Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Problemek

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Ko$h!K
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    32

    Nedavno sem si do sestavičky pořídil novou grafárnu Saphire Atlantis ATI Radeon X160Pro 256MB do AGP. Po instalaci do kompiku mi nechce nabihat monitor, zapnu kompa, ten normal naběhne ale monitor sviti oranžově (jako když neni připojen k PC) Grafarnu sem reklamoval (kus za kus) s novou mám ale ten sami problem. Monitorem to asi taky nebude (zkoušeno na dvou různých.) Poradíte někdo ? Nestalo se to tu někomu ? PLS PLS
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Napiš sestavu (kompletní), včetně značky a typu zdroje apod.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Ko$h!K
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    32

    oki
    MB_MSI K7N2G-L
    procík_Athlon Barton 2500+
    Zdroj_Fortron 400W
    Ramky_2*256MB (no name)
    grafika_ Saphire Atlantis ATI Radeon X1600Pro 256MB do AGP
    monitor mam 17ku ADI CRT
    EDIT: jo a toho Fortrona400W sem koupil právě kvuli tomuhle problemu předtim sem mnel ATX300W
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Zkoušel jsi i jinou grafiku než x1600/x1300? Reset CMOS?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele Ko$h!K
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    32

    Mno předtim sem měl integrovanou GF4MX a napohodu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Se stejnou deskou? Jestli jo, tak si při reklamaci měl vzít jinou grafiku ...

    Vim, že některé desky na nForce chipsetu od MSI měli problémy s grafikama od ati (x1300,x1600), ale údajně mělo jít o problém desek a projevovalo se to artefaktama (tzn. blblo to až ve winech), ale opraveno v Catalystech 6.7
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele Ko$h!K
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    32

    no jasne ze se stejnou deskou psal sem že mam MSI K7N2G-l ta má integrovanou GF4Mx tušim nebo něco na tej úrovni.. že se proste neschodnou mi taky napadlo ale problem je v tom že vono to příležitostně nabíhá !! když to zapnu a cca 5krát zrestartuju tak mi to normal naběhne, někdy i na poprvy je to proste na náhodě a to je mi divný podle mne kdyby se neschodly nenabýhalo by to asi vůbec ne ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Máš tu integrovanou vyplou v BIOSu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele Ko$h!K
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    32

    hmm ztratil sem manual k základni desce takže já sem to tam nejak nenašel ale po tej reklamaci mi ji tam i daly tak doufam že tu starou vypnuly.. ja se radsi zeptam
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Link na manuál jsem ti už posílal v jiným threadu. Ale bohužel manuál jsem projel a nic tam o tom neni (=nedá se vypnout v BIOSu), ale narazil jsem na D-Bracket, máš ho nainstalovanej (ty 4 zelený diody na PCI záslepce vzadu v PC)??? Jestli jo, tak co ukazujou, když ti to špatně nastartuje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele Ko$h!K
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    32

    jo určitě to tam mam ! já se podivam až ho budu startovat
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Roccat Kone - problémek
    Od Deee-aN v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 23-03-2010, 20:53
  2. Problémek s ovladači na grafiku
    Od Bygi v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 22-12-2009, 21:08
  3. Problémek s pamětí
    Od draza.xxx v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-10-2009, 17:41
  4. Visty problemek s externim HDD
    Od hrGordoN v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 05-05-2008, 12:50
  5. Asus P5KC - problemek s pameti, taktovani Q6600
    Od Sir_Satyr_VI. v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 30-08-2007, 18:55