Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Zobrazit plochu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    14

    Prosím vás, nevíte kde najdu ve windows tuhle pro nekoho zbytecnost ale pro me uzitecnou vec ?? je to v panelu snadne spusteni ale ja si to nechtic vymazal. diky za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    do radku hledani ve "startu" napis zobrazit (v anglictine show) a ono to najde funkci zobrazit plochu - aspon me to funguje, pak staci pretahnout do snadneho spusteni ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    14

    Jako norm. Start - hledat - všechny soubory a složky - show jo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    no, na XP teda nevim, snad to taky jde , na viste do toho "hledaciho" radku
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Zkus Winkey + M. To je rychlejsi. a pro navrat zpet Winkey + Shift + M
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    14

    Jo dík tak zkratka mi bude stačit dík))
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér Avatar uživatele disruptor
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    111

    Jestli potrebuses ikonu tak vytvor soubor zvany treba

    Zobrazit plochu.scf

    a do nej napis

    [Shell]
    Command=2
    IconFile=explorer.exe,3
    [Taskbar]
    Command=ToogleDesktop


    a melo by to fachcit
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér Avatar uživatele disruptor
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    111

    A spis bych pouzil zkratku Win+D tim zobrazis plochu a druhym zmacknutim se zas vratis do aplikace.
    Win+M je minimalizace vsech aplikaci do listy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    14

    Me bude stacit ta zkratka, protoze ten soubor stejne neumim vytvorit
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Taky ještě pravým myšítkem na spodní lištu a nad Správcem úloh to je.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. schazovaní aplikací na plochu
    Od Maca567 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-10-2013, 21:17
  2. nejdou zobrazit šifrované soubory
    Od Korvin v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-08-2011, 22:16
  3. sietova tlaciaren cez vzdialenu plochu
    Od superkajo v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-05-2011, 14:37
  4. jak zobrazit soubory na nenaformátovaném HDD
    Od blerry v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-01-2010, 23:31
  5. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-05-2009, 10:52