Při pokusu o odeslání odpovědi v Expertiádě se mi místo potvrzení odpovědi zobrazí, že jsem již odpovídal. Ani po opětovném přihlášení nebylo možné odpověď odeslat. Rád bych se zúčastnil, ale nevím co s tím dělat.
Při pokusu o odeslání odpovědi v Expertiádě se mi místo potvrzení odpovědi zobrazí, že jsem již odpovídal. Ani po opětovném přihlášení nebylo možné odpověď odeslat. Rád bych se zúčastnil, ale nevím co s tím dělat.
Takže stále to nefunguje, ani brácha nemůže odpověď odeslat, hlásí mu to taky, že už odpovídal, tátovi a mamce to odeslat šlo.
Zkus vyzkoušet jiný prhlížeč, zkontroluj si, jestli už nemáš odhlasováno...
Tak jme zkusili i IE (normálne používáme Firefox 3.0.3) a stav je stejný. Mě, ani bráchovi (lukin06), nepřišlo ani potvrzení mailem, že bychom zaslali odpověď - prostě hned po kliknutí na soutěžní otázku se otevře okno soutěže s textem "Na dnešní otázku jste už odpovídal". Nevím jestli to není tím, že by bylo zavedeno nějaké omezení pro odpovědi z jedné IP adresy (jsme na SHW zaregistrováni 4), v předchozích expertiádách vše chodilo bez problémů. Tak se asi tentokrát nezúčastníme. Díky všem za snahu a rady.
Po vyzkoušení odpovědi dnes na otázku č. 2 to vypadá, že asi bylo zavedeno omezení vztahující sa na IP adresu. Mladší syn - zakladatel tohoto vlákna (misakko) odpovídal jako první a proběhlo to OK a přišlo i potvrzení na mail. Duhý syn (lukin06), manželka (altea), ani já, jsme již nemohli odpověď odeslat s tím, že jsme již odpovídali.
Tak jsem se dnes taky dočkala hlášky, že už jsem hlasovala, aniž bych opravdu hlasovala (potvrzovací email v poště nemám). Máte prosím nějaké další info, jestli se tenhle problém řeší?
Podívejte se prosím do pravidel Expertiád, nejedná se o žádný problém/chybu.