hmm tak já mám dell xps1330 od 26.1. tohoto roku. Výkon super, nic nevrže, hlučnost mechaniky je velká při vysouvání ( jn slot-in mechanika), display mě překvapil sytými barvami ( LED ) i hodně dobré podsvícení. V noci se na střední jas nedá pracovat, protože to vypálí oči.
Jinak můžete se ptát co Vás zajímá...
Jak jsem už psal jinde, vlastním teď noťas Dell Latitude D600 a musím ho pochválit. Píše se na něm úplně nádherně, protože rozložení klávesnice je velmi podobné klasické stolní klávesnici. Na mé potřeby mi stačí i menší 14" display, což s sebou přináší i menší celková hmotnost notebooku. Je již mírně jetý, takže baterie vydrží něco kolem hodiny a půl. Zvažuji koupi nové, nevíte kolik konkrétně tento akumulátor vydrží?
Jsem rád i za takovou drobnost, jako je DVD mechaniky (bohužel pouze Combo) umístěná na pravé a infraport na levé straně. Nechápu třeba např. Compaq, který u některých modelů dává infráč do zadní části - když chci přeci připojit třeba mobil, proč nemůžu prostě dát mobil vedle noťasu?
Abych ho jen nevychvaloval, trošku mi vadí, že jsou USB porty umístěny nad sebou, což přináší komplikace s připojením dvou flash disků - konkrétně dva Voyagery.
IBM LENOVO T60, ale přikoupil jsme 1GB RAM
Dell XPS M1330¨Perfektni notebook, jak vykonem, tak zpracovanim.
podobny tema.
http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=10022
je prefaqovano.
odznaceno.
Nejlepší NTB jsou aktuálně na trhu od Toshiby. Jejich business řada Tecra je hodně luxusní. Myslím si, že i Acer se za poslední rok velice zlepšil. Asus je pořád taková socka řada, nikdy bych do něj nešel.![]()