Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 9 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 132

Téma: Pomožte se sestavou cca 12t

  1. #46
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od deeean Zobrazit příspěvek
    Ta Ara je jediný YY, který se mi celkem i líbí. Hoď nějaký fotky do "Chlubení se svým vnitřkem" (), ať víme, co a jak.
    No možná někdy.... mě se právě taky líbí jen ta Ara.

    Jinak tady je nějaký foto
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    No, P45 oproti P35 má v idle o 15W víc...
    http://www.tomshardware.com/reviews/...t,1961-25.html
    P43 versus P35 jsem nenašel, ale myslím, že to bdue stejnej čip jako P45 jen s povypínanejma PCIe lajnama ven, v každym případě má stejnou spotřebu:
    http://en.hardspell.com/doc/showcont...56&pageid=3216

    Takže je myslím reálný počítat s 15W navíc... Úplně málo to neni...
    Naposledy upraveno uživatelem Logout: 06-11-2008 v 14:32
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    TAk takhle by to mohla být finální verze.ne?Hodilo by se tam ještě to Accalero,ale to by už zas přez limit..
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: po?íta?.png 
Zobrazení: 107 
Velikost: 140.2 KB 
ID: 8169  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od SamecP Zobrazit příspěvek
    TAk takhle by to mohla být finální verze.ne?Hodilo by se tam ještě to Accalero,ale to by už zas přez limit..
    Mnó, hezký. Skříň jsem vyměnil, podle tebe a Huskyho. Tajně jsem o ní taky snil. Chladič dejme tomu taky přežiju, ten Freezer nemusí být zas takový zlo.
    Ale co se mi nechce líbit, je ten 425W zdroj (není to málo?) a ty RAMky bez pasivů.
    No, a ta MB s PCI-E 16x 1.0, namísto 2.0.....?

    @Logout: Ty máš ten Seasonic, co chci já. Ne? JAk jsi s ním spokojený?

    MÁ TA ARA VŮBEC NĚJAKÝ FAN V ZÁKLADU?
    Naposledy upraveno uživatelem fanynek: 06-11-2008 v 14:50
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Ale co se mi nechce líbit, je ten 425W zdroj (není to málo?)
    Ta sestava nepřeleze 200 W, ten zdroj ani nebude vědět, že něco napájí.... mám ho

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    .....a ty RAMky bez pasivů.
    Njn, když se šetří.... ale když nebude taktovat a nebo když ty se mu do toho nebudeš montovat s OC

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    No, a ta MB s PCI-E 16x 1.0, namísto 2.0.....?
    Není problém, nepoznáš rozdíl

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    MÁ TA ARA VŮBEC NĚJAKÝ FAN V ZÁKLADU?
    Nemá....
    Naposledy upraveno uživatelem husky14: 06-11-2008 v 14:55
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Mnó, hezký. Skříň jsem vyměnil, podle tebe a Huskyho. Chladič dejme tomu taky přežiju, ten Freezer nemusí být zas takový zlo.
    Ale co se mi nechce líbit, je ten 425W zdroj a ty RAMky bez pasivů.
    No, a ta MB s PCI-E 16x 1.0, namísto 2.0.....?

    @Logout: Ty máš ten Seasonic, co chci já. Ne? JAk jsi s ním spokojený?
    Zdroj=pokud ti jde o kapacitu,tak myslim,že tu jseš na foru dost dlouho,aby jsi věděl,že kapacita naprosto stačí,ještě budeš mít rezervu..Navíc Seasonic může začít pískat.
    Ramky=Pokud je nebudeš hardcore taktovat,tak se neplot vůbec nemusíš bát..
    MB=PCIe 2.0 stejně zatim nevyužiješ...V budoucnosti až by jsi ho teoreticky využil a pokud by už nebyla kombabilita mezi PCIe 1.0 a PCIe 2.0 (což imho bude),budeš už stejně menit i desku,kvůli novýmu socketu,ddr 3 řadiči a dalším věcem..P35-menší teplota,spořeba,vyšší OC,naprosto vyladěný biosy..
    Naposledy upraveno uživatelem SamecP: 06-11-2008 v 14:55 Důvod: Pravopis
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Ale co se mi nechce líbit, je ten 425W zdroj (není to málo?)
    Podle tohohle by ta 425-ka měla stačit i na 4870... Z čehož vyplývá...
    Naposledy upraveno uživatelem Deee-aN: 06-11-2008 v 14:58 Důvod: edit
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Razi3L
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    613

    Zdroj se bude flákat
    RAMky bez pasivů jsou jedno, pokud se to nebude přehánět s OC. Stejně OC RAMek přináší 0,0001 výkonu navíc.
    U toho MB bych to tak neřešil, než se bude kupovat karta, která potřebuje PCIe 2.0, tak se koupí i deska...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    No spokojený se seasonicem vcelku jsem (i když Enermax Liberty v druhym PC je tišší - furt ale ve srovnání s fortronama a spol jsou oba jiný kafe). Jde o to, že SS má horší osazení kondenzátorama (nevěděl jsem, když jsem ho kupoval), takže za rok až dva radši koupim nějakej novej, aby mi to nevysmahlo PC. Ale já mam PC puštěný skoro 25 hodin deně, na nějakej normální provoz si myslím, že by měl čtyři možná i pět let vydržet bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Ta sestava nepřeleze 200 W, ten zdroj ani nebude vědět, že něco napájí.... mám ho
    Citace Původně odesláno od SamecP Zobrazit příspěvek
    Zdroj=pokud ti jde o kapacitu,tak myslim,že tu jseš na foru dost dlouho,aby jsi věděl,že kapacita naprosto stačí,ještě budeš mít rezervu..
    Citace Původně odesláno od Razi3L Zobrazit příspěvek
    Zdroj se bude flákat
    A co teda ušetřit ještě pár kaček? Jestli tomu dobře rozumím, jde tu o každou korunu a bude potřeba přikoupit pár fanů do case.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    O.K. Díky. Převědčili jste mě.
    Zdroj Ener 425W, P35 a RAMky s Cl5, ale s chladičama. A jeden fan Airen navíc.

    IMHO znáte mě....věčnej pochybovač a šťoura.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Razi3L
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    613

    to by šlo bez problémů, 40w u tohohle HW nehraje roli. Sestava si vezme kolem 200W maximálně v zátěži.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Takže takhle se vám to líbí, loupežníci? http://www.alfacomp.cz/php/basket.ph...RS01H3L01K7801

    Komu nepřibyl RB za pomoc (systém je neúprosný), tomu alespoň tímto děkuji.
    Naposledy upraveno uživatelem fanynek: 06-11-2008 v 15:14
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Takže tu 385-ku ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od deeean Zobrazit příspěvek
    Takže tu 385-ku ne?
    Radši ne. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 9 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pomožte vybrat manželsou postel ;)
    Od Liqid v sekci Volná témata
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-04-2016, 16:55
  2. Pomožte s nastavením WiFi sítě.
    Od pulcik v sekci Sítě
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 09-04-2008, 15:49
  3. Je spolu všetko kompaktibilné ? Pomôžte !
    Od hans1168 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 05-02-2008, 00:39
  4. Pomožte s návrhem sítě
    Od Grouwr v sekci Sítě
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 13-01-2008, 16:51