Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 10 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 149

Téma: PC do 20 tisíc

  1. #46
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza23
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    492

    pánové vy jste se teda rozjeli,ani jsem nečekal takovou ochotu,je vidět že jste opravdoví fandové do pc.
    Jinak ohledně těch dvou disků,není to zbytečný,mít jeden disk jen na systém ?
    Ohledně těch ramek,chtěl bych tam nějaký lepší od Corsair.Mslím,že to zrovna byly ty XMS2.
    Jinak ještě ohledně toho zdroje,co říkáte na tenhle 650 W od Fotronu ?
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008O0V4000FRU
    SLI mít nikdy nebudu,to vím určitě.
    Case mám Cooler mAster 330
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od Honza23 Zobrazit příspěvek
    pánové vy jste se teda rozjeli,ani jsem nečekal takovou ochotu,je vidět že jste opravdoví fandové do pc.
    Jinak ohledně těch dvou disků,není to zbytečný,mít jeden disk jen na systém ?
    Ohledně těch ramek,chtěl bych tam nějaký lepší od Corsair.Mslím,že to zrovna byly ty XMS2.
    Jinak ještě ohledně toho zdroje,co říkáte na tenhle 650 W od Fotronu ?
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008O0V4000FRU
    SLI mít nikdy nebudu,to vím určitě.
    Case mám Cooler mAster 330
    V čem jsou lepší ty RAM-ky od Corsair? Časováním určitě ne.
    Jeden disk stačí. Rozdělíš a hotovo.
    Enermax je prostě lepší a 525W varianta za ty samý peníze.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od Honza23 Zobrazit příspěvek
    pánové vy jste se teda rozjeli,ani jsem nečekal takovou ochotu,je vidět že jste opravdoví fandové do pc.
    Jinak ohledně těch dvou disků,není to zbytečný,mít jeden disk jen na systém ?
    Ohledně těch ramek,chtěl bych tam nějaký lepší od Corsair.Mslím,že to zrovna byly ty XMS2.
    Jinak ještě ohledně toho zdroje,co říkáte na tenhle 650 W od Fotronu ?
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008O0V4000FRU
    SLI mít nikdy nebudu,to vím určitě.
    Case mám Cooler mAster 330
    Ještě mně napadlo: VGA GTX 260/MB GB-EP45-DS3 (levnější, než DS4)/Enermax 525W 80+....Fortron není tak dobrý.
    Nebo HD4870/Ener 525W/GB-EP45-DS3
    Vrátím se za hoďku. Teď musím nutně pryč...zase jakože pracovat.

    Odpověz:
    1.Co skříň, Budeš taky vybírat? Počítáš s ní v tom cenovém limitu 20.000,-Kč?
    2.Co ta DVD mechanika? V prvním postu jsi ji neuváděl....chceš ji taky do toho zahrnout?
    3.CHTĚL BYS TAKTOVAT? (CPU, nebo VGA) Podle toho by se uzpůsobil výběr komponent (hlavně deska).
    4. Jak jsi to myslel s těma RAMkama? Lepší v čem?
    Naposledy upraveno uživatelem fanynek: 21-10-2008 v 18:05
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza23
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    492

    vypalovačku mám ještě ze starého kompu,Asus DRW1604P a dokonce i jeden disk 80 GB Maxtor ale ten nechám v tom starým kompu.Bude fungovat jako náhradní,kdyby se mně nebo ségře něco stalo s kompem.
    Case mám a nebudu ji měnit.
    Takže říkáte že A-data teda bohatě stačí ?
    Proč myslís GTX 260 ?Je lepší než HD4870 ?
    Časem bych chtěl určitě přetaktovat procesor a možná pak někdy i grafiku.
    Teďka jsem četl,že už za 14 dní se k nám na trh dostanou nové procesory Nehalem a tedy i nové desky s tím novým socketem,není teda lepši počkat ?
    Naposledy upraveno uživatelem Honza23: 21-10-2008 v 18:11
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od Honza23 Zobrazit příspěvek
    vypalovačku mám ještě ze starého kompu,Asus DRW1604P a dokonce i jeden disk 80 GB Maxtor ale ten nechám v tom starým kompu.Bude fungovat jako náhradní,kdyby se mně nebo ségře něco stalo s kompem.
    Case mám a nebudu ji měnit.
    Takže říkáte že A-data teda bohatě stačí ?
    Proč myslís GTX 260 ?Je lepší než HD4870 ?
    O.K. Mrkni nahoru, trochu jsem to zeditoval.
    A-data stačí bohatě. K VGA se vrátím....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od Honza23 Zobrazit příspěvek
    Teďka jsem četl,že už za 14 dní se k nám na trh dostanou nové procesory Nehalem a tedy i nové desky s tím novým socketem,není teda lepši počkat ?
    Myslíš tohle s tímhle? Vzal jsem ty nejlacinější. Evidentně to zatím nemá smysl. Použij odzkoušené a vyladěné za rozumnou cenu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Ještě mně napadlo: VGA GTX 260/MB GB-EP45-DS3 (levnější, než DS4)/Enermax 525W 80+....Fortron není tak dobrý.
    Nebo HD4870/Ener 525W/GB-EP45-DS3
    V dřívější postech,už byla vzhledem rozlišení ve kterym chce hrát vybraná HD4850 tak proč zas řešíte grafiku o 15 postů dál?Zdroj to samé,byl doporučen Ener 525W.Desku bych vzal taky MB GB-EP45-DS3,ale to se tu myslim už taky řešilo..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza23
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    492

    kdybych teda ještě vybíral novej Case,jakej byste mi doporučili za rozumný penize,ale aby taky nějak vypadala
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Cooler Master Dominator nebo Chieftec,ale pokud potřebuješ hodně ušetřit tak by stačil i Cooler Master Centurion nebo Yeong Yang Cetus,záleží na vkusu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    První YY, který se mi celkem líbí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56

    Alf Alf je offline
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Alf
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    306

    Citace Původně odesláno od deeean Zobrazit příspěvek
    ...Jeden disk stačí. Rozdělíš a hotovo.
    Zřejmě nemáš šajnu o čem je tady řeč. Dva logické disky ani zdaleka nejsou totéž co dva fyzické.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza23
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    492

    Citace Původně odesláno od Alf Zobrazit příspěvek
    Zřejmě nemáš šajnu o čem je tady řeč. Dva logické disky ani zdaleka nejsou totéž co dva fyzické.
    a jak bys to tedy provedl ty ?
    Ještě se zeptám,od jakého výrobce tu grafickou kartu ?Teďka jsem se díval na Gainward a ten ji nabízí i přetaktovanou za stejnou cenu co Asus normální verzi.
    Má význam 1 GB verze ?
    Naposledy upraveno uživatelem Honza23: 21-10-2008 v 18:57
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od Alf Zobrazit příspěvek
    Zřejmě nemáš šajnu o čem je tady řeč. Dva logické disky ani zdaleka nejsou totéž co dva fyzické.
    "Sestava za 20k si zaslouží samostatný disk na systém a swap."
    Dobře, vysvětli mi ty logické disky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Citace Původně odesláno od Honza23 Zobrazit příspěvek
    a jak bys to tedy provedl ty ?
    Ještě se zeptám,od jakého výrobce tu grafickou kartu ?Teďka jsem se díval na Gainward a ten ji nabízí i přetaktovanou za stejnou cenu co Asus normální verzi.
    Má význam 1 GB verze ?
    Ne nemá význam 1GB verze,maximálně ve velkejch rozlišeních..Normálná verzi přetaktuješ pravděpodobněji víc než tu přetaktovanou již z výroby..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od Alf Zobrazit příspěvek
    Zřejmě nemáš šajnu o čem je tady řeč. Dva logické disky ani zdaleka nejsou totéž co dva fyzické.
    Vidíš? Toho jsem si ani nevšiml....... Při rozdělení stejně bude muset hrabat do swapu na stejnou plotnu, takže zrychlení =0. (Otázka je o kolik se zrychlí OS, nebo práce/hry, když je swap na druhém fyzickém disku. Nemá to někdo naštudovaný?)

    Takže zatím to vypadá takhle... http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...HJ01G0E01IHN01
    Ta VGA se mi ale nezdá.....ale proč ne.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: untitled.JPG 
Zobrazení: 61 
Velikost: 124.3 KB 
ID: 7636  
    Naposledy upraveno uživatelem fanynek: 21-10-2008 v 19:09
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 10 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Výběr GK do 3,5 tisíc
    Od Toka v sekci Grafické karty
    Reakcí: 51
    Poslední příspěvek: 17-10-2013, 13:45
  2. NB pro hry do 15 tisíc
    Od wOJi v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-08-2009, 09:49
  3. PC na hry do 16 tisíc
    Od medvedica75 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 06-06-2009, 14:12