Zobrazené výsledky: 1 až 4 z 4

Téma: Šum v repro po připojení ntb k síti-co s tím ?

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele noegoncz
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    336

    Zdravím,
    sice to částešně nesouvisí s SW/HW na tomto fóru,ale i tak bych se rád zeptal, jestli by jste mi nemohli někdo poradit co s tím.
    Kamarád si připojil k NTB domácí kino pro poslech hudby. V případě, že má NTB pouze na baterii, tak je vše v pořádku, ale ve chvíli, kdy zapojí NTB přes zdroj do sítě, tak mu začnou lehce hučet reproduktory.
    Moc se v tomto nevyznám, nevíte čím by to mohlo být ? tj špatný zdroj k NTB, nebo tak něco ?
    Za každou radu budu moc vděčen. Díky !
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér Avatar uživatele matheasek
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    145

    máš asi špatně stíněný trafo a napájení ze zásuvky, mrkni jestli máš kabely od repro stíněné, a dej je co nejdál od zdroje. Je to jen návrh, ale dělám audio do aut a takhle to většinou bývá
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    7

    Copak má tvůj kamoš za NB?
    Já už se silným brumem v repro při připojení ACERU ASPIRE 9820 bojuji dva měsíce a pořád nevím zda je to napájecím adapterem nebo el. sítí. Doma i na chalupě jsem vyzkoušel všechny zásuvky, bezvýsledně , ale zkusit jiný adapter nemám možnost....
    PROBLEMATIKOU SE ZABÝVÁ DISKUZE NA
    http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=65448
    Třeba vám to pomůže
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    7

    Poté co jsem prošoupal boty brouzdáním po příslušných diskuzních skupinách ve snaze odstranit brum použil jsem pro zesilovač a NB dvoužilovou prodlužku A JE TO !
    Třeba tato zkušenost někomu pomůže a to je to hlavní.
    ....a poučení ... někdy i blbej "objeví" geniální řešení :-)
    Odpovídat lze po přihlášení