC. věčím, že vše ostatní půjde hladce
    Jak návod k montáži tak audio driver jdou stáhnout bez problémů. Zkuste se podívat zda nemáte problém někde u Vás.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    29

    Bylo to u mne, čekal jsem něco nečekaného, ale je tam barevná verze tištěného manuálu, přibaleného ke Spektře.

    Poslední stav instalace - zdá se že chodí vše až na

    1. LED displej, při instalaci ovladače když teploměr dojede ke 100% vyskočí chybová hláška An error occurred during the move data process : -132 , po odkliknutí se program dotáže na textový řetězec pro zobrazení a vše skončí zdánlivě v pořádku, nicméně na displeji svítí pouze symbol harddisku (který se mi zdá při práci disku zhasíná), nic jiného. Nevím zda někde není potřeba něco sepnout zapnout apod.

    2. klávesnici, vzhledem k absenci bližšího popisu musím vyzkoušet, zda to není způsobeno PS2 klávesnicí a myší, které v součsné době provozuji.

    PS nakonec jsem našel návod na spuštění klávesnice na její spodní straně, nejdříve je nutné stisknout tlačítko Connect pod středními dvířky přístroje a poté na klávesnici stisknout první tlačítko v horní řadě klávesnice :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    32

    Citace Původně odesláno od boumba
    2. klávesnici, vzhledem k absenci bližšího popisu musím vyzkoušet, zda to není způsobeno PS2 klávesnicí a myší, které v součsné době provozuji.
    :-) měl jsem při testování naprosto stejný problém, přišel jsem si pak jako naprostý blbec - ale koho napadne se tam kouknout..

    http://www.svethardware.cz/recenze-c...oucnost/9920-3
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    78

    Citace Původně odesláno od boumba
    1. LED displej, při instalaci ovladače když teploměr dojede ke 100% vyskočí chybová hláška An error occurred during the move data process : -132 , po odkliknutí se program dotáže na textový řetězec pro zobrazení a vše skončí zdánlivě v pořádku, nicméně na displeji svítí pouze symbol harddisku (který se
    Tato chyba nastává když ovladače displeje instalujete 2x po sobě bez jejich předchozího odinstalování. Pokud jste při instalaci Windows a ovladačů Spectry postupopval podle našeho návodu, tento problém je vyloučen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    8

    Tak mi asi vše pracuje jak ma, i se satelitem s dekodovaním (ne v MCE), ale vždy po restartu to chce CD a žádny se mu nelíbí. Asi pozustatek podivné instalace se spoustou restartů. Neví někdo jak se toho zbavit bez cele reinstalace?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    78

    Citace Původně odesláno od mufinak
    Tak mi asi vše pracuje jak ma, i se satelitem s dekodovaním (ne v MCE), ale vždy po restartu to chce CD a žádny se mu nelíbí. Asi pozustatek podivné instalace se spoustou restartů. Neví někdo jak se toho zbavit bez cele reinstalace?
    Otázkou je, jak "podivně" jste instaloval. Pokud jste postupoval podle našeho návodu, kde ve dvou případech bylo nutné po restartu ponechat CD ze kterého bylo instalováno v mechanice pro finalizaci instalace, neměl by být žádný problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    29

    Pro doplnění, při nové instalaci jsem si dal záleže a restartoval skutečně po každé, kdy jsem byl vyzván a instalace proběhla normálně bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    eraser

    Citace Původně odesláno od boumba
    není funkční, stažení audio driveru z ftp://202.65.194.18/pc/audio/WDM_R147.exe se mi zatím nezdařilo
    Dneska som si všimol, že daný súbor WDM_R147.exe nie je prístupný, no zrejme je nahradený novšou verziou a to WDM_R149 v archíve .zip alebo spustiteľnej verzii .exe.

    Citace Původně odesláno od boumba
    Pro doplnění, při nové instalaci jsem si dal záleže a restartoval skutečně po každé, kdy jsem byl vyzván a instalace proběhla normálně bez problémů.
    Predsa je to MS Windows, takže túto zásadu treba dodržiavať.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    78

    Co se týká FTP přístupů u Realteku, jejich server občas vypoví službu. V minulosti však bylo pravidlem, že starší verze ovladačů byly nadále přístupné pod původním odkazem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    eraser

    Inak, ako som uviedol, link ftp://202.65.194.18/pc/audio/WDM_R147.exe je skutočne neplatný, no nahradzujeho ho adresa ftp://202.65.194.18/pc/audio/WDM_R149.exe

    Som rád, že bola následne bleskovo aktualizovaná sekcia Instalace ovladačů pro Spectra HTPC.

    Mimochodom, ak nemá niekto prístup na internet, akým spôsobom mu zabezpečíte prístupnosť daných ovládačov? CD od základnej dosky určite obsahuje ovládač pre zvukovú kartu, no prečo odkazujete na driver WDM_R149? Jedná sa o kompatibilitu s Win MCE, prípadne boli so starým ovládačom zaznamenané iné problémy?
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. instalace win
    Od antonbaby v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-01-2014, 19:42
  2. Windows 7: instalace W7
    Od mike033 v sekci OS Windows
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 08-01-2012, 20:46
  3. Instalace OS
    Od iLianik v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 29-06-2011, 19:31
  4. Windows Vista: Instalace kb947821- příliš dlouhá instalace?!
    Od pepos01 v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-08-2009, 21:24
  5. Instalace xp
    Od glacer v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 14-08-2009, 11:34