Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Otazka kvuli kodekum

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    8

    CAu,mam mensi problem s ovladaci ke zvuku snad mi pomuzete.
    Mám novou zakl.desku GIGABYTE EP35-DS3,iNTEL P35,x775-vsechno v cajku,ale k dodanemu CD s drivery,jsou ovladace na zvuk,ktery chtej Servis Pack 1 nebo 2-pro XP.Problem je v tom,ze nemam SP(mel jsem s nima v minulosti problemi,tak se mi do nich moc nechce).Takze se chci zeptat jestli nejsou nejaky starsi drivery,ktery nevyzadujou SP a budou fungovat.Na CD jsou drivery pro Realtek HD audio driver pro XP 5.10.0.5567.

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Tady máš drivery pro tvou desku (Počítam,že revize je 2.1,když je uplně nová) tak si je zkus stáhnout,mělo by to jít (Jsou to ty z roku 2006).Pokud máš problém se SP tak máš nejspíš pálenej Windows.Zkus zapřemýšlet nad orig systémem..



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Můžeš zkusit drivery tady, jsou tam drivery určené i pro W2k.

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od SamecP Zobrazit příspěvek
    Tady máš drivery pro tvou desku (Počítam,že revize je 2.1,když je uplně nová) tak si je zkus stáhnout,mělo by to jít (Jsou to ty z roku 2006).Pokud máš problém se SP tak máš nejspíš pálenej Windows.Zkus zapřemýšlet nad orig systémem..
    Njn,,paleny OS,,co se delat,Rekl bych ze neni moc lidi co by meli vsechno original.No co mam od tech Micracu originalni Age of empires II a III,,nemusej se tema prachama prece udusit

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Já tě nesoudim,já taky nemam většinu orig věcí,ale napsal jsem to na vysvětlení proč máš problémy se SP..Když už nemáš originální XP tak si aspoň sežeň nějaký co už maj SP2 nejlépe SP3 v sobě a půjdou ti normálně nový drivery..

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    8

    Ne ne,v poho,,prave ty jsem mel predtim a blblo to.Sel jsem pak jen do holejch a pohoda pane jahoda..pak prisla nova deska,Hdd zacal stavkovat tak format c:...install xp..a dal uz to znas.Proste zajimavy 2 dny..ted znova stahuju vsechny patche do wow,,tak mam hodne casu

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    A snažil ses vyřešit to "blbnutí" v XP s SP-cosi? řekl bych, že vyřešit tohle by bylo moudřejší než se toho zbavit instalací XP bez SP - SP totiž řeší obrovskou spoustu problémů. SP1 dokonce dost zásadně zasahuje do jádra, dost na to, aby to způsobilo nekompatibilitu mnohých programů ( MS si taky za to solidně slíznul, vývojářům nebylo moc po chuti přepisovat své programy ).



  8. #8
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    1900 kc za legalni xpcka je fakt strasna palka a ms office pro studenty/home za par supu je taky vydirani. kdyz na to nemas, pouzivej linux. lock, warez tady neresime.

Podobná témata

  1. BSOD kvůli SW Acronis
    Od Georginek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-06-2011, 22:49
  2. Nestabilní PC kvůli vadné RAM
    Od Jerry1402 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 11-01-2010, 21:04
  3. Padání PC kvůli myši
    Od Chemikal v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-12-2009, 21:52
  4. nastavení routeru kvůli torentění
    Od adolfik v sekci Sítě
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 25-02-2008, 19:33
  5. Chlazení procesorů: Jak na PWM konektor kvůli regulaci ??
    Od PMaXX v sekci Chlazení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-02-2008, 11:54