strata ikon z plochy
Viackrat mi po určitom čase po preinštalovaní WXP prof. zmizli všetky ikony z pracovnej plochy. Nabehne len uvitacia obrazovka a plocha zostane celkom prázdna. Nevie niekto čim by to mohlo byť?
[quote=Zeli]Jestli myslis ikony jako Tento pocitac, kos atd, tak musis dat zobrazit na plose v nabidce Start[/quote]
a nebo pravé myšítko na ploše --> seřadit ikony --> zobrazit ikony na ploše (to jen v případě, že na ploše nemáš ani koš)
a nebo pravé myšítko na ploše --> seřadit ikony --> zobrazit ikony na ploše (to jen v případě, že na ploše nemáš ani koš)
Stratili sa uplne všetky ikony. Po preinštalovaní všetko v poriadku, ale po určitom čase po zapnutí PC zmizli všetky ikony. Toto mi spravilo po viacerých preinštalovaniach. Nemôže to byť aj hardwarom?
[QUOTE=mcom]Stratili sa uplne všetky ikony. Po preinštalovaní všetko v poriadku, ale po určitom čase po zapnutí PC zmizli všetky ikony. Toto mi spravilo po viacerých preinštalovaniach. Nemôže to byť aj hardwarom?[/QUOTE]
A nemáš třeba nějak špatně nastavené stránkovací soubory Windows, nebo třeba málo paměti na disku či příliš málo RAM? Nemáš nějak zasekané logovací soubory přihlašování Windows?
A nemáš třeba nějak špatně nastavené stránkovací soubory Windows, nebo třeba málo paměti na disku či příliš málo RAM? Nemáš nějak zasekané logovací soubory přihlašování Windows?