Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: t-mobile-připojeni 4G modemu

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    154

    Dobrý den,
    mám internet 4G od t-mobile a pro připojení modemu musím ve windows vista jít přez start->připojit->tam vybrat ten 4G intenet a kliknout na připojit.

    Je nějaká možnost to udělat jednodušeji. Nejlépe pomocí CMD (asi bat souboru) že bych jen na něj klikl a připojil by se mi modem. čili nějaký takový jednoduchý script nejlepe v cmd nebo pythonu.

    PLS o radu, děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Zástupce ti nestačí?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    154

    Jaký zástupce?

    Ja potřebuji aby po kliknutí se automaticky připojil ten modem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Citace Původně odesláno od j1rka Zobrazit příspěvek
    Jaký zástupce?
    Uděláš si zástupce modemu v panelu nástrojů Snadné spuštění, na než pak stačí kliknout pravým tlačítkem a dát Připojit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    154

    Jo aha a jak tam toho zastupce dostanu a kde jej vytvořím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Citace Původně odesláno od j1rka Zobrazit příspěvek
    Jo aha a jak tam toho zastupce dostanu
    Přetažením. Otevřeš si síťová připojení a patřičnou ikonu přetáhneš na zvolené místo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    154

    Aha tak snad jsem to našel sice nevím jak jsem to nalezl ale je to snad ono.

    ovládací panely->(klasické zobrazení)->centrum sítí a sdílení->spravovat síťová připojení->no a tam je to telefonické připojení internet4G

    Je to ono?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Citace Původně odesláno od j1rka Zobrazit příspěvek
    Aha tak snad jsem to našel sice nevím jak jsem to nalezl ale je to snad ono.

    ovládací panely->(klasické zobrazení)->centrum sítí a sdílení->spravovat síťová připojení->no a tam je to telefonické připojení internet4G

    Je to ono?
    Ano,to by mělo být ono.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Výběr modemu
    Od Nemexis v sekci Sítě
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-08-2013, 21:55
  2. Sítě: Jak se dostat do modemu...
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 30-06-2013, 16:17
  3. Nastavení modemu/notebooku?
    Od Gibron v sekci Sítě
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 18:13
  4. Problémy s komunikací GSM modemu
    Od PetrBenar v sekci Sítě
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-08-2008, 00:08
  5. problem s instalaciou modemu DSL
    Od dodo2 v sekci Sítě
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-11-2006, 22:43