Strana 18 z 26 PrvníPrvní ... 81617181920 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 256 až 270 z 388

Téma: 3D Mark 03, 05, 06, Vantage - výsledky

  1. #256
    Nováček Avatar uživatele mrogy
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    25

    Citace Původně odesláno od Razi3L Zobrazit příspěvek
    To jsem si myslel. Ten procesor ti hodně brzdí grafiku. Máš dvě možnosti - buď ho přetaktuj a nebo si kup E8400. Co máš na něm za chlazení?
    overclockingem nemůžeš nic zkazit, pokud do procesoru nepustíš moc napětí.
    Zalman CNPS9700 LED, no a procik si koupim (casem) Zadnej overclocking na vlastnim kompu ... xD


    Btw zkousel sem CF u brachy (ma E8400) a rozdil byl 500 bodu ,tak nevim nevim jestli to bude az takovy plus.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #257
    Obyvatel SHW Avatar uživatele KunNy
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    411

    Sestava:

    C2D E6750 @ 3.52Ghz real 1.37V + Noctua U12F + GigaByte P965 DS4 rev 3.3 bios F11 + Geil 2 x 1GB 880Mhz 4-4-4-12 při 2.1V + Sapphire Radeon HD 2900XT 830/2000 (cere/mem) + Hitachi T7K500 320GB SATA2 + Samsung 40GB + Seagate 80GB IDE (na stálo mám v PC jen tu 320ku) + LG 4167B FW DL13 + Chieftec CFT-560W-A12C + TV Tuner MSI @nywhere A/D/FM

    výsledek 3DM 06:
    Celkové skóre 12 540
    SM 2.0: 5 273
    SM 3.0/HDR: 5 948
    CPU: 3 134
    Drivery Catalyst 8.12, grafická karta běží na 830Mhz na jádře a 1 000Mhz na pamětěch (2Ghz efektivně), na GK stock chladič, voltáže i bios (taktuju softwarově).
    Naposledy upraveno uživatelem pas!k: 14-01-2009 v 16:09 Důvod: Sestava :) a priste prosim sam ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #258
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,238

    Citace Původně odesláno od KunNy Zobrazit příspěvek
    Sestava v podpise.....
    Sestava v podpise je k ničemu.... až podpis změníš, bude hodnota tvýho postu rovna (nechci bejt sprostej)....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #259
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    705

    Citace Původně odesláno od Razi3L Zobrazit příspěvek
    To jsem si myslel. Ten procesor ti hodně brzdí grafiku. Máš dvě možnosti - buď ho přetaktuj a nebo si kup E8400. Co máš na něm za chlazení?
    overclockingem nemůžeš nic zkazit, pokud do procesoru nepustíš moc napětí.
    to E6300 mi brzdi i 9800GTX pri 3GHz (cca 12.5k ku 14k, co jsem videl jinde, jinymi slovy jakykoliv taktovani karty nema nejmensi vliv na skore)... na utahnuti crossfire si nedokazu predstavit stupen pretaktovani tohohle procesoru
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #260
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Razi3L
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    613

    Citace Původně odesláno od mrogy Zobrazit příspěvek
    Zalman CNPS9700 LED, no a procik si koupim (casem) Zadnej overclocking na vlastnim kompu ... xD


    Btw zkousel sem CF u brachy (ma E8400) a rozdil byl 500 bodu ,tak nevim nevim jestli to bude az takovy plus.
    no jasně - když hraješ 3DMARKy, tak hodně štěstí - je to nejvěrohodnější zdroj informací o tom, jak výkonný PC máš.

    Dvoujádrovej Intel na 1,8GHz ti tu grafiku brzdí a to dost. Dělej jak myslíš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #261
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    10

    Základní deska: GA EP35-DS4
    procesor:Q6600 3,3 Ghz
    Graf. karta: ATI HD4850 Crossfire
    RAM: Patriot 4GB 1066Mhz

    3Dmark06-16704
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #262
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    Tak pomalu zkouším nový PhenomII ale narazil jsem na zarážející věc.Při výměně jen CPU jsem po startu Win zjistil že mi nefunguje Crossfire a CCC mi hlásí chybu ve smyslu že není zapojen Crossfire i když jsem s tím nic nedělal před výměnou CPUNepomohl ani reinstall Catalystu tak budu muset přeinstalovat Win,fakt nechápu.Test je tedy jen s jednou kartou.

    CPU:AMD Phenom II 940@3,8GHz 1,512V+Thermalright IFX-14 MB:ASUS M3A79-T DeluxeRAM:2x4GB Corsair Dominator @952MHz CL5VGA:2xMSI Radeon 3870X2HDD:WD VelociRaptor 3000HLFS-300GB + Samsung HD252HJ-250GBDVD:ASUS DRW-2014S1TPSU:Corsair HX-1000WCASE:Cooler MasterLCD:LG L225WS
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 17-1-2009_16-05-12.jpg 
Zobrazení: 152 
Velikost: 300.4 KB 
ID: 9062  
    Naposledy upraveno uživatelem r-a-k: 17-01-2009 v 17:49
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #263
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,238

    @r-a-k: začni do těch výsledků psát sestavu dělaj to všichni, budeš to dělat taky!
    Naposledy upraveno uživatelem husky14: 17-01-2009 v 17:44
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #264
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele r-a-k
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    222

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    @r-a-k: začni do těch výsledků psát sestavu dělaj to všichni, budeš to dělat taky!
    Sry,jsem hlava děravá
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #265
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Kozouš
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    501

    AMD Phenom 9950 Black Edition
    Gigabyte GA-MA790GP-DS4H
    Kingston HyperX 4GB (kit 2x 2GB) 1066MHz (operující místo CL 5 (5-5-5-15), 2.2V na 5-7-7-24 při 2.2V - na časovaní na kterém by měly fungovat prostě nefungují. Prosil bych o radu - PM nebo do vlákna o ram, díky.)
    Ten výsledek se mi moc nezdá.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 3dmark2.jpg 
Zobrazení: 163 
Velikost: 184.4 KB 
ID: 9107  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #266
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    407

    Q6600
    2x Zeppelin 2GB 800MHz
    Gigabyte GA-P35-DS3L
    Sapphire 4850 512MB

    nic netaktováno, skore v 06 - 11721
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #267
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele sety83
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    291

    3DMARK VANTAGE: 14048 bodov.
    Nastavenie PERFORMANCE.

    Ovládače 181.22 BETA.

    Zostava: ,Enermax Liberty 500 W,Gigabyte GA-965P-DS3P,Intel Core 2 Duo E6600@ 3400 MHz (9 x 378)+ Zalman CNPS9700 LED,4GB (KIT 2x2GB) DDR2 800MHz PC6400 A-DATA Extreme Edition@925 MHz,GIGABYTE N285-1GH-B, 1GB DDR3
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #268
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Pridam vlastni trosku do mlyna: nove cpu + OC 3DMARK2006


    Case: THERMALTAKE VF7001BNS DH101, MB: Gigabyte MA78GM-DS3H rev 2.0, CPU: AMD Athlon X2 5050e @3115MHz, 4 GB RAM, VGA: Gigabyte ATI HD4850, HDD: WD CAVIAR XL WD6400AAKS, Zdroj: ENERMAX PRO82+ 425W, Tuner: Hauppauge WIN TV HVR3000, LCD: HP TFT LP2465
    Drivery ATI (12.8) + Bios desky FB z 2009/01/16
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #269
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Kirk1
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    857

    GIGABYTE EP43 - DS3 - bios F8 + Freezer 7; Intel Core 2 Quard Q8200 – 2,8GHz 1,18V; 4G Kingston DDR2 960 MHz CL5 5-5-5-15 2,1V; Seagate Barracuda ,500GB, SATA II NCQ 32MB cache; Seasonic 500W, SS-500ET 80+, APFC; MSI N260 GTX – T2D896-OC GPU-680MHz Ram-1225MHz;LG DVD-RAM LS GSA-H55L;Thermaltake VI1000BNS M9;


    3DMakr06 - 14982
    3DMark Vantage 12601
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #270
    Nováček Avatar uživatele mrogy
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    25

    Citace Původně odesláno od Kozouš Zobrazit příspěvek
    AMD Phenom 9950 Black Edition
    Gigabyte GA-MA790GP-DS4H
    Kingston HyperX 4GB (kit 2x 2GB) 1066MHz (operující místo CL 5 (5-5-5-15), 2.2V na 5-7-7-24 při 2.2V - na časovaní na kterém by měly fungovat prostě nefungují. Prosil bych o radu - PM nebo do vlákna o ram, díky.)
    Ten výsledek se mi moc nezdá.
    Tenhle vysledek sem mel c2d E6300 (1.86Ghz) 3x 1Gb Geil 800Mhz@921Mhz a 4870 Toxic 512Mb ... zmenilo se to na cca 11k kdyz sem taktnul cpu na 2.5Ghz z toho vypliva ze ti cpu brzi grafiku (podle me teda), zkus taktnout procik a uvidis. Dostal sem tuhle radu od Razi3la a mel recht btw dik teda no Takze go go taktovat xD


    PS-Necpes moc napeti do tech pameti ? Ja mam 5-5-5-18 pri 1.8V (default) a pri OC mam 4-4-4-12 na 1.96V .. ale taky mam Geill 800Mhz taknuty na 961Mhz a ne ty tvoje 1066Mhz, takze to mas treba dobre
    Naposledy upraveno uživatelem mrogy: 25-02-2009 v 17:03
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 18 z 26 PrvníPrvní ... 81617181920 ... PosledníPoslední