problém s vytížením CPU
zdar. mám takovej menší problém nebo spíš se mi nezdá to, že když mám otevřený prohlížeč a najedu na stránku na které třeba běží nějaká reklama v malim čtverečku ve formě flash videa tak se mi vytíží procesor klidně až na 100%. nějak se mi to nezdá. přece to nemůže takhle moc vytížit procesor.
mám C2D E6550, P35-DS3R, 2*1024MB/800Mhz Corsair, 8800GT asus
mám C2D E6550, P35-DS3R, 2*1024MB/800Mhz Corsair, 8800GT asus
stahnete si programek process explorer - ten umi presne zjistit co vyuziva cpu (umi delat logy atd)
jinak muj typ je ze si prohlizec nerozumi s flashem (zkuste vice prohlizecu a youtube) - reseni jina verze prohlizece nebo flashe
jinak muj typ je ze si prohlizec nerozumi s flashem (zkuste vice prohlizecu a youtube) - reseni jina verze prohlizece nebo flashe
Me to obcas dela take, nevim co mas za prohlizec, ja mam FF. Dela to pri vsech takovych strankach nebo na nejake konkretni?
Napada me:
- spatne udelany flash
- jak uz nekdo napsal, nejaka prisna kontrola antivirem
- prihlizec ma nejaky problem s prehravacem pro tento pripad
Reseni projevu, ne priciny lze v pripade FF udelat zablokovanim toho flashe. Ja tohle pouzil jednu dobu na vodafone, protoze ty flashe co tam davali byly fakt uchylne, tak jsem je proste zablokoval.
Je potreba:
- mit addblock plugin
- pak se v nem nekde zapne aby to zobrazovalo flash
- pak na zminenem flashi prave tlacitko a zablokovat
Napada me:
- spatne udelany flash
- jak uz nekdo napsal, nejaka prisna kontrola antivirem
- prihlizec ma nejaky problem s prehravacem pro tento pripad
Reseni projevu, ne priciny lze v pripade FF udelat zablokovanim toho flashe. Ja tohle pouzil jednu dobu na vodafone, protoze ty flashe co tam davali byly fakt uchylne, tak jsem je proste zablokoval.
Je potreba:
- mit addblock plugin
- pak se v nem nekde zapne aby to zobrazovalo flash
- pak na zminenem flashi prave tlacitko a zablokovat
dík za rady pánové ale asi mám teď vetší problém. po zapnutí PC a najetí widli XP SP3 mi naskočila modrá obrazovka. kod chyby je tento: STOP: 0xC0000005, 0x805264C4, 0xB64A27BC, 0x00000000) víte někdo co by to mohlo bejt..začínám si myslet že mě odchází CPU nebo paměti. poraďte prosím..
Pameti otestuj programem MEMTEST:
http://www.memtest.org/#downiso
http://www.memtest.org/#downiso