Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: AMD 6400+ Vs. Intel Core 2 Duo E8500

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    10

    Chtěl bych se zeptat který z těchto procesorů je vykonnější na hry?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Tak tady je jasna volba Intel C2D E8500, nema cenu se rozhodovat - presvedcit se muzes tady
    A co zbytek PC, mas uz vybrano ?
    Naposledy upraveno uživatelem Salamander: 07-10-2008 v 20:09
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    10
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    10

    A ty ramky mam zatím jenom http://www.alfacomp.cz/php/product.p...K0082000000G0A a nevim jestli si mám koupit ještě jedny stejné nebo ty ocz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW / Pilot TMF Avatar uživatele grapherX
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    891

    Trochu bych ti to poupravil Desku ber s chipsetem P45. Desky Asus s P43 neměli dobřer řešeno napajení... nebo tak nějak. A paměti bych vzal klasiku Adata Vitesta 2x2 GB . Nemá cenu kupovat tak rychlé a zbytečně předražené paměti. V jakém rozlišení chceš , hrat že sis koupil grafiku Nvidia 9600?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    No, a co bys rikal na tohle ?
    pameti http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400820TW0ALFNH
    deska http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008M09809EIHK
    vyslo by to dost podobne, a ty pameti jsou vazne dobry
    btw: dokup k tem Corsairum jeste 2 kit 2GB a budes to mit taky v pohode
    a jeste muj obvykly dotaz - co mas/planujes za zdroj ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    10

    No nejraději 1440na900 ale u crisis warhead hraju na 1024*768a ani ne na vyšší střední detajly a seká se myslím že to je procesorem mám amd 5000+.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    10

    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...K008O0000008TO

    a desku bych chtěl asi asus protože mám i asus grafiku prý to lépe spolupracuje.
    Naposledy upraveno uživatelem Ondra38: 07-10-2008 v 20:25
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    No ten zdroj ... LC zrovna nepatri k nejlepsim
    Zkousel jsi ten procesor pretaktovat ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    No ten zdroj ... LC zrovna nepatri k nejlepsim
    Zkousel jsi ten procesor pretaktovat ?
    nezkoušel protože v biosu mi to nejde.A nevím jaký program na to použít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    10

    Este bych se chtel zeptat na tu desku jestli mam s tou spolupraci desky s grafikou pravdu nebo ne? A taky v cem je lepsi ta deska gigabyte nes ta co sem si vybral protoze moc nerozumim tem cislum a oznacenim chipsetu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    na vyrobci graficke karty nazalezi - muzes mit v klidu Asus grafiku a Gigabyte desku, to je uplne jedno.
    S deskami Gigabyte mam vseobecne lepsi zkusenosti, navic ma lepsi napajeni i chipset
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Nefro
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    223

    Citace Původně odesláno od Ondra38 Zobrazit příspěvek
    nezkoušel protože v biosu mi to nejde.A nevím jaký program na to použít.
    A čo tam maš momentálne za MB, že to nemôžeš pretaktovať?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    10
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Nefro
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    223

    Ja mám tiež ASUS a treba nastaviť na manual, znížiť frekvenciu RAM a zvyšovať FSB pomocou +-. Tiež som bol z toho trošku mimo. Gigabyte má skryté menu. Otvára sa CTRL+F1
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Socket 775: Intel Core2Duo E8500 vs. Asus Maximus Formula
    Od hitman55 v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-12-2008, 21:03
  2. core 2 duo E8400 nebo E8500
    Od ralen v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 10-08-2008, 09:32
  3. Chlazení procesorů: Jaký cladič zvolit na procesor AMD Dual-Core Athlon A64 X2 6400+ 3200MHz, AM2
    Od Solitario v sekci Chlazení
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 17-02-2008, 01:25