no už to mám asi z 65% koupený jestli rozumíšPůvodně odesláno od boboco
![]()
no už to mám asi z 65% koupený jestli rozumíšPůvodně odesláno od boboco
![]()
No, já to nakupoval taky docela dlouhoPůvodně odesláno od BlackFrog
![]()
já hlavně se svym kompem nemůžu nakupovat když něco hraju, protože to prostě nezvládáPůvodně odesláno od boboco
![]()
Škoda jen, že se u toho hardwarovýho taky nedaj nastavit 2-3 mezistupně co? Páč CS s motion blurem asi nic mocPůvodně odesláno od boboco
...
BlackFrog a boboco: Lol. Je hodně her na který se hodně těšim a nějak se mi nechce to tady všechno psát![]()
Ja vam tak zavidim ja musim na CARBON cekat az do utorka
Kdyby sem to "kupoval" tak to se nedockam
NFS Carbon me zase az tak nelaka, ale moc se tesim na Dark Messiah of Might and Magic...
Supreme Commander
Asi to bude extrémne hardcore RTS-ka. Obrovské množstvo jednotiek na mapke, obrovskí a supersilní mechovia za každú z troch strán... Som z toho nameko.
Silverfall
Ďalšia hra typu Dungeon Siege. Je mi úplne jedno, či to bude len jeho "kópia" - veď ktorá hra nekopírovala obsah z nejakej inej? Hlavne aby to nezačalo časom nudiť ako DS séria alebo nebodaj ešte ako Neverwinter Nights...
Two World
Dungeon Siege z pohľadu Oblivionu s omnoho lepším bojovým systémom - žiadne prispôsobovanie levelov nepriateľov k tomu vášmu - buď ste dosť sliný alebo vás zachráni len šťastie či útek, nekonečné vylepšovanie vlastností postavičky, viac druhov dobravných zvieratiek.
zatím se těším na pokračováví operace flashpoint, mafie a richard burns rally(stejně žádné nebude)
UT2007 To je jasný!!, ale připadá mi, že čekam již nějak dlouho, tak snad už někdy taky bude.....
Nečekám na nic,mám svoje Battlefieldy a ty mi vydrží....
už instaluju očekávaný NFS Carbonsnad mě nezklame
![]()
Lineage 3. Proč? Že by UT 2007![]()
no tak ja cakam na dostojne pokracovanie Fallout 2 to by bolo uzasne taktiez pokracovanie flashpointu by som bral a stalker tiez vyzera zaujmavo dufam ze to nebude zase dalsia arkada na styl battlefield2 + rpg prvky.
a este forever transport tycoon deluxE)
ted sem na netu koukal na připravovanou hru Hellgate: London. vypadá to zajímavě![]()