Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Potrebuji poradit s vyberem skrine.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    33

    Nejak si nedokazu vybrat skrin, treba mi nekdo z Vas pomuze

    Pozadavky:

    1 - ATX skrin BEZ zdroje, klasickeho, jednoducheho vzhledu (bigtower nebo middletower) bez nejakych specialnich vizualnich prvku (bez prosklene bocnice, bez ruznych svitidel, a bez dalsich efektu ...)

    2 - Skrin by mela byt dosti prostorna. Velikostne se mi libi Chieftec CX-05B-B-OP (524 x 205 x 540), ale u neho se mi nelibi umisteni disku napric.

    3 - Preferuji zdroj v horni casti skrine (nechci skrin ktera ma zdroj na dne)
    4 - Preferuji chlazeni typu ventilator vepredu (120/140mm) s perforaci celniho panelu a jeden vzadu
    5 - Nechci skrin, ktera ma perforaci na hore (desi mne predstava vyliteho caje rovnou do skrine )

    Cili chci jednoduchou, pevnou, vetsi skrin s dobrym chlazenim a dobrym pristupem za kterou jsem ochoten zaplatit cca do 2,5tis
    Poradi mi nekdo?? Ma nekdo neco takoveho na stole?

    Dekuju.
    Naposledy upraveno uživatelem gtbiker: 09-10-2008 v 14:27
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    No, chiefa se neboj, za těma diskama je větrák, takže chladí dobře.
    Další dobrá skříň v týdle cenový relaci jsou centuriony od coolermasteru.
    Dražší hezká alternativa je akasa infinity, ale ta bude asi pár korun
    nad limit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Otec má doma na stole Gigabyte Triton Black.Zpracování je kvalitní,chlazení 2 x 12cm fan a možnost dát 2 tušim 8cm na bočnici..Vzhled jednoduchý...Ta cena je taky slušná..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od Logout Zobrazit příspěvek
    No, chiefa se neboj, za těma diskama je větrák, takže chladí dobře.
    Další dobrá skříň v týdle cenový relaci jsou centuriony od coolermasteru.
    Dražší hezká alternativa je akasa infinity, ale ta bude asi pár korun
    nad limit.
    Zvazoval jsem Chieftec LCX-03B-B-A-OP ( http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=54030 )
    Ta skrin se mi libi. Myslis ze se toho chlazeni tedy bat nemusim? co s prasnosti? v tech bocnich ventilatorech nikde filtry nevidim..

    Ta Akasa Infinity se libi moc ale vadi mi ta perforace navrchu skrine , toho se bojim... http://www.hexus.net/content/item.php?item=14735&page=3
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele disruptor
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    111

    Jedine Cetus YY-5601
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    24

    Mám osobně tuhle http://www.svethardware.cz/recenze-s...ilni-vez/22477. Tedy verzi bez bočního větráku a nemohu si jí vynachválit. Opravdu je dobrá a dá se pořídit za necelé 2tisíce.
    Vevnitř je obr místa http://siranthony.xixao.com/files/100-9165-thumb.jpg a chlazení je také na výborné úrovni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    50

    Citace Původně odesláno od SirAnthony Zobrazit příspěvek
    Mám osobně tuhle http://www.svethardware.cz/recenze-s...ilni-vez/22477. Tedy verzi bez bočního větráku a nemohu si jí vynachválit. Opravdu je dobrá a dá se pořídit za necelé 2tisíce.
    Vevnitř je obr místa http://siranthony.xixao.com/files/100-9165-thumb.jpg a chlazení je také na výborné úrovni.
    diky.. na tu skrin jsem se uz tez dival. Zda se mi to, ze na tom obrazku neni zdroj zcela vodorovne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    6

    Cus, já mám v práci na 3 počítačích tuhle

    http://www.alza.cz/thermaltake-tsuna...oje-d53563.htm

    velmi doporučuji, dobře řešený prostor uvnitř, dobře řešené chlazení, přesně jak říkáš, nikdy žádný vibrace. Mám tu taky 4x různý skříně chieftec, mám je rád, protože jsou masivní, kvalitní, dobře rozvržený, ale zrovna tu co si zvažoval ty mám na serveru a jsem z ní nešťastnej, protože dost často vibruje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Gigabyte Aurora?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    50

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Gigabyte Aurora?
    Pekna skrin. Rozumim tomu spravne, ze bocnice je bud perforovana, nebo pruhledna? Libi se mi jak je prostorna a umisteni dvou ventilatoru vzadu. Trochu se mi nelibi otoceni HDD (kuli pruchodu vzduch z celniho ventilatoru).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od Vilem_Cekajle Zobrazit příspěvek
    Cus, já mám v práci na 3 počítačích tuhle

    http://www.alza.cz/thermaltake-tsuna...oje-d53563.htm

    velmi doporučuji, dobře řešený prostor uvnitř, dobře řešené chlazení, přesně jak říkáš, nikdy žádný vibrace. Mám tu taky 4x různý skříně chieftec, mám je rád, protože jsou masivní, kvalitní, dobře rozvržený, ale zrovna tu co si zvažoval ty mám na serveru a jsem z ní nešťastnej, protože dost často vibruje.
    Ta vypada dost dobre, stava se favoritem, diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Citace Původně odesláno od pavel.lib Zobrazit příspěvek
    Pekna skrin. Rozumim tomu spravne, ze bocnice je bud perforovana, nebo pruhledna? Libi se mi jak je prostorna a umisteni dvou ventilatoru vzadu. Trochu se mi nelibi otoceni HDD (kuli pruchodu vzduch z celniho ventilatoru).
    Me vzdy prisla perforovana (cerba verze), pruhledna je tusim za priplatek ale stejne bych radsi plnou. Ty disky me taky stvou (stejne jako je to u chieftecu) ale pruchod vzduchu bych neresil, natoz abych tam daval ventilator - disky nehrejou jako cpu a ruku na srdce, kolik z Vas ma v pc ctyri a vic disku?... Velikostne odpovida treba Avance C001-Terminator tzn. neco mezi bigtowerem a towerem (na me presne akorat ) Na obrazkach sice vypada stribrna lip nez cerna, ale ten cernej elox je ve skutecnosti perektni - prirovnal bych to k legendarnim ATC od CM (ktery je ostatne pro Gigabyte vyrabi)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Me vzdy prisla perforovana (cerba verze), pruhledna je tusim za priplatek ale stejne bych radsi plnou. Ty disky me taky stvou (stejne jako je to u chieftecu) ale pruchod vzduchu bych neresil, natoz abych tam daval ventilator - disky nehrejou jako cpu a ruku na srdce, kolik z Vas ma v pc ctyri a vic disku?... Velikostne odpovida treba Avance C001-Terminator tzn. neco mezi bigtowerem a towerem (na me presne akorat ) Na obrazkach sice vypada stribrna lip nez cerna, ale ten cernej elox je ve skutecnosti perektni - prirovnal bych to k legendarnim ATC od CM (ktery je ostatne pro Gigabyte vyrabi)
    blby ze se neda sehnat distributor N-trade ji nema, CZC a Alzasoft take ne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    akasa eclipse?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS Zobrazit příspěvek
    akasa eclipse?
    Mas ji? nejaka vlastni zkusenost? libi se mi..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Skříně: Potřebuji pomoc s výběrem PC skříně
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 10-10-2014, 21:06
  2. Potřebuji poradit procesor
    Od proteus891 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 09-03-2012, 11:26
  3. Potřebuji poradit se sestavou
    Od weth v sekci PC - archiv
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 23:10
  4. Potřebuji poradit.
    Od mobidik1962 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 12-07-2008, 19:44
  5. DDR1: potrebuji poradit
    Od SpeedFilip v sekci Operační paměti
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 04-11-2006, 19:14