Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: info o zdroji

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele BlackFrog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    589

    chtel sem se zeptat jestlii existuje nejakej software kterej zistí info o zdroji případně i jeho vytížení?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    259

    Info o zdroji nezjistí žádný software, je to nemožné. Odběr lze měřit třeba pomocí UPS pokud máte, moje APC Smart UPS 1400 ukazuje zatížení v softu Power chute, pak je také docela vhodnáměřící zásuvka, dá se pořídit za nevelký peníz a dokáže měřit docela použitelně, má ji třeba Conrad za 200-300Kč, zrovna na to probíhá nějaká akce.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od Martin Šejnoha
    Info o zdroji nezjistí žádný software, je to nemožné. Odběr lze měřit třeba pomocí UPS pokud máte, moje APC Smart UPS 1400 ukazuje zatížení v softu Power chute, pak je také docela vhodnáměřící zásuvka, dá se pořídit za nevelký peníz a dokáže měřit docela použitelně, má ji třeba Conrad za 200-300Kč, zrovna na to probíhá nějaká akce.
    Taky odběr kontroluju pře software UPSky. Určitě to není bůhvíjak přesné, ale pro představu to stačí
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Zeli
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    419

    Na starym kompu se starou UPS me to taky merilo, ale ted co mam novej komp i UPS tak uz to nemeri . Je to UPSkou nebo necim jinym?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od Zeli
    Na starym kompu se starou UPS me to taky merilo, ale ted co mam novej komp i UPS tak uz to nemeri . Je to UPSkou nebo necim jinym?
    no záleží co máš za UPSku, jestli to její software umožňuje...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Zeli
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    419

    Citace Původně odesláno od boboco
    no záleží co máš za UPSku, jestli to její software umožňuje...
    Mam APC CyberFort II 700VA BE700-FR a zkousel sem soft ze stary UPS a taky to nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    eraser

    Ja mám UPS APC CyberFort 500VA a ten ich SW dokáže merať spotrebu.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Výměna ventilátoru ve zdroji
    Od lukbe v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 31-03-2013, 19:16
  2. Problémy se zdroji
    Od Dejw.N v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 04-11-2010, 17:39
  3. Vymena vetraku ve zdroji.
    Od Rejj v sekci Zdroje
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 05-01-2010, 15:13
  4. Problém s větrákem ve zdroji.
    Od Leon1464 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 04-07-2009, 16:11
  5. Zkusenosti se zdroji na SLI
    Od Vladimir_ v sekci Zdroje
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 04-12-2007, 14:43