Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 8 z 9 PrvníPrvní ... 6789 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 106 až 120 z 132

Téma: Pomožte se sestavou cca 12t

  1. #106
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza23
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    492

    Máte někdo zkušenost s koupí kompu z Aukra ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #107
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od Honza23 Zobrazit příspěvek
    Máte někdo zkušenost s koupí kompu z Aukra ?
    Tam bych něco takovýho kupoval jedině po osobním vyzkoušení. Nevíš, na koho narazíš.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #108
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    na Aukru občas prodávám,to je OK.Nějakej ten díl na PC se tam taky dá poměrně v pohodě koupit,ale někdy tam jsou naprosto přehnané ceny.Ale do koupě komplet PC bych nešel,zas tak uživatelů aukra něvěřim..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #109
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Razi3L
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    613

    Citace Původně odesláno od Honza23 Zobrazit příspěvek
    Máte někdo zkušenost s koupí kompu z Aukra ?
    pokud to bude s normální zárukou i s fakturou, tak proč ne, ale asi bych si proto i dojel

    to fanynek: Co máš s riva tunerem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #110
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od Razi3L Zobrazit příspěvek
    to fanynek: Co máš s riva tunerem?
    Mrkni na ten můj screen výše. Prostě se rozbalí jen tahle ubohá nabídka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #111
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Honza23
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    492

    Citace Původně odesláno od SamecP Zobrazit příspěvek
    .Nějakej ten díl na PC se tam taky dá poměrně v pohodě koupit,ale někdy tam jsou naprosto přehnané ceny...
    Ohledně těch cen,tak někdy mi to připadá,že se některé komponenty prodávají zcela pod cenou,tuhle tam kámoš koupil GeForce GTX280 za 6.000,- sice teda bez příslušenství,ale i tak.Někdy mi to přijde až nelogický.Kdybych tam něco prodával já,tak to prodávám za cenu kup teď a je to.
    A to pak ani nemluvím o těch poplatcícch pro Aukro.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #112
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Mrkni na ten můj screen výše. Prostě se rozbalí jen tahle ubohá nabídka.
    To budou ovladače.... Ve Správci všechno v pořádku? Je to jako když počítač tuší, že máš GPU a o jakou GPU jde a domejšlí si, že máš i monitor. Udělal bych uninstal a reinstal.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #113
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    CASE Yeong Yang Ara YY-5605 černá:
    +hezký design, kvalitní zpracování
    +poměrně masivní
    -postrádá tlačítko "Reset"
    -podle mě dost nevhodné příčné řešení umístění "koše" (boxu) na disky. Široké plechy pro kolejnice dost výrazně brání proudění vzduchu z Intake. Musel jsem druhou a čtvrtou kolejnici odpreparovat, aby vzduch mohl slušně proudit do case.
    -zbytečně husté a masivní mříže na otvorech pro vstup./výstup. FANy.
    -nemá v základu ani jeden fan (to by zas až tak nevadilo).
    -bočnice pořádně nepřiléhají k samotné skříni a vybrují. Je nutno podložit.
    -vibrace a zvuk pevného disku se velmi přenáší na celou CASE a je to někdy dost obtěžující.
    Po této zkušenosti bych raději znovu volil vzhledem k ceně Cooler Master Elite 33x s dokoupenými fany na vstup/výstup, nebo tuto, ale s home made zavěšením HDD.
    Tak tohle asi padá trochu na mojí hlavu, takže....

    Tlačítko Reset sem hlásil hned dopředu - nevidím problém, nepotřebuju ho.
    Příčný umístění koše není nejlepší, ale začíná to bohužel být "standard".
    Mříže na in/out fanech opravdu nejsou nejlepší.
    Nedoléhání a vibrace bočnic slyším poprvý, naopak bočnice mi drží super
    Vibrace HDD neřeším, je pověšenej v 5,25" pozici, ale v týhle cenový kategorii se tomu imho stejně nevyhneš....

    Závěr: vůbec tu nechci YY hájit, ale z CM330 jsem právě přešel a nedoporučuju ti jí příště kupovat. Oproti Aře je to fakt papír. Snad jen ty mřížky na fanech má o něco slabší
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #114
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Tak tohle asi padá trochu na mojí hlavu, takže....

    Tlačítko Reset sem hlásil hned dopředu - nevidím problém, nepotřebuju ho.
    Příčný umístění koše není nejlepší, ale začíná to bohužel být "standard".
    Mříže na in/out fanech opravdu nejsou nejlepší.
    Nedoléhání a vibrace bočnic slyším poprvý, naopak bočnice mi drží super
    Vibrace HDD neřeším, je pověšenej v 5,25" pozici, ale v týhle cenový kategorii se tomu imho stejně nevyhneš....

    Závěr: vůbec tu nechci YY hájit, ale z CM330 jsem právě přešel a nedoporučuju ti jí příště kupovat. Oproti Aře je to fakt papír. Snad jen ty mřížky na fanech má o něco slabší
    Ten Reset mě nebolí. Jen jsem to zmínil.....někomu by to vadit mohlo. S tím já problém taky nemám.
    Mříže byly první, co jsem odpáral (odvrtal). Bléé.
    Ty bočnice jsou fakt na volno. Když je chytíš za hranu, tak se s nima dá normálně viklat a klepou. (Tak 1-1,5mm) Nevadí stačilo trochu vypodložit.
    Ten koš a disky......bohužel....většinou jde hned ven a nastupuje home made zavěšení. V tomhle CM Elite jasně vyhrává.
    Pravda je, že má YY o poznání silnější plech.
    O nic nejde, jen že jsem měl tyhle dvě bedny v ruce pár týdnů po sobě se stejnýma střevama, tak to můžu docela dobře posoudit. Pravda je, že YY líp tlumí hluk fanů zevnitř a když se vychytá to uchycení HDD, bude lepší, než CM.
    EDIT: A YY je hezčí.

    EDIT:Spíš mě trápí, proč GPU-Z neumí identifikovat tu grafiku a RivaTuner s ní taky nekamarádí. (viz screen výše), nehledě na problém s obnovovací frekvencí LCD, které na mým PC chodí na 75Hz při stejném rozlišení bez problémů.
    Naposledy upraveno uživatelem fanynek: 19-11-2008 v 21:23
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #115
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Citace Původně odesláno od Honza23 Zobrazit příspěvek
    Ohledně těch cen,tak někdy mi to připadá,že se některé komponenty prodávají zcela pod cenou,tuhle tam kámoš koupil GeForce GTX280 za 6.000,- sice teda bez příslušenství,ale i tak.Někdy mi to přijde až nelogický.Kdybych tam něco prodával já,tak to prodávám za cenu kup teď a je to.
    A to pak ani nemluvím o těch poplatcícch pro Aukro.
    No ono Aukro je takovej blešák.Něco se tam prodává pod cenou,ale to je málokdy,já spíš viděl přehnaně vysoké ceny.Navíc když se ti před koncem aukce zdá cena za to co jsi tam dal malá,můžeš aukci prodloužit. Viděl jsem např použité desky bez záruky s cenou která je o 100Kč a více větší než nová deska se zárukou atd adt,je tam toho kvanta a lidi to kupujou jak diví .Já tam prodával několik věcí a nikdy nebyly vyšší poplatky než 30Kč.A prodávám tím stylem,že dam aukci od 1kč,ale zárověň nastavím i přiměřenou cenu Kup Teď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #116
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    VGA PowerColor HD 4830 512MB DDR3:
    Po OC na 700/2000MHz
    Jen ten stock chladič, resp. jeho ventilátor je trochu hlučnější. Ale nic, co by člověka moc vytáčelo.

    [B]... frekvence monitoru na 75Hz a následném restartu prostě monitor nenaběhne ...
    jen tak mezi řečí vzládá ta karta nějakou regulaci větráčku (třeba přes atitool) nebo jede furt naplno
    těch 700/2000 je maximum nebo si dál nezkoušel?
    s těma 75Hz bych to viděl na ovladače (něco podobnýho sem taky zažil) ovladač k monitoru máš?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #117
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Ten Freezer to už pak nebude moc stíhat kucí.
    Co takhle Freezer a Nexus k tomu ? To by mohlo a 1 500 otáček dávat celkem solidně ne ? Pokud dobře profouneš skříň (čili by to chtělo dvě 12ky na odtahu) tak nemůžeš mít problém
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #118
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od matyyy Zobrazit příspěvek
    jen tak mezi řečí vzládá ta karta nějakou regulaci větráčku (třeba přes atitool) nebo jede furt naplno
    těch 700/2000 je maximum nebo si dál nezkoušel?
    s těma 75Hz bych to viděl na ovladače (něco podobnýho sem taky zažil) ovladač k monitoru máš?
    1.Karta si reguluje otáčky sama. Je to gut. V CCC je i monitor otáček v procentech.
    2.Dál jsem zatím nezkoušel.
    3.Drivery jsem k tomuhle (ViewSonic LCD 19" VX922) LCD nikdy neinstaloval a chodilo vždy v pohodě. Měl bych snad?


    Citace Původně odesláno od Pavel Boček Zobrazit příspěvek
    Co takhle Freezer a Nexus k tomu ? To by mohlo a 1 500 otáček dávat celkem solidně ne ? Pokud dobře profouneš skříň (čili by to chtělo dvě 12ky na odtahu) tak nemůžeš mít problém
    To máš pravdu, ale můj úkol je mu to vyladit s těma 3GHz a finýto. Prostě lehce nataktit CPU a VGA a předat funkční a stabilní sestavu při zachování co nejmenších nákladů, hluku a teplot.To bych se takhle mohl je.at s každým komponentem bůh ví jak dlouho. Je to můj koníček, ne práce, takže zase všeho s mírou. Dělám to zadarmo a mám rodinu a svý PC, takže co s volným časem vím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #119
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    ...
    No tak zase tak hrozná práce to není vyměnit tam ventilátor Kupovat nějaký jiný chladič vyjde asi cenově stejně, ale hlukem to IMHO takhle bude pořád lepší.

    Zase to ale tak nehroť, je to C2D, to taktneš na 3 GHz pomalu bez zvýšení napětí a Freezer zvládne i 150 W, takže běžně slyšet nebude a ve hraní maximálně zašumí (mi se osobně tedy nikdy nezdál jeho hluk tak hrozný, jsou horší ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #120
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od Pavel Boček Zobrazit příspěvek
    No tak zase tak hrozná práce to není vyměnit tam ventilátor Kupovat nějaký jiný chladič vyjde asi cenově stejně, ale hlukem to IMHO takhle bude pořád lepší.

    Zase to ale tak nehroť, je to C2D, to taktneš na 3 GHz pomalu bez zvýšení napětí a Freezer zvládne i 150 W, takže běžně slyšet nebude a ve hraní maximálně zašumí (mi se osobně tedy nikdy nezdál jeho hluk tak hrozný, jsou horší ).
    Vždyť já ale psal, že jsem s ním spkojený, ty Pájo jeden.

    EDIT: K tomu LCD a obnovovací frekvenci: na 75Hz se nezobrazí nic. Při zvednutí z 60 na 70Hz to jede v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 8 z 9 PrvníPrvní ... 6789 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pomožte vybrat manželsou postel ;)
    Od Liqid v sekci Volná témata
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-04-2016, 16:55
  2. Pomožte s nastavením WiFi sítě.
    Od pulcik v sekci Sítě
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 09-04-2008, 15:49
  3. Je spolu všetko kompaktibilné ? Pomôžte !
    Od hans1168 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 05-02-2008, 00:39
  4. Pomožte s návrhem sítě
    Od Grouwr v sekci Sítě
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 13-01-2008, 16:51