Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Polohovatelne LCD

xforce (9)|13.10.2008 21:21
Ahoj, chtel bych se zeptat, jak se da poznat nejake dobre polohovatelne LCD z klasickeho popisu jako je treba na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], konkretne mi jde o to abych mohl 22" LCD otocit o 90 stupnu a mit ho vertikalne, aniz bych ho musel nekde opirat ci tak. Idealne aby tak stal na svem stojanku.

Pripadne nevite o necem co byste mohli doporucit? Urcite DVIcko, jine specificke pozadavky nemam.
speedsnail (4876)|13.10.2008 21:25
Funkce otoceni o 90° se jmenuje PIVOT a bývá uvedena v popisu zboží.

Např: Toto HP [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (vim je to 24", ale je to v současnosti asi nejlepší monitor výkon/cena)

Z levných 22" lze vybrat třeba Samsung 2243BW nebo HP2275.

Záleží jestli chcete dobrou odezvu na hry, nebo radši barevnou věrnost na práci s fotkami a grafikou a nebo třeba pozorovací úhly pro sledování filmů.
xforce (9)|13.10.2008 21:29
[QUOTE=speedsnail;169416]Funkce otoceni o 90° se jmenuje PIVOT a bývá uvedena v popisu zboží.

Např: Toto HP [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (vim je to 24", ale je to v současnosti asi nejlepší monitor výkon/cena)[/QUOTE]

Diky za radu a za TIP, ale premyslim o koupi tri monitoru. Nejspise 2x22" (ty chci otocit vertikalne) a pak jednu mezi horizontalni. Tahle 24" vypada jako zhavy adept na tu horizontalku.
Richmond (8084)|13.10.2008 21:57
Taky zvazuju neco podobnyho ale ten treti mi bude stacit mensi, ale zato dotykovej misto tabletu... Dost se mi zamlouva Lenovo L220x ....ale k veci => http://www.ergotron.com/Products/MultiMonitorMounts/tabid/159/Default.aspx cena se pohybuje kolem 3.000,- ale zase nemusis kupovat monitor s pivotem takze se investice castecne vrati a manipulace bude zabavou... Ted uz jenom naky kresilko "lezmo" a tablet na klin (chybi tu slintaci smajlik)