Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 21 z 21

Téma: Teplota na diodě CPU, teplota CPU

  1. #16
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od Konnor
    hmmm ten chladič má moc nízkej profil já požívám tohle
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25598
    a teptoly se drží na 54°C (barton 2500+ 1.8Ghz @ 2000Ghz) 2000ot/min
    Konnor má pravdu, tohle je vhodné tak akorát do nějakého low-profile PC. Nevím jak je to s aktuální dostupností, ale AKASA dělal levné a slušné chladiče. Např. tenhle: http://www.hardware.cz/shop.php?detail=1765
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček Avatar uživatele XKrik
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    26

    hmm tam sem taky našel akasu, ktera má ještě víc otáček a stojí míň, tak nevim kterej je lepčí stovka mě nezabije
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    zdravim
    tak jsem nakonec sehnal freetera 64 PWM místo toho malého boxu http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=49049 ,no a od začátku se potýkám s tím že nejsou vidět teploty na jádrách,pouze speedfan ukáže celkovou,nevím co stím.
    Zkoušel sem i coretemp,everest 5.xxx ukáže jen v testu stabilyty taky jen celkouvou
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: CoreTemp-Scr.png 
Zobrazení: 186 
Velikost: 35.7 KB 
ID: 17517   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: p.png 
Zobrazení: 200 
Velikost: 561.0 KB 
ID: 17518  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    nikdo mi neporadí??
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Pred odomknutím to teploty ukazovalo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Banned
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,635

    default cpu -teda jako X3 ukazuje vpoho všechny teploty
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Teplota PCH
    Od hadd1 v sekci Chlazení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-05-2013, 18:24
  2. M3A - Teplota
    Od Putos v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-05-2010, 13:00
  3. Teplota CPU v notebooku při zátěži
    Od mistel v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 23-12-2009, 23:06
  4. Teplota GPU
    Od Burcak v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-02-2009, 16:30
  5. teplota
    Od Manu v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 15-11-2008, 11:41