jaky procesor rada
zdravim mužete mi nekdo poradit jaky procesor ke hraní her a jakou desku k tomu asi tak do 5000,- předem dekuji
No, mozna by stalo za to napsat zbytek PC, jestli chces jeno desku a cpu, tak napis co mas za pameti, GK a zdroj pls :)
no myslel jsem že bych to od toho vyvinul dál chtěl bych něco okolo 12000 - 15000,- i s lcd monitoren
A ja myslim, ze nez to tady rozebirat postupne, je lepsi udelat celkovy navrh ....
Co bys rekl na tohle ?

Aha, s LCD, v tom pripade vymenit E7200 za E5200 ... a teoreticky by ses vesel ....
Co bys rekl na tohle ?

Aha, s LCD, v tom pripade vymenit E7200 za E5200 ... a teoreticky by ses vesel ....
[QUOTE=SamecP;170333]A nemáš nic třeba z předchozí sestavy?Na herní sestavu s LCD je tenhle limit docela málo...[/QUOTE]
Málo? Na tomhle si za ty peníze zahraje myslím slušně. Jestli nebude rvát nejnovější hry na max. detaily, tak kolik mu to hodí ve stokrát omletým 3DMarku06, když sestava (viz screen) má 10.600 bodů v defaultu?
Málo? Na tomhle si za ty peníze zahraje myslím slušně. Jestli nebude rvát nejnovější hry na max. detaily, tak kolik mu to hodí ve stokrát omletým 3DMarku06, když sestava (viz screen) má 10.600 bodů v defaultu?
[QUOTE=fanynek;170341]Málo? Na tomhle si za ty peníze zahraje myslím slušně.[/QUOTE]
Jo taky koukam,že jsem ty ceny nějak podcenil..Vypadá to dobře.Ale zdroj bych dal Enermax PRO82+ 425W..
Jo taky koukam,že jsem ty ceny nějak podcenil..Vypadá to dobře.Ale zdroj bych dal Enermax PRO82+ 425W..
OK, vim, ze je to o neco pres limit, ale takhle to bude imho v pohode
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
+k vanocum si pod stromecek prej nejakej lepsi chladic CPU a Grafiky
+k vanocum si pod stromecek prej nejakej lepsi chladic CPU a Grafiky
[QUOTE=Salamander;170347]OK, vim, ze je to o neco pres limit, ale takhle to bude imho v pohode
+k vanocum si pod stromecek prej nejakej lepsi chladic CPU a Grafiky[/QUOTE]
Vypadá to dobře,ale tu Asusku bych nebral.Někde se tu řešilo,že má stejně jako Gainward záruční pečeť.Vzal bych [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].Jinak se všim souhlas:thumb
+k vanocum si pod stromecek prej nejakej lepsi chladic CPU a Grafiky[/QUOTE]
Vypadá to dobře,ale tu Asusku bych nebral.Někde se tu řešilo,že má stejně jako Gainward záruční pečeť.Vzal bych [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].Jinak se všim souhlas:thumb
Jo vypadá to dobře,jen bych vzal Visty Home Premium.Home Basic jsou hrozně ořezaná verze.
EDIT:A ta skříň taky nic moc!!Nemůžeš si dovolit aspoň Cooler Master Elite 330???
EDIT:A ta skříň taky nic moc!!Nemůžeš si dovolit aspoň Cooler Master Elite 330???
[QUOTE=SamecP;170447]Jo vypadá to dobře,jen bych vzal Visty Home Premium.Home Basic jsou hrozně ořezaná verze.
EDIT:A ta skříň taky nic moc!!Nemůžeš si dovolit aspoň Cooler Master Elite 330???[/QUOTE]
Jo, a hlavne tam neni graficka karta :p
A vem klidne E5200, rozdil ve vykonu je minimalni :thumb
EDIT:A ta skříň taky nic moc!!Nemůžeš si dovolit aspoň Cooler Master Elite 330???[/QUOTE]
Jo, a hlavne tam neni graficka karta :p
A vem klidne E5200, rozdil ve vykonu je minimalni :thumb
[QUOTE=Salamander;170450]Jo, a hlavne tam neni graficka karta :p
A vem klidne E5200, rozdil ve vykonu je minimalni :thumb[/QUOTE]
Já jsem ale vůl.Asi bych měl jít spát.Za tohle bych si zasloužil -1RB,nevšim si toho.Vem 32b,máš tam jen 2GB Ram...
A vem klidne E5200, rozdil ve vykonu je minimalni :thumb[/QUOTE]
Já jsem ale vůl.Asi bych měl jít spát.Za tohle bych si zasloužil -1RB,nevšim si toho.Vem 32b,máš tam jen 2GB Ram...
Vyměn E7200 za E5200 a místo toho vezmí 4Gb RAM. (a samozřejmě 64b Vistu)
Zbytek je OK. (skříň neřešim, někde se šetřit musí a do krabice od bot se to dává blbě)
edit:// omg to jsou rady.. v době kdy je 4gb standard pro herní PC doporučovat 32b operační systém :angry
Zbytek je OK. (skříň neřešim, někde se šetřit musí a do krabice od bot se to dává blbě)
edit:// omg to jsou rady.. v době kdy je 4gb standard pro herní PC doporučovat 32b operační systém :angry
[QUOTE=speedsnail;170493]edit:// omg to jsou rady.. v době kdy je 4gb standard pro herní PC doporučovat 32b operační systém :angry[/QUOTE]
Jenže tímhle docela riskuješ, že méně zkušený uživatel bude mít s nima víc starostí, než užitku. A jediný, co tím získá je 512MB RAM.:(
Jenže tímhle docela riskuješ, že méně zkušený uživatel bude mít s nima víc starostí, než užitku. A jediný, co tím získá je 512MB RAM.:(
[QUOTE=fanynek;170509]Jenže tímhle docela riskuješ, že méně zkušený uživatel bude mít s nima víc starostí, než užitku. A jediný, co tím získá je 512MB RAM.:([/QUOTE]
Přesně tak...:thumb
[QUOTE=speedsnail;170493]
edit:// omg to jsou rady.. v době kdy je 4gb standard pro herní PC doporučovat 32b operační systém :angry[/QUOTE]
Pokud se ti něco nelíbí tak je tu reputace..
edit by speedsnail: neboj o reputaci vim, tohle beru jako součást argumentace. Jsou tu oba názory, oba podložené, at si dotyčný vybere
Přesně tak...:thumb
[QUOTE=speedsnail;170493]
edit:// omg to jsou rady.. v době kdy je 4gb standard pro herní PC doporučovat 32b operační systém :angry[/QUOTE]
Pokud se ti něco nelíbí tak je tu reputace..
edit by speedsnail: neboj o reputaci vim, tohle beru jako součást argumentace. Jsou tu oba názory, oba podložené, at si dotyčný vybere